Beauty Fashion

Pop-up Store Klingel For Amazing Women

Er ging bij mij niet direct een belletje rinkelen toen ik een uitnodiging kreeg over de Klingel perslunch, Pas na mijn gesprek met mijn moeder over oma en haar rokken kreeg ik de Aha-erlebnis. Klingel is het postorderbedrijf voor zeg maar, de rijpere vrouw, toch? Of niet?  Heel erg benieuwd naar wat mij/ons te verwachten stond, stapte ik in de auto met Hennie, ook een prachtige 40 plus vrouw, die midden in haar leven staat. Want Hennie is inmiddels bij ons kind aan huis hihihi.

Klingel

Op vrijdag 31 maart 2017 opende Klingel (website Klingel) de deuren van haar tijdelijke winkel. Klingel had nooit eerder een eigen fysieke winkel. De Klingel store is van 1 april tot 15 april gevestigd in ‘De Hallen’ in Amsterdam. Klingel is het merk juist voor de zelfbewuste vrouw die midden in het leven staat. Deze vrouw, eigenlijk zoals ik zelf ben, wil er graag goed en verzorgd uitzien, zich prettig voelen in de mode die zij draagt en alles uit het leven halen, wat erin zit. Ze is in balans en weet inmiddels wie ze is en waar ze voor staat. Voor deze vrouw is Klingel de sparringspartner op het gebied van mode. Door het duidelijk profiel van de doelgroep, heeft Klingel voor elke vrouw altijd passend advies met bijbehorende items. De collecties bestaan uit comfortabele, kwalitatieve kleding en is gemaakt van duurzaam materiaal. Klingel wil de drukbezette vrouw een eigen verwenmoment laten ervaren. Want je mag jezelf best trakteren en geluksmomentjes creëren. 

Perslunch Klingel Pop-up Store

Maar wat is Klingel mooi opgedroogd. Klingel heeft zichtbaar niet stilgezeten en gaat echt met haar tijd mee. De Klingel catalogus, was bij mij oma het meestgelezen boekwerk, ik had er werkelijk waar helemaal niks mee. Ik moest altijd stiekem lachen. Maar daar kom ik nu helemaal op terug. Naast dus een catalogus waar je U tegen zegt en een online webshop heeft Klingel nu ook voor het eerst een pop-up store geopend in Amsterdam, aan de Ten Katestraat, aan de gezellige Ten Kate markt, waar het bruist as usual en grenzend aan De Hallen wat het levendig centrum is voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten. Dus een perfecte plek voor de pop-up store voor Klingel!

De opening van de pop-up store werd heel feestelijk gevierd, om Klingel weer op de kaart te zetten. Er was een perslunch georganiseerd. Met werkelijk een magnifiek gedekte lunch tafel in een prachtige ambiance. We werden fashionable en hartelijk ontvangen door de dames van Klingel en door Maison Pr. Ik maakte even een praatje met de dames van Klingel die mij vertelden dat ze een collectie hebben ontwikkeld die goed aansluit op het jonger publiek zonder dat je je meteen ‘oud’ of tuttig voelt. Met jonger publiek bedoelden ze 45+ vrouw, dus vrouwen zoals ik. Die nog midden in het leven staan en er met hun 45ste nog steeds fabulous uit kunnen zien! Hulde voor Klingel. In de pop-up store kun je twee weken lang live shoppen en de kleding in het echt bekijken en passen. Klingel heeft betaalbare kleding tot en maat 56.

Mooie kleding heeft niet zo zeer met je leeftijd, je maat of je figuur te maken als wel met het kiezen van de juiste kleur en stijl die bij je persoonlijkheid past. Belangrijk is dat je jezelf prettig voelt in wat je draagt en dat de kleding je zelfvertrouwen geeft. En zo ziet Klingel hun collectie ook, waarbij er ook aan de jongere generatie is gedacht met een knipoog naar de hip en trendy bling bling.

De Kunst van het Mooi Ouder Worden

De 3- gangen lunch was lekker en goed verzorgd. De Klingel store werd geopend door schrijversduo Isa Hoes en Medina Schuurman. Inmiddels zijn zij ervaringsdeskundigen dankzij het schrijven van hun boek ‘Te Lijf’, gericht aan de vrouw in de overgang. Klingel koos specifiek voor dit duo, omdat het thema stijlvol ouder worden letterlijk op hun lijf is geschreven. Met een eerlijke pen en een flinke dosis humor schrijven zij over de kunst van het ouder worden. De interactie tussen deze meiden is perfect. Ik hing aan hun lippen toen de dames eerlijk en persoonlijk over hun ervaring met het ouder worden, met ons deelden. Het was een feest van herkenning. Deze gebeurtenissen werden uiteraard ook voor hun boek gebruikt. Dit boek die natuurlijk niet als eerste op mijn lijstje staat om mee te nemen op vakantie, heeft nu wel een prominente plek in mijn koffer gekregen. Al sta ik aan de vooravond van ‘de ouderdom’ met allerlei lichamelijke veranderingen, ik ben geen oud besje en IK MAG ER ZIJN!

Isa en Medina hebben de kunst van zelfspot uitgevonden en waren ze heel eerlijk, in hun uitspraken over het ouder worden en jong blijven. Echt prachtig gesproken. Ik houd van vrouwen die zichzelf zijn, Isa had een bad hair day ( zei ze) maar ze straalde en beide droegen ze een über leuk en roze jasje van jajajaja Klingel.

De middag werd afgesloten door het aansnijden van het pronkstuk op de perfect gedekte tafel: de taart! Heerlijk met een kopje thee maar zo zonde van de taart. Want die was prachtig en feestelijk.

 

De pop-up store van Klingel is te vinden aan de Ten Katestraat 69-71 in Amsterdam. Deze pop-up store is er maar van 1 tot en met 15 april.  Op zaterdag 8 april is styliste Manon Meijers tussen 13:00 en 16:00 uur aanwezig in de pop-up-store om stylingtips te geven. Dat is dus je kans om kledingadvies te krijgen van een deskundige! De online store  is er gelukkig wel 24 uur per dag!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!!

Wat vinden  jullie van Klingel?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  YuSt
  april 5, 2017 at 2:05 pm

  Hahaha mijn vriendin staat ook op de foto! Ik heb haar versie ook gehoord, maar dat terzijde.
  Ik ben niet zo’n fan van Klingel, vaak niet zo modieus, mijn oma van 90 shopt er en wellicht dat ik daarom tot mijn 60-ste er weg blijf ?
  Iedereen heeft gelukkig een andere smaak.

 • Reply
  jeapiebel
  april 6, 2017 at 10:06 am

  “Je mag er zeker zijn.” 😉 Leuk en ziet er gezellig uit. Ik kende Klingel hiervoor nog niet. Logisch, ik ben in ander land geboren en opgevoed. Wel hou ik van mix tussen oud en nieuw. Mooi ouder worden, daar teken ik ook altijd voor. 🙂

 • Reply
  Jolanda
  april 6, 2017 at 12:09 pm

  Jeetje wat een leuke items zie ik ertussen hangen! Ik dacht altijd dat het wat stoffig was haha, maar dat is dus absoluut niet zo!!

 • Reply
  chucky1012
  april 7, 2017 at 7:02 am

  Wat zag je er mooi uit!
  Het is door de jaren heen zo verandert 😉

  Xoxo

 • Leave a Reply