Beauty

Review: Lancôme Grandiôse Mascara

mascara voorbeeld

Mascara struikelblokken, wie kent het niet? Ik ben al jaren een Lancôme mascara liefhebber. Grandiôse is de naam van hun nieuwste innovatie.  Een mascara speciaal ontwikkeld om mascara struikelblokken tegen tegen te gaan. Wie wil dat niet? Deze mascara geeft een meervoudig make-up resultaat: hij verlengt en krult de wimpers, spreidt de haartjes en geeft volume. Het nieuwe Zwanenhalsstaafje maakt het aanbrengen uiterst persoonlijk en gemakkelijk voor een extreme spreiding van de wimpers! Dat zijn nogal wat verwachtingen. Ik ben zoals altijd zeer nieuwsgierig naar wát er dan zo speciaal is aan deze nieuwe mascara.

Claim:

“GRANDIOZE METAMORFOSE:
WAAIERVORMIGE WIMPERS, SPECTACULAIRE KRUL.

Lancôme introduceert een mascara met een volkomen nieuwe aanbrengtechniek om moeiteloos een schitterende open, volle en gelijkmatige wimperlijn te creëren.

Dankzij het gepatenteerde “ZwanenhalsTM”-staafje en het zeer nauwkeurige borsteltje kunnen de wimpers voor het eerst direct vanaf de wortel worden opgemaakt en van ooghoek tot ooghoek perfect worden gespreid. Zonder het borsteltje te buigen of de pols te forceren wordt de wimperlijn vanaf de eerste beweging moeiteloos opgemaakt en worden de wimpers van wortel tot punt omhuld. De mascara is geschikt voor iedere oogvorm en creëert een spectaculair breed waaiereffect.

Een innovatieve formule verrijkt met Lancôme’s exclusieve RozenstamcellenextractTM.

De oogopslag is betoverend en eenvoudigweg grandioos.

Benefits:
Toegang tot alle wimperhaartjes van de binnenste tot de buitenste ooghoek, perfecte omhulling van wortel tot punt, schitterende open, volle en gelijkmatige wimperlijn, breed waaiereffect, fascinerende wimpers, betoverende blik.

Plaats het borsteltje vlak langs de wimperaanzet. Werk vanuit de buitenste ooghoek naar binnen toe en glijd met een zigzaggende beweging tot aan de wimperpunten.”

Bronvermelding:Lancome


Ervaring en gebruik:

De enige die kan bepalen of een mascara echt fijn is, dat ben ik. Ik laat me niet leiden door mooie plaatjes in bladen of uitgebreide studieresultaten. Dat gezegd hebbende. Over tot mijn ervaring.

hand (Medium)

Allereerst de verpakking. Wat een  heerlijk en chique verpakking. Het voelt als een klein kadootje wat je met veel plezier uitpakt. De Mascara huls is zwart en glanzend met een geleidelijke overgang naar het transparant lopend dopje waar het bekende Lancôme roosje goed in te zien is. Wat een mooi design. Wat een lust voor het oog. Ik houd er van! De inhoud van deze huls is 10 ml.

kammetje (Medium)kammetje1 (Medium)

Door de ‘Zwanenhals’ wand die vrij  kort en gedraaid is en het nauwkeurige borsteltje kunnen de wimpers voor het eerst direct vanaf de wortel worden opgemaakt en van ooghoek tot ooghoek perfect worden gespreid. Het past zich moeiteloos aan het profiel van je gezicht. Nu een keer geen mascara waarbij mijn jukbeenderen, wenkbrauwbot en neus in de weg zit tijdens het aanbrengen. De borstel is vrij kort en bestaat uit 6 rijen korte haartjes. Deze haartjes zijn afwisselend kort en lang. Omdat ze kort zijn heb je geen geknoei op de oogleden tijdens het aanbrengen. Alle haartjes worden bereikt (ook die kleine haartjes aan de zijkanten) en voorzien ze de wimpers van aanzet tot uiteinde van een laagje mascara. Nu ben je natuurlijk ook benieuwd naar het resultaat?

Ik heb een aantal foto’s voor jullie die ik vanochtend heb gemaakt, zonder make-up bij de eerste foto’s en uiteindelijk ook nog een foto met make-up op.

Voor                                                                                Na

oog onopgemaakt (Medium)resultaat (Medium)

Dit is het resultaat van Grandiose Noir Mirifique. Door de uiterst zwarte pigmenten krijgt mijn oog een hele intense oogopslag. Mijn wimpers krijgen echt een lift (dat kun je goed zien op de foto’s) waardoor ik een mooie, open oogopslag krijgt. Ik krijg niet echt een krul  maar het verlengt wel en geeft een mooi volume. Mijn oogopslag is een stuk intenser. Mijn wimpers zijn mooi uitgewaaierd bij de oog aanzet. Bij mijn oog uiteinde hebben de wimpers de neiging om aan elkaar te plakken.  De houdbaarheid van Lancôme Grandiôse mascara is heel erg goed, ik breng de mascara ’s ochtends op en hij blijft de hele dag mooi zitten. De mascara is niet waterproof.

oog dichtbij (Medium)oog hoog (Medium)

Ik vind dit een professioneel product voor thuis. Let wel op, hij heeft een kammetje en geen borsteltje. Moest daar zelf even aan wennen. Volgens mij is het wel duidelijk, ik ben heel enthousiast over deze nieuwe Lancôme Grandiôse mascara.


 

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe mascara? zet deze dan op je lijstje en probeer hem uit. Verkrijgbaar bij: BijenkorfIci ParisDouglasBol.comparfumwinkel. Bij Ici paris is nu een aanbieding en kost deze mascara € 19,93 in plaats van € 33,21. Dit is geen kattenpis, I know.


 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply