Beauty

Unboxing: Blux Box april 2016

 

Whoop whoop daar is hij weer. De Blux box.  Ik heb hem al een tijdje in huis maar ik had het erg druk vandaar dat de review wat later is dan normaal.  Het blijft toch elke keer een feessie als ik de box in ontvangst mag nemen. Kijk je mee naar deze unboxing? en ook zo benieuwd wat erin zit? Me too. Daar gaan we dan.

Unboxing.LordJPG

Lord & Berry Maximatte Limited Edition in de kleur #7900 Intimacy (full size) €18.

Deze creamy lipstick komt me bekend voor. Ik ben ff in mijn Blux doosjes gedoken en het klopt idd. Ik heb deze al eens eerder gekregen als extra item. Deze kreeg je als mensen via jouw link een Bluxbox hadden besteld. Hmmmm…..wat moet ik hier van denken…..Maar goed.

Unboxing.Lord handJPG

Het is een creamy lipstick die hydrateert, superlang blijft zitten en heeft een matte finish. De kleur is erg hip en  inderdaad erg mooi en past bij alle huidtinten.

Unboxing. UaniJPG

Unani Il-Luminate Micellar water (full size 200 ML) €15.

Ik vind Unani een erg fijn merk. Eigenlijk alle producten die in de Bluxbox aanwezig waren van dit merk heb ik met veel plezier gebruikt.
Wat is nu precies micellair water?  Het zijn reinigende deeltjes die zich hechten aan het vuil op je gezicht en op een wattenschijfje wordt afgevoerd. Je make up wordt in een handomdraai verwijdert.
Ik heb vroeger micellair water gebruikt van La Roche Posay maar het was het niet helemaal voor mij. Ik gebruik nu al jaren de visapure van Philips met de Ageless cleanser van Image. Ik denk dus niet dat ik dit product ga gebruiken. Wél ruikt het erg lekker en is het geschikt voor het gezicht, ogen en lippen.

Unboxing. FigsJPG

Het is de Figs & Rouge Hand Cream (20ML €6)

Wat een cutie! Ik word al heel erg blij van de verpakking. Vrolijke kleurtjes. Leuk een onbekend merk voor mij. Ik ben dol op handcremepjes maar ik heb er al zoveel dat ik mijn hele straat er blij mee kan maken. Deze handcrème is klein en daarom ook super handig om mee te nemen in de tas of op reis.
In mijn box zit de Mango/Mandarin variant en die ruikt ontzettend lekkah. Wat ik ook erg fijn vindt is dat de producten van F&R 100% natuurlijk zijn
Ik houd erg van romige handcrèmes waarbij je heerlijk je handen kunt masseren, dit product is voor mij iets te dun.
Naast dat het een crème voor de handen is kun je het ook gebruiken als cuticle cream.  Het herstelt en verzacht namelijk ook de droge en geïrriteerde nagelriemen.
Unboxing.balance meJPG

Balance me Protect and Shine shampoo (30ML) €5,65.

Ik gebruik naar volle tevredenheid van dit merk de handcrème.
Het is een merk met producten die natuurlijk zijn en zonder chemische toevoegingen en junk.
Deze natuurlijke shampoo is vrij van sulfaat, parabenen en siliconen. En dat vind ik echt een pré. Ik moest wel even wennen aan natuurlijke shampoos omdat ze veel minder schuimen. Daarentegen is het wel veel beter voor je haar want in ‘gewone’ shampoos zitten vaak irriterende stoffen die ze ook gebruiken om bijvoorbeeld motor olie te verwijderen………………

Unboxing. Uani achterJPG

Deze shampoo belooft je haar & hoofdhuid te hydrateren en diep te reinigen. Wat natuurlijk allebei erg belangrijk is.  Je hoofdhuid  zou minder snel vet worden en het geeft de haren een zijdezacht gevoel. Ben erg benieuwd. Deze shampoo ruikt in ieder geval heel lekker fris, er zit grapefruit en mandarijn in.

Unboxing Naobay

Naobay Orange Juice foot cream (full size 100ML) €16,99.

De hekkensluiter van deze Blux box is een voetencrème van het natuurlijke merk Noabay. Een ideaal product nu de slippers weer uit de kast worden gehaald en je voetjes er weer mooi, verzorgd en gezond uit moet zien. Dit is een product die ik eigenlijk écht nodig heb maar nooit koop.
In de voetencrème zit shea butter, aloë vera en sinaasappel extracten. Ik smeerde wat crème op mijn hand en ik rook een combinatie van die heerlijke citrusvruchten met tea tree olie. Tea tree zit erin om de de meest verwaarloosde voeten te behandelen( ik voel me aangesproken schaam, schaam). Ik ben nu heel actief aan het smeren, elke avond voor het slapen gaan want ik wil natuurlijk wel beachproof zijn op Bali. Mijn voetjes voelen na het smeren poezelig zacht aan.

Unboxing. Naobay achter


Ik vind de Bluxbox van april niet erg spectaculair. Ik ben mij er echt van bewust dat het elke keer best een uitdaging  kan zijn om de Blux box te vullen en alle abonnees tevreden te houden. Mijn passie is huidverzorging en mijn favoriete product uit de box is de Naobay orange juice foot cream.
Jammer dat ik de matte lipstick nu dubbel heb. Het komt een beetje over alsof er ‘uitverkoop’ is. Misschien is het niet zo maar zo voelt het wel.

