Beauty

Philips VisaPure Essential

visapure volledig

Sinds mijn 35ste veranderde mijn huid langzaam van een makkelijke tot een onrustige huid. Om mijn huid tot rust te manen, probeerde ik van alles. Zelfs een antibioticum smeerde ik erop. De zoveelste schijnoplossing, dacht ik toen ik de VisaPure Essential van Philips zag. Tot mijn verbazing zag mijn huid er na twee maanden echt mooier uit: de lelijke ontstekingen waren verdwenen. 

visapure reisetui

De VisaPure gezichtsreinigingsborstel verwijdert, aldus Philips, zacht maar effectief make-up, vuil en dode huidcellen. “Het borsteltje draait niet alleen rond maar masseert daarbij ook de huid, wat de bloedsomloop stimuleert. Het resultaat is een zachte en stralende huid. En dat in maar 60 seconden en zonder extra inspanning, want de 17.000 borstelhaartjes doen het werk voor jou”, zo staat op de verpakking. Mijn VisaPure werd geleverd met twee opzetborstels: één voor de normale reiniging en één om te scrubben. Daarnaast zat er ook een reisetui bij.

DSCN0087DSCN0090

 De VisaPure essential heeft twee standen. Een voor de milde reiniging en de tweede stand voor de diepere reiniging. Ik gebruik voornamelijk stand 1. Stand 2 gebruik ik als ik erg veel make up heb gebruikt of als ik denk dat mijn huid het nodig heeft. Tip: Zorg dat je haarband of knot strak zit ( dus geen losse haartjes), want niks is zo vervelend als de roterende borstel je haartjes meeneemt. Ik gebruik de VisaPure ’s avonds voordat ik naar bed ga. Mijn eigen reinigingscrème smeer ik op mijn huid. Daarna zet ik het apparaat tegen mij gezicht. Het systeem van 3 x 20 seconden reinigen werkt voor mij effectief en snel, erg makkelijk. Jammer dat het reinigen al na een minuut voorbij is, want het is heerlijk dat mijn gezicht ook gemasseerd wordt. Mijn huid voelt iedere avond na afloop heerlijk schoon aan, en dat al na drie maanden. Inmiddels kan ik oprecht zeggen dat mijn huid er beduidend frisser, gezonder, zachter en rustiger uitziet. Het reinigen gaat dieper dan enkel een gewone reiniging met crèmes en lotions. Ik had regelmatig ontstekingen. Dat zijn geen puistjes, maar ze zien er net zo lelijk uit. Ze doen bovendien behoorlijk pijn. Je kunt je voorstellen dat ik echt enorm blij ben met mijn aanwinst

Visapure top (Medium)

Mijn vriendinnen willen allemaal mijn geheim weten. Niet dat ze allemaal een onrustige huid hebben, welnee. Maar ze voeren allemaal wel hun eigen strijd tegen lijntjes en rimpels en ook daarvoor biedt de VisaPure uitkomst. De batterij ging ruim twee weken mee, ook ideaal als je op vakantie bent. Ga je langer met vakantie dan kun je natuurlijk de oplader meenemen. De VisaPure geeft door te knipperen ruim van te voren aan wanneer de batterij leeg is. Tip: Na het gebruik spoel ik de VisaPure goed schoon met een klein beetje zeep, dep de VisaPure droog met een handdoek en zet hem weer in de houder. Ik betaalde  139,95. Dat klinkt veel, maar gezien resultaat en de duurzaamheid, vind ik de prijs-kwaliteitverhouding goed..Bij aankoop en registratie van de VisaPure ontvangt je nu een extra borsteltje gratis. Dat vind ik een erg goede service van Philips. Dit omdat de losse borsteltjes vrij duur zijn in aanschaf. Een borstel gaat ongeveer 3 maanden mee, dan wel vervangen voor het beste resultaat.

klik hier voor gratis borstel

drie borstels visapure

De borstels zijn ook los te koop: normale huid € 8,99, gevoelige huid € 10,99, zeer gevoelige huid € 12,99, grondige reiniging poriën € 15,99, scrubborstel (één maal per week) € 15,99.


Hieronder de gezichtsreingingsapparaten van Philips:

 • VisaPure essential gezichtsreinigingsapparaat (roze)
 • Dual motion-technologie
 • reiniging
 • 2 reinigingsborstels, etui
 • 2 intensiteitsstanden
 • prijs € 159,99
 • VisaPure essential gezichtsreinigingsapparaat (turquoise)
 • Dual motion-technologie
 • reiniging
 • 1 reinigingsborstel
 • 1 intensiteitsstand
 • prijs € 139,99
 • VisaPure essential gezichtsreinigingsapparaat
 • gezichtsreinigingsapparaat
 • reiniging voor de huid die neigt naar onzuiverheden
 • 2 reinigingsborstels
 • Dual motion-technologie
 • prijs € 149,99

Te koop bij o.a:

www.phillips.com

www.bol.com

www.fonq.nl

www.mediamarkt.nl

www.coolblue.nl

www.otto.nl


 

Wat is jou reinigingsritueel? en is de VisaPure iets voor jou?

Blog you zoen

Claudia 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  willeke
  juni 7, 2015 at 8:56 pm

  Bij terugkomst in nederlamd coolblue bestellen, dank voor de tip en coupon gratis borstel! Ik zal de laten weten hoe het gaat! Voor tips en trucs bereikbaar?
  Eerst terug naar nl. Mijn huid is idd aan het verouderen, roken reden nr 1, slecht verzorgen reden nr 2 en heel veel kopzorgen reden nr 3. Thema 2015, doen wat je doen kunt, dus reden genoeg om mezelf op te krikken. Zodra ik ermee aan de gang ga, zal ik fotos van vorderingen en hopelijk voortuitgang sturen! Dank voor deze tip!

  • Reply
   Claudia Struijck
   juni 8, 2015 at 7:35 am

   Heel erg bedankt voor je reactie Willeke. Wat fijn dat ik je geinspireerd hebt om met de VisaPure aan de slag te gaan. Thema 2015 staat dus in het teken goed voor jezelf zijn. Heel veel succes en plezier met de VisaPure, voor tips en trucs ben ik zeker bereikbaar. info@beautytag.nl. Ik ben idd erg benieuwd naar je ervaringen.

  • Reply
   admin
   juni 9, 2015 at 1:51 pm

   Wat ontzettend leuk Willeke dat je vandaag de VisaPure bij Coolblue hebt besteld. Dat noem ik nog eens doorpakken!! Heel veel succes en plezier ermee.

  Leave a Reply