Beauty

ETOS Verrassend Lage Prijzen

Het eigen merk van Etos staat bekend als zeer betaalbaar voor een goede kwaliteit dan die van de bekende merken. Inmiddels zijn er meer dan 1200 producten in dat grote assortiment van het Etos eigen merk te vinden. In bijna elk onderdeel is wel een scala van producten verkrijgbaar. Denk hierbij aan make-up in de meest trendy en moderne kleuren, heerlijke ruikende douchegels of haarverzorgingsproducten. In deze enorme uitgebreide collectie zijn er ook de zogenaamde verrassende lage prijzen producten te vinden. Betaalbare beautyessentials voor het hele gezin en erg fijn voor de portemonnee. Ik laat je vandaag drie producten uit de verrassend lage prijzen serie van Etos zien; de iedere dag shampoo, de cleansing milk en een dagcrème voor normaal tot gecombineerde huid. Schenk jezelf een lekker kopje thee in en laat je verassen door deze kwaliteitsproducten van de Etos.

Etos Iedere dag shampoo

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 300 ml voor € 0,99)

Dat fijne haarverzorging niet duur hoeft te zijn bewijst Etos maar weer met dit heerlijke tropische maar frisse haar product. Bij het gebruik van dit product waan ik me op een Caribisch eiland met een zomerse cocktail in mijn hand. En dat voor nog geen euro! Ik ben net terug van 3 weken Kreta en ik mis enorm het vakantiegevoel maar dankzij deze shampoo kom ik wel weer in de summermood.  Deze everyday shampoo heeft een gelachtige textuur en laat zich makkelijk verdelen, schuimt aardig en reinigt prima en ik heb geen vet haar de volgende dag. Deze shampoo bevat 2 reinigende stoffen namelijk SLS en cocamidopropyl betaine. Daarnaast staat parfum hoog op de INCI-lijst. Het toegevoegde zonnebloemextract en glycerine voedt het haar.  De shampoo bevat geen siliconen.

Nu wil ik wel graag eerlijk zijn. Ik ben erg zuinig op mijn lange haren. En ik gebruik altijd een conditioner, zelfs als ik high-end haarproducten gebruik. Mijn haar heeft die extra verzorging gewoon nodig, zeker in de vakantiemaanden als mijn haar wordt blootgesteld aan veel zon, chloor en zee water. Etos heeft een conditioner uit de Etos Brilliant Shine collectie voor € 1,19 300 ml. Als  je op zoek bent naar een prima shampoo voor een goede prijs is dit een shampoo die zeker voldoet. Deze shampoo is ook nog eens duurzaam, met een inhoud van 300 ml.

Etos Cleansing milk

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 200 ml voor € 1,99)

Goedkope gezichtsreiniging vinden die ook nog goed voor je huid is, is best een opgave. Etos cleansing milk is een vrij grote, licht blauwe fles van 200 ml die er basic uitziet. Het ziet er niet mega goedkoop uit, maar ook niet heel duur.  Ik zou zelf niet zeggen dat deze fles maar € 1,99 kost. De fles sluit met een schroefdop, wat ik een pluspunt vindt. De kans dat je knoeit is zo veel kleiner. Wanneer je de dop opendoet zit er een soort bescherming op met een kleiner gaatje om zo de dosering makkelijker te laten verlopen.

Reinigingsmelk gebruik je als tussenstap om je gezicht te reinigen. Je gebruikt het tussen het wassen van je gezicht en het aanbrengen van nacht- of dagcrème. Een reinigingsmelk helpt om alle restjes te verwijderen die je niet kan verwijderen met water of die dieper in de poriën zitten. Zo kan reinigingsmelk, make-up verwijderen voor en na het wassen van je gezicht.

Etos Cleansing milk reinigt en verfrist het gezicht en is zacht voor de huid.

 • Dermatologisch getest.
 • Verfrist je huid
 • Voor dagelijkse reiniging

Ik gebruik bij dit product na het reinigen wel een toner om echt alle laatste make-up restjes en/of vuil te kunnen verwijderen. De geur van de Etos Cleansing milk ruikt schoon en fris. De textuur is iet wat dun en melkachtig. Het hoofdbestanddeel, na water, is C12-15 alkyl benzoate. Dit is een ingrediënt die zorgt voor een zacht en fluweelachtig gevoel van de huid en verbetert de smeerbaarheid, het is een veilig en veel-voorkomend ingrediënt. In deze cleanser is kamille en provitamine B5 toegevoegd voor het verzorgend aspect. Ik ben erg tevreden met dit product en de  prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.

