Beauty Fashion Lifestyle

Win een Sierraden set TWV €250 van MY Bendel

De My Bendel fotoshoots zitten er al weer op. Vorige week stonden Tatiana en ik in Capelle a/d IJssel voor de camera. Met een tas vol kleding en schoenen kwamen we aan op locatie. Helemaal klaar om het nieuwe gezicht van My Bendel 2018 te worden. En vandaag vertel ik jullie meer over de shoot die wij gehad hebben, over het stemmen en natuurlijk nog iets veel leukers voor jou als lezer … … hoe je kans maakt om een sieraden set t.w.v. € 250,- te winnen. Lees je gezellig mee!

Tour door de showroom

Uitgeteld en zonder make-up kwamen we aan op locatie, het was weer een hele reis voor ons. We werden met open armen ontvangen en kregen na een eerste kennismaking een rondleiding door de showroom. Pas daar zag ik hoe mooi de sieraden allemaal zijn. Ik was natuurlijk al bekend met de sieraden van My Bendel. Op de website zien alle sieraden er al mooi uit, maar in het echt zijn ze nog zoveel mooier. Hier een kleine impressie van de sieraden.

In de kleren en make-up 

Nadat we alle sieraden hadden bekeken, de juiste kleding hadden uitgezocht en op elkaar afgestemd, werden we door Kelly Boogaart in de make-up gezet. Daarna konden we de set op en werden we gefotografeerd.
Ik was als eerste aan de beurt en voelde me als een vis in het water voor de camera. Het zag er allemaal goed uit, en de dames van My Bendel keken elke foto tot in detail na: zijn de sieraden goed te zien, is de achtergrond goed etc. Een leuke, en ook gezellige fotoshoot. Daarna was Tatiana aan de beurt, en ook zij  had er onwijs veel zin in. Om dit te delen met een goede vriendin / collega blogger is wel een bijzondere ervaring. Daarna volgde de duoshoot, ik houd er zo van als de schijnwerpers op mij gericht zijn.  Een goede fotograaf kan mensen op hun gemak laten voelen, waardoor er een gezellig en relaxt sfeertje ontstaat. En zo voelde dat hier ook, hij stuurde ons.. Het resultaat staat inmiddels klaar op de stempagina.

Stem & Win

Tatiana en ik deden natuurlijk niet zomaar mee aan deze shoot. De fotoshoot stond in het teken van “My Bendel Models 2018”. Totaal deden er 8 koppels mee, maar slechts 2 daarvan worden de nieuwe gezichten van My Bendel. En wij hopen natuurlijk dat wij zoveel stemmen krijgen dat wij onszelf My Bendel Model mogen noemen. Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig.

HOE KUN JE STEMMEN EN WAT KUN JE WINNEN?

Je kunt maar 1x stemmen op jouw favoriete duo. Dit kan je doen door hier in te loggen of te registreren. Na het inloggen of registreren ga je via het menu “Stem & Win” naar alle duo’s en klik je op ons. Stemmen kan tot 19 september, dus tot vandaag! Op 20 september 2018 maakt My Bendel bekend welk duo gewonnen heeft met de meeste stemmen.

Onder de stemmers wordt één My Bendel sieradenset t.w.v. € 250,- verloot.  En op 25 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Klik op deze link om te stemmen. En het wordt heel erg gewaardeerd als jullie dit delen onder vrienden, familie, collega’s en misschien nog meer fans zodat jullie ons naar deze titel kunnen helpen. Alvast bedankt voor jullie stem, en nu maar hopen en duimen!


Zoals altijd, bedankt voor  het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anja
  september 19, 2018 at 1:02 pm

  Ik heb gestemd. Spannende dag voor jullie. Heel veel succes en wie weet zie ik jullie vaker op de website van My Bendel

 • Reply
  Jouvence
  september 19, 2018 at 1:16 pm

  Wat leuk dat jullie kans maken om het nieuwe gezicht van My Bendel te worden, spannend!

 • Reply
  Astrid
  september 19, 2018 at 1:46 pm

  Gestemd!!! Succes dames!!

 • Reply
  kiki hasselton
  september 19, 2018 at 3:58 pm

  oe wat spannend zeg!! Ik ga voor jullie duimen!!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  september 19, 2018 at 4:02 pm

  Wat leuk dat jullie een heuse foto shoot mochten doen zeg! Het ziet er mooi uit!

 • Reply
  Isa
  september 19, 2018 at 10:36 pm

  Leuk he zo’n fotoshoot. Je voelt je meteen een ster, toch?

 • Reply
  Zineb
  september 20, 2018 at 9:44 am

  Spannend!!!! Ik hoop dat jullie winnen 🙂

 • Reply
  Kralenkwarts - Armande
  september 20, 2018 at 9:46 am

  Wat leuk om aan zo’n fotoshoot mee te doen. Dat lijkt me ook geweldig voor een keertje. En je hebt een prachtig aandenken ook.

 • Reply
  Laura
  september 20, 2018 at 11:32 am

  Oh spannend zeg! Laat je het ook weten als je wint? Ik ga voor jullie duimen en stemmen 🙂

 • Reply
  Kimberly
  september 21, 2018 at 10:29 am

  Wat leuk zeg! Mooie foto’s zijn het ook geworden, ik ga voor jullie duimen.

 • Reply
  Marcella
  september 21, 2018 at 10:30 am

  Oh wauw dames wat te gek. Gestemd!

 • Reply
  Marcella
  september 21, 2018 at 10:32 am

  Wat spannend dames. Echt te gek de siearden. Wij hebben gestemd!

 • Leave a Reply