Beauty Lifestyle

Rub orginal, 100% Organic Coffee Scrub- AlleenPuur

 

Ken jij een betere manier om helemaal glowy het voorjaar in te gaan met een mooi gescrubde huid? De organische RUB, The Coffee Scrub lijkt dat te doen. RUB is een 100% biologische lichaamsverzorgingsproduct gemaakt van gemalen koffie. RUB Original wordt niet zomaar gemaakt van koffie maar van de coffee waste van White Label Coffee in Amsterdam West. Zij gebruiken koffie waar de koffieboeren een goede prijs voor krijgen. En er is nog meer! met dit natuurlijke huidverzorgingsproduct krijg je niet alleen een gladde, stralende en egale huid maar je gaat ook nog eens verspilling tegen. Het is duurzaam omdat de coffee waste normaliter weggegooid zou worden. 

Rub, the coffee scrub achterkant (Medium)Rub, the coffee scrub in de hand (Medium)

Ik schreef een review over deze heerlijke en natuurlijke coffee scrub op de site van AlleenPuur.  Hierbij de link van het artikel: Rub the Coffee Scrub

Rub, the coffee scrub hand (Medium)

Wat vind jij van scrubben met coffee waste?

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Anne-Marie
  april 4, 2016 at 5:57 pm

  Wat een origineel initiatief!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 4, 2016 at 7:26 pm

   Ja Anne-Marie dat vind ik nou ook! En het is ook nog echt een heerlijk product. X

 • Reply
  Melike
  april 4, 2016 at 7:58 pm

  Ik heb een keer een voor mijn lippen gemaakt. Dat werkte super goed. Deze lijkt me ook echt fijn. Mijn overwinterde schuurpapier beentjes moeten binnenkort echt even gescrubd worden haha

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 5, 2016 at 6:57 am

   Whahahahaha. Wat erg he? mijn huid is ook zo droog als schuurpapier. Maar na 1 x scrubben met RUB waren mijn beentjes poezelig zacht. Goede tip om ook eens mijn lippen mee te nemen die hebben het ook erg zwaar gehad.Fijne dag. X

 • Reply
  Babs
  april 5, 2016 at 8:54 pm

  Dat is heerlijk… i know! Ik heb zelf wel eens een scrub gemaakt met koffie, (olijf) olie en bruine suiker. Dat was zo lekker!
  De hele douche rook naar koffie Toevallig ben ik vandaag weer koffie aan het verzamelen uit het filter, alleen nog de suiker kopen en dan maak ik weer een voorraadje aan 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 6, 2016 at 1:39 pm

   Hi Babs, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn blog. Ja geweldig leuk dat je van coffee waste ook zelf een scrub kan maken. Bedankt voor de tip! Ik rook ook nog dagen koffie in de douche idd, ben je gelijk wakker ’s ochtends hihihi. X

 • Reply
  Marieke
  april 13, 2016 at 8:05 pm

  Dit lijkt mij nou zo’n heerlijk product!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 14, 2016 at 6:35 am

   The Rub Srub is idd een heerlijk product. Mijn huidje wordt er super zacht van. Echt een aanrader. X

 • Reply
  organic
  mei 3, 2017 at 8:37 am

  Organic Coffee Scrub is always nice for your skin

 • Leave a Reply