Etos Dagcrème

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | 50 ml voor € 2,49

Je bent het vast met me eens dat een goede dagcrème onmisbaar is in de dagelijkse huidverzorging. Maar hoe vind je een goede dagcrème? Een overload aan merken en grote verschillen in prijsklassen maken de keuze enorm. In de Etos verrassend lage prijzen serie zit ook een dagcrème speciaal ontwikkeld voor de normaal tot gecombineerde huid. Een gecombineerde huid wil zeggen dat sommige delen in dit geval de T- zone (dit is het voorhoofd, neus en kin) vetter is dan normaal en de rest van het gezicht juist droog of wel vochtarm. Vanzelfsprekend is niet ieder mens hetzelfde dus er komen ook andere combinaties voor. Ik heb zelf een gevoelige vochtarme huid en ik heb eerlijk dit product niet veel kunnen testen maar dat neemt niet weg dat ik er wel genoeg over kan vertellen.

Deze Etos dagcrème zit verpakt in een hygiënische plastic tube met een klikdop. Deze dagcrème heeft een lichte niet vette textuur en de geur lijkt erg op die van de cleansing milk, fris en schoon. Een geur die bij iedereen in de smaak valt. De dagcrème trekt snel in en voelt licht en luchtig aan op de huid. Deze crème richt zich voornamelijk op hydratatie en het reguleren van de talgproductie. Ingrediënten zijn hyaluronzuur, macademia en provitamine B5

Na water is isotearyl isotearate het hoofdbestanddeel van deze Etos dagcrème. Dat is en olie die voor 100% afkomstig is uit koolzaad. Uit koolzaadolie worden de vetzuren en vetalcoholen gehaald die het meest geschikt zijn voor de huid.

Wat doet het?

Isostearyl isostearaat:

 • hydrateert de huid door vocht 24 uur lang vast te houden
 • optimaliseert het vochtvasthoudend vermogen van de huid
 • werkt in synergie met de natuurlijke huidlaag
 • heeft een anti-aging effect

Jammer dat alcohol denat, dat is een harde alcohol en staat hoog op de INCI lijst. Er is parfum, allantoine, panthenol en vitamine E aan deze crème toegevoegd.

Wat ben ik aangenaam verrast door de Etos verrassend lage prijzen producten. De producten zitten één voor één in hygiënische en gebruiksgemakkelijke verpakkingen. En de prijs / kwaliteit verhouding is dikke prima!. Je krijgt echt waar voor je geld. En dat verdient een applausje.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van deze Etos verrassend lagen prijzen producten?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  augustus 7, 2017 at 2:04 pm

  Wauw, meer dan 1200 producten! Dat wist ik niet. Ik vind de producten van de Etos er altijd erg leuk uitzien. Veel leuker dan bijvoorbeeld het huismerk van de Kruidvat.

 • Reply
  Chantal
  augustus 7, 2017 at 4:09 pm

  Ik ben fan van de Etos, heb er in een grijs verleden zelf ook gewerkt. Graag zou ik die shampoo uitproberen. Maar ik heb nog genoeg producten. Dus wie weet als die op zijn.

 • Reply
  Miss K
  augustus 7, 2017 at 4:36 pm

  O die moet ik zeker eens uitproberen dan. Ik kom vaak genoeg in nederland. Bedankt voor de leuke tips! wist zelfs niet dat het assortiment zo uitgebreid was. x

 • Reply
  Fleur
  augustus 7, 2017 at 8:00 pm

  Dat zijn zeker fijne prijzen, voor fijne producten! Koop graag Etos huismerk

 • Reply
  Judith
  augustus 7, 2017 at 8:54 pm

  wow dat is wel heel goedkoop allemaal, ik dacht altijd dat de Etos veel duurder was dan de Kruidvat, toch wat vaker gaan

 • Reply
  Renata
  augustus 7, 2017 at 10:31 pm

  In onze buurt nog geen Etos winkels tegengekomen, maar we gaan binnenkort weer eens naar Nederland en dan ga ik wel een kijkje nemen 🙂

 • Reply
  A Fashion Taste
  augustus 8, 2017 at 1:08 am

  Ik stond versteld toen ik las dat ze 1200 producten hadden! Ik ken het merk niet zo goed maar zal het zeker eens proberen,

 • Reply
  Tine
  augustus 8, 2017 at 1:40 pm

  Mijn god zoveel producten! Ik ken Etos zelf niet maar voor deze prijzen wil ik ze gerust eens uitproberen!

 • Reply
  Carli
  augustus 9, 2017 at 2:54 pm

  Ik wist zelfs niet dat Etos een eigen huismerk had! Zien er heel leuke producten uit en zeker voor die prijs!

 • Reply
  bychristiana
  augustus 10, 2017 at 8:13 am

  Leuk om jouw review te lezen, ik vond zelf de cleansing milk het fijnst. Qua shampoo kies ik meestal inderdaad ook een ‘luxere’ variant. Verwend zijn wij hè;-)

 • Reply
  Blog & Beauty
  augustus 10, 2017 at 1:51 pm

  Dat is inderdaad verrassend goedkoop, en het lijken me ook allemaal zeer fijne producten.

 • Leave a Reply