De box had deze maand een waarde van meer dan €60.  Ik heb €14,95 betaald dus dat is dikke prima.

Wil je ook een bluxbox bestellen? Dat kan op de website van Bluxbox.


Zoals altijd, heel erg bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van deze Blux box?

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Astrid
  mei 9, 2016 at 3:07 pm

  Ik snap je teleurstelling over de lipstick wel hoor, je wil gewoon iedere keer wat anders. Verder fijne producten lijkt me. Ik vind die verpakkingen van Figs & Rouge zo leuk en vrolijk!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 9, 2016 at 3:15 pm

   Hi Astrid, op de lipstick na idd fijne producten met de voetcrème als mijn favoriet. Ja heel leuk en vrolijk de verpakkingen van Figs&Rouge. X

 • Reply
  Melike
  mei 9, 2016 at 4:05 pm

  Wat jammer dat er niks voor je gezicht in zat en dat je nu iets dubbel hebt. Op zicht zien de producten er allemaal wel heel goed uit, maar ik kan me voorstellen dat je niet helemaal enthousiast was. Figs en Rouge ken ik wel, dit vind altijd wel hele fijne producten. De voetencreme klinkt ook wel lekker! Fijne review en geniet van je avond meis!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 9, 2016 at 7:25 pm

   Klopt dit x geen skincare product helaas. Mijn favoriet is de voetencrème van Naobay. Ik vond de box dit x niet echt heel spannend. Dankjewel. Jij ook!

 • Reply
  Kirsty
  mei 9, 2016 at 7:17 pm

  Wat jammer dat je de lipstick al had! Ik vind dat ook wel een beetje een vreemd gevoel geven, alsof ze daar een heleboel van over hadden ofzo. Voor de rest ziet de inhoud er niet verkeerd uit.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 9, 2016 at 7:23 pm

   Ja precies Kirsty dat gevoel had ik ook. Vond de box niet echt spannend. Mijn favoriet is de voetencrème van Naobay. X

 • Reply
  Eva
  mei 9, 2016 at 8:08 pm

  Hmmm ik ken de box alleen van naam. Ik vind dit soort boxen altijd lastig. Aan de ene kant vind ik het idee heel leuk en aan de andere kant zitten er altijd dingen in die ik dan weer niet gebruik…
  Ik vind het wel fijn dat jij er een review van maakt! Liefs!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 11, 2016 at 6:46 am

   Hi Eva, dat vind ik ook hoor. Heb ook echt wel mijn twijfels gehad of ik het abonnement zou opzeggen of niet. Deze x vond ik de box niet spannend maar kan best zijn dat in mei de box weer top is. Maar past wel weer bij beautytag hihi. Liefs

 • Reply
  jeapiebel
  mei 10, 2016 at 12:29 pm

  Dubbel item is altijd jammer, ik had laatst zelf twee keer een pakket besteld..oeps! Ik vind het leuke producten, maar ik kan me voorstellen dat je het niet erg spectaculair vindt. 🙂 Idd vrij lastig om iedereen tevreden te houden. 😉

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 11, 2016 at 6:52 am

   Hi Jeapiebel, ja dat vond ik ook wel een beetje een misser…… hopelijk gebeurt het niet weer. Hahaaha twee x een pakket bestellen voor de prijs van 1 hihihi. De producten zijn idd okay maar niet echt bijzonder. Mijn favoriet is de voetencrème die gebruik ik dagelijks. X

 • Reply
  Miss
  mei 10, 2016 at 1:40 pm

  Jammer van dat dubbel items! Maar ik begrijp zeker dat je de box niet erg spectaculair vind!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 11, 2016 at 7:21 am

   Ja dat vind ik ook. Beetje een misser. Deze x was de box niet zo bijzonder. Ik gebruik wel dagelijks de voetencrème van Naobay. X

 • Reply
  Melissa
  mei 11, 2016 at 12:22 pm

  Meid ik vind je blog echt wel top goed bezig en ik blijf je volgen xxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 11, 2016 at 2:47 pm

   Ah wat lief. Dankjewel Melissa! Dat waardeer ik enorm! xx

 • Reply
  Hennie
  mei 12, 2016 at 9:51 pm

  Die handcreme is zooooo lekker! Ik had ook een tube in mijn tas maar die was in no time op. Hij ruikt inderdaad lekker.

  Ik heb de Blux box zelf al een tijdje niet meer omdat ik hem niet meer overtuigend genoeg vond maar dit is een, hoewel idd niet echt denderend, op zich weer prima box.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 13, 2016 at 9:34 pm

   Ik twijfel ook nog steeds hoor. Maar kan er nog geen afscheid van nemen. Ik zag idd ook dat jij ook een tijdje een abonnement heb gehad. De handcream is fijn en mijn favoriet van deze maand is de voetencrème van Naobay. X

 • Reply
  Jennife
  mei 15, 2016 at 3:44 pm

  Hi Claudia, Wat jammer joh dat je weer dezelfde matte lipstick heb gekregen. Zelf zou ik ook niet blij van worden. Ik vind het altijd leuk om te kijken wat je elke maand krijg van Blux Box, maar zelf zou ik het niet willen aanschaffen.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 15, 2016 at 6:04 pm

   Ja dat vind ik ook Jennifer. Beetje een soort van gemiste kans. Ik twijfel ook nog steeds of ik het abonnement wel of niet ga opzeggen. Ik ben ook benieuwd naar de I love to hydrate my self box. X

  Leave a Reply