Beauty Fashion

Mooie, hippe en warme dames winterjassen

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. Modemusthaves, Zalando, ASOS, Ulla Popken en The Outnet. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de online webshop Esprit.

Ontstaan Esprit a lovestory

De geschiedenis van het bedrijf Esprit begon in de jaren zestig – met een prachtig liefdesverhaal. I have a confession to make. I’m a sucker for a good love story. Dus dit verhaal sprak mij enorm aan. In de zomer van 1963, een mooi blond meisje was op weg naar haar zomerbaan in Tahoe City in haar VW kever. Een slimme East Coast preppy was aan het liften op Route 89 in de buurt van Emerald Bay. Zijn naam was Doug Tompkins en de naam van het meisje, Susie Buell. Vanaf het begin klikte het enorm met die twee. Ze zaten op dezelfde golflengte, het delen van een grote passie voor mode en de natuur. Slechts een half jaar later trouwden ze. En na 5 jaar, begonnen ze wat nu één van de grootste modemerken in de wereld is: Esprit.

De online shop van Esprit biedt een ruime collectie aan uitstekende mode voor dames, heren en kinderen evenals trendy modeaccessoires en woontrends.

Dames Winterjassen

Als we rouwen om het einde van de zomer, is het tijd om onze garderobe bij te werken en ons klaar te maken voor de wintermaanden. In de mode kringen beginnen winterjassen en wollen truien eind augustus de winkelvloeren al te vullen.  De ideale en mooie dames winterjas   zorgt voor de perfecte finishing touch voor elke outfit. Het moet aan veel eisen voldoen: veelzijdig, warm (duh), praktisch maar mooi en gemakkelijk aan of uit te doen Niet veel te gevraagd toch…..? … Als het gaat om winkelen voor je herfst / winter bovenkleding, zijn er twee mogelijkheden.  Ofwel je kiest voor een investeringsstuk, zoals de tijdloze wikkeljas of  kies je voor een coole parka of ben jij een echte voorloper en trendsetter – dit seizoen zien we overal dierenprint, nepbont en shearling(wol van schaap). Als je echt niet kunt beslissen welke stijl het beste werkt en bij jou past, waarom zou je er dan niet meer kopen? 

Faux Bontjassen voor het nieuwe herfst-en winterseizoen

Wie heeft een echte bontjas nodig als de faux fur-opties tegenwoordig zo goed zijn? De Esprit collectie bontkleding heeft alles, van fleecejassen in een regenboog van kleuren tot klassieke parka’s en zwarte jassen met bont afgezette capuchons en kragen. Doorloop het koude seizoen in stijl.

Als ik bovenstaande winterjassen zo bekijk, hebben ze bij Esprit echt wel leuke dingen. Ik heb deze items uitgezocht omdat ze allemaal wel passen in mijn kledingkast. Hahaha. Esprit heeft ook een groot aanbod aan bijvoorbeeld mooie jeansbroeken. Ik heb veel gehad aan het boek van Bastiaan van Schaik. Hij schreef het boek Dress to impress,  Een stijlgids voor ambitieuze vrouwen, hij geeft praktische tips over het kiezen van kleding om te dragen op het werk.

Ik heb niet echt 1 bepaalde stijl. Ik draag wat ik mooi vindt want dan voel ik me goed en zelfverzekerd en dat straal ik dan ook uit naar de ander.  En die look is de ene dag lekker casual en comfy maar heb ik een event of een gezellig avondje uit, dan kies ik vaak wel voor iets met een glitter of een beetje glamour want dat past ook weer heel goed bij mij.  In de zomer draag ik veel maxi rokken en jurken en zie je me niet in een korte broek bijvoorbeeld.

Ik had laatst een zwart setje aan en daar kreeg ik zowel complimenten over dat ik op wolkjes liep en dat is deze look.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat voor winterjas draag jij?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply