Beauty

Pixi Beauty Skintreats Line By Petra

Vandaag een review over de Skintreats lijn van Pixi Beauty geschreven door Ciska van Ciskalala. Omdat ik zelf een ander huidverzorgingsmerk aan het testen ben, vroeg ik Ciska om hulp. Gelukkig wilde Ciska dit graag doen omdat ze het merk alleen kende van de mooie make-up producten waar ze erg goede ervaringen mee had. Des te meer was ze dus nieuwsgierig naar de huidverzorgingslijn van dit merk. 

Pixi Beauty

Voor de gene die Pixi Beauty nog niet kennen, eerst nog even een kleine introductie. Ongeveer 15 jaar geleden begon Petra Strand, moeder van 4 kids, make-up artist met meer dan 20 jaar ervaring en product ontwikkelaar een flagship winkel. Met als doel ” make women look like themselves but only better”. Gepassioneerd over make-up en skincare heeft Petra talloze pure en innovatieve formules en producten uitgebracht. Producten die ervoor zorgen dat je als vrouw, want zoals je zelf weet hebben wij het altijd te druk, je in een mum van tijd klaar kan maken en er ook nog een uit kan zien alsof je uitgerust bent. Ook wel de “just had a good night’s sleep look”. Pixi Beauty test niet op dieren en werkt ook niet samen met bedrijven die wel op dieren testen. De ingrediënten zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en dat was ook te merken tijdens het testen van een aantal producten. Ik heb de producten 2 maanden getest voor ik over ging op het maken van deze review. Lees je gezellig mee mee? Wil je nog een unboxing zien van Pixi Beauty Make up Glow in a Box van mij en Ciskalala.

Klik dan https://youtu.be/FjavQ5hTgNg

 

GLOW-O2 OXYGEN MASK

Dit was het eerste product die ik ging testen. Toevallig was ik toe aan een masker dus ging ik gelijk aan de slag. Toen zag ik staan ” bubbling brightening Boost”. Een bubbel masker. Daar ben ik eerlijk gezegd geen fan van en dat komt alleen maar door het gekke bubbel effect op mijn gezicht. Uiteraard gaf ik het wel een eerlijke kans. Het masker laat je huid herleven. Ideaal voor een doffe en vermoeide huid. Nou kom maar op! Ik heb tijdens het gebruiken mijn handen echt in bedwang moeten houden, want de bubbeltjes blijven bubbelen. En toch is dat voor mij een teken van werking. Na 10 minuten heb ik het masker in mijn gezicht gemasseerd met een beetje lauw water en er af gespoeld. Het in masseren met lauw water deed ik nog even omdat het masker toch wel intrekt. Na het wassen is je huid klaar voor een goeie dag of nacht crème. Heerlijk masktertje! Ik heb het masker sinds dien wel een aantal keer gebruikt en dan meestal 1 keer per week. Aanrader!

GLOWS MIST MET ARGAN OLIE

Hier houd ik van, een spray voor je gezicht die zorgt voor een algehele glow. Perfect om te gebruiken na het aanbrengen van je make-up. Het poederige effect die je hebt op je gezicht na het aanbrengen van je poeder, bronzer en blush verwijden. En je huid blijft er mooi en levendig uitzien. De mist bevat een aantal oliën waaronder argan olie. Dat zie je ook heel goed dus even schudden voor gebruik! Helaas had mijn spray kopje een klein defect waardoor de spray er soms uitkwam als een harde straal. Niet heel mooi op je make-up. Na een tijdje heb ik de spray ook laten staan maar het effect van de spray was wel altijd heel mooi!

OVERNIGHT GLOW SERUM

Mijn favoriete product van dit artikel! Dit serum was gewoon weg heerlijk. Het serum is een vrij dikke gel wat heel mooi in je huid trekt tijdens het in masseren van je huid en hals. Omdat het een vrije dikke substantie is, is het effect de volgende ochtend heel mooi te zien. Vooral wanneer ik eens vergat om het serum te gebruiken. Aangezien het serum ook een exfoliant is, is het heel belangrijk om na gebruik een goeie hydraterende crème te gebruiken en overdag dan ook een SPF te dragen. Een aantal ingrediënten die je terug vindt in het serum: komkommer, vitamine A,C en E. Ben je zwanger let er dan wel op dat je dit soort producten met mate gebruikt.

JASMIN OIL BLEND

Eén van de nieuwe producten van Pixi Beauty. Deze olie met jasmijn is speciaal voor de huid die niet goed gehydrateerd is en een doffe uitstraling heeft. Het helpt beschadigingen in de huid, kalmeert en herstelt de gestreste en onevenwichtige huid! Dit wil ik! Sinds ik zwanger ben ik mijn huid de weg kwijt en ben ik toe aan goed werkende producten. Er is wel een groot nadeel voor mij. De olie blend ruikt heel erg zwaar naar Jasmijn. Niet lekker maar een beetje oubollig. Maar ondanks dit ben ik het wel blijven gebruiken. De geur trekt niet heel snel weg maar de werking is wel super fijn. Gebruik je al een hele fijne dag crème dan kan je deze olie gebruiken om de crème te boosten. Voeg 3 druppels toe aan je huidige crème voor die boost.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Ken jij de skintreats lijn van Pixi Beauty al? Ik ben over het algemeen heel tevreden. It’s all about the glow!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply