Beauty

Rose de Luxe Hydrating Cream- Adrienne Feller

Ik voel me als beautyblogger altijd super vereerd als ik een pakketje opgestuurd krijg, waardoor je in aanraking komt met de mooiste cosmeticamerken. Want samenwerken en het ontdekken van mooie bedrijven en webshops vind ik het áller, megaleukste aan mijn job als Beautyblogger. Rita Franko heeft zo’n mooie webshop namelijk BeautyNatura, Beautynatura heeft een unieke en authentieke collectie van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke en biologische beauty producten. Ik kreeg een nieuw product opgestuurd uit de Rose de Luxe lijn, namelijk de Rose de Luxe Hydrating Cream. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder.

Adrienne Feller Hungarian Spring

De ADRIENNE FELLER cosmetica bestaat uit bijzondere, hoogwaardige natuurlijke schoonheidsproducten, gemaakt van biologische ingrediënten, welke de huid en de ziel tegelijkertijd beïnvloeden. In de producten worden Hongaarse geneeskrachtige planten, extracten, hoogwaardige kwaliteitsoliën, etherische oliën en bloemen essences gebruikt. Adrienne Feller heeft Hongaars thermaal water als uitgangspunt genomen bij het ontwikkelen van haar cosmetica producten. De producten zijn daarom ook 100% natuurlijk en gebaseerd op de geneeskracht van de natuur. Ieder product wordt met de grootste zorg samengesteld- zodat ze een verjongende en therapeutische werking hebben op de body, mind & soul en de huid op een speciale manier voedt en verjongt. De etherische oliën hebben niet alleen een verzorgende en helende werking op de huid, maar ook op de ziel.

Rose de Luxe olie

Essentiële oliën

Toen ik de omschrijving van dit bijzondere merk las, was ik al behoorlijk onder de indruk. Ik houd van merken zoals deze die zijn producten met respect voor de mens en de natuur ontwikkeld. Daarnaast kiest Adrienne Feller uiterst zorgvuldig de ingrediënten voor haar producten. Het merk biedt iets extra’s en wordt er niet alleen aandacht besteed aan de huid. Adrienne feller wil ervoor zorgen dat lichaam en geest in balans zijn en daarom wordt er ook gekeken bij de samensmelting, wat het product doet voor de mind. Iets wat mij enorm aanspreekt. Ik geloof namelijk in de kracht van essentiële oliën en de verzorgende, ontspannende, troostende en helende werking die ze hebben op de huid maar ook op de ziel. Mijn gezichtsverzorgingsroutine is voor mij een heel belangrijk moment van de dag. Ik hecht aan deze Me time erg veel waarde. Het is een momentje van kalmte om de dag rustig te beginnen maar ook om een drukke dag in rust af te sluiten. En mooie producten die een bijdrage leveren aan mijn zen moment dragen daar zeker aan bij! 

Rose de luxe hydrating cream

Deze Rose de Luxe Hydrating Cream van Adrienne Feller is geschikt voor de rijpere huid. Bij de eerste tekenen van veroudering, waarbij de huid droger wordt, zorgt deze crème voor een frisse en zachte huid.

De crème is een zijdezachte hydraterende crème, rijk aan plantaardige stoffen. Alles wat de huid nodig heeft voor een maximale uitstraling en hydratatie.

Belangrijkste stoffen: Damask Rose etherische olie, braam-rose- en lindebloesem-extract, argan tree olie, avocado olie, apricot zaad olie en tarwekiemen olie.

Claudia en Rose de Luxe Hydrating Cream

Ja, ik ben erg te spreken over de 100% natuurlijke luxe cosmetica producten van Adrienne Feller! De producten zijn met zorg en liefde geproduceerd. De natuur is hierin de grootste inspiratiebron en dat zie en voel je terug in de producten. Mijn gevoelige huid heeft geen 1 x negatief gereageerd op deze cream. Geen vlekje, puistje, plekje of roodheid is in mijn gezicht te bespeuren. Ik zie juist een gehydrateerde, egale, gezonde en stralende huid. Een huid die in balans is en zacht aanvoelt.! En er niet uit ziet als een dor blaadje :)). Een voor mij heerlijke start van de dag. De cream voelt rijk, vol en heel luxe aan. Maar absoluut niet vettig. Hij trekt snel in mijn huid. Een potje is niet heel hygiënisch maar je zou eventueel een spateltje kunnen gebruiken. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat deze cream in een potje zit en daardoor niet heel hygiënisch is, maar je zou eventueel een spateltje kunnen gebruiken. Deze tip heb ik al doorgegeven.

De roos is in mijn ogen magisch, uniek, teer, fluweelzacht en van pure schoonheid. Al deze woorden vind je terug in dit mooie product waar ik echt fan van ben. Dit product is echt een aanrader voor de rijpere en vochtarme huid. Rose de luxe is  verkrijgbaar op de webshop van BeautyNatura en kost €35. Mocht je nieuwsgierig zijn na het lezen van deze review over het product en wil je dit mooie product ook in je bezit hebben, dan mag ik je blij maken met 15% korting op alle Adrienne Feller Producten (op=op). Gebruik dan de code: beautytag. Deze code is geldig tot 21 mei a.s.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Ken jij de producten van Adrienne Feller?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Rita
  mei 10, 2017 at 6:13 pm

  Thanks Beautytag! Ook wij zijn zeer gecharmeerd van Adrienne Feller, vandaar dat wij deze producten als enige buiten Hongarije aanbieden. #trots

 • Reply
  Sonja
  mei 10, 2017 at 7:51 pm

  Wat een mooie sjieke producten. Ik had hier nog nooit van gehoord. Leuk om weer eens wat nieuws in beautyland te ontdekken.

 • Reply
  Blog & Beauty
  mei 10, 2017 at 9:00 pm

  Wat een prachtige producten. Ze verdienen het om neergezet te worden door iemand als jij, je weet er wel raad mee.

 • Reply
  Josine
  mei 11, 2017 at 6:05 am

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Wel gebruik ik zelf altijd producten op natuurlijke basis. Fijne review, x josine

 • Reply
  hillybillybeauty
  mei 11, 2017 at 8:42 am

  Ik heb ook al eens een product van Adrienne Feller mogen gebruiken. Zalig! Deze crème ziet er ook heel fijn uit.

 • Reply
  Marlijn | FIKA
  mei 11, 2017 at 8:59 am

  Oh wauw wat een fancy product, het ziet er heerlijk uit! Vooral die lindebloesem, argan tree olie en avocado olie klinken super. Snel eens even kijken op de website.

 • Reply
  laura
  mei 11, 2017 at 9:20 am

  Wat fijn dat die product 100% natuurlijk is, dat lijkt mij ook altijd beter voor de huid. In veel producten zit heel veel alcohol waardoor het de huid in eerste instantie hydrateert, maar achteraf droogt het de huid toch weer uit door het alcoholgehalte erin..

 • Reply
  Annemarel
  mei 11, 2017 at 9:20 am

  Ik ken deze producten niet en zo te lezen helaas. Wat schrijf je trouwens een prachtige woorden over een roos…Mijn dochter heet Roos en ik zie haar zoals jij het beschrijft

 • Reply
  Bianca
  mei 11, 2017 at 11:53 am

  Dit merk ken ik nog helemaal niet, maar het klinkt wel heel erg veelbelovend x

 • Reply
  Corinne Vloet
  mei 11, 2017 at 1:48 pm

  Ik ben sowieso voor natuurlijke producten, maar ken dit merk nog niet. Mooi product, met luxe uitstraling. Wil ik zeker eens proberen.

 • Reply
  Beau Bewust
  mei 11, 2017 at 1:50 pm

  Wat een prachtige producten zeg! #loveit

 • Reply
  Jolanda
  mei 11, 2017 at 8:03 pm

  Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar het klinkt fijn. Die crème ziet er fijn romig uit!

 • Reply
  Marlies
  mei 12, 2017 at 11:20 am

  Ik had er nog nooit van gehoord! Als je het zo beschrijft, krijg ik echt zin om het zelf uit te testen.
  De verpakking is ook erg mooi 🙂

 • Reply
  Sandra
  mei 12, 2017 at 1:23 pm

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Helaas valt het ook een beetje buiten mijn budget, anders zou ik het zeker proberen.

 • Reply
  Marguerita
  mei 14, 2017 at 4:04 pm

  Ik ken het merk nog niet, maar het klinkt als een fijn product!

 • Reply
  Mariska
  mei 14, 2017 at 7:06 pm

  Ik heb ook weer een nieuw merk ontdekt! Lijkt me erg fijn als ik het zo lees 😀 fijne huidverzorging vind ik altijd wel de moeite waard, als het echt werkt voor je.

 • Reply
  Cassandra
  mei 14, 2017 at 8:39 pm

  Oehhh 100% natuurlijk is altijd een dikke Yay! Lijken mij prachtige producten!

 • Reply
  Martiena de Graaf
  mei 14, 2017 at 9:01 pm

  Dit merk kende ik nog niet! Klinkt goed en het ziet er goed uit!

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  mei 14, 2017 at 11:50 pm

  Wat een mooie producten! Ik kende het merk niet maar het ziet er heel leuk uit.

 • Reply
  Judith
  mei 15, 2017 at 2:19 pm

  Merk klinkt super. Ik heb een hele vochtarme huid, en nog niet iets gevonden waar ik echt blij mee ben.

 • Reply
  Maikel
  mei 15, 2017 at 6:56 pm

  Wat een prachtige producten! Hier moet ik me zeker eens meer op gaan inlezen, ben altijd opzoek naar iets fijns.

 • Reply
  Madelon
  mei 15, 2017 at 10:03 pm

  Ik kende het niet, klinkt wel super zeg. ook mooie verpakkingen. Wil het wel eens proberen

 • Reply
  Nathalie - Volgmama
  mei 20, 2017 at 11:29 pm

  Ik ken het merk nog niet. De producten zien er goed uit en wil ik zeker wel eens proberen.

 • Reply
  Fleur
  mei 26, 2017 at 1:56 pm

  Wat een mooi en eerlijk producten. Ik ken het merk niet, maar zou het zeker wel eens willen proberen

 • Reply
  Cassandra
  mei 31, 2017 at 8:54 am

  ik ken deze producten nog niet, het hele merk ook niet. Lijken me erg fijn!

 • Reply
  Lonneke
  juni 1, 2017 at 8:56 am

  Mooie en uitgebreide review van deze producten. Ik gebruik ook graag producten die eerlijk zijn puur zijn en ook extra hydratatie geven. Mijn verzorgings- routine is ook altijd een moment waar ik naar uit kijk.

 • Leave a Reply