Beauty

Win: NailsInc London Spring Summer gel effect Collection t.w.v. €20

Het is alweer de 4de dag van de “Happy B-day to me” winactie week en we gaan nog even lekker door! Als jullie dit lezen zit ik heerlijk met mijn voetjes op het strand te lurken aan een verrukkelijke cocktail. Life is good to me! Ook zo benieuwd wat ik nu voor jullie in petto heb? Lees dan snel verder. 

Ik ben helemaal fan van het Londense Nails Inc. en ik ben niet de enige! Celebrities als Alexa Cheung en de Kardasihan-clan worden regelmatig gespot met Nails Inc en dat is niet gek. De nagellak geeft een geweldig gel-effect en blijft lang zitten. Tip: breng de nagellak twee x aan voor de ultieme dekking en gebruik een basecoat…

De Nails Inc’s Spring / Summer Mini Gel Effect collectie die bestaat uit 6 beeldige lakjes heeft dezelfde plumping technologie die je ook vindt in professionele salon/ gel manicures. Nails Inc. Gel Effect nagellak bootst de uitstraling van gel formules na  dankzij de unieke “weekmaker” technologie. Wat resulteert in een te gekke hoeveelheid glans zonder strepen. 

Wat moet je doen om te winnen?

 •    Volg @beautytag op instagram
 •     Volg @beautytag op Twitter en deel dit bericht.
 •     laat weten dat je mee doet door een reactie te plaatsen

 

HEEL VEEL SUCCES

Deze winactie loopt tot en met 2 FEBRUARI De winnares krijgt van mij een persoonlijk berichtje.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Marian zw.
  januari 17, 2017 at 9:06 am

  Oo heerlijk het beeld van een warm strand! En hier een flinke laag ijs op de weg. Geniet nog maar even van de zon. Ik loot graag mee voor dit setje! Ik heb deze lakjes nog nooit gebruikt en ben eignelijk wel heel erg benieuwd of deze wel beter blijven zitten bij mij

 • Reply
  chucky1012
  januari 17, 2017 at 10:08 am

  Wauw….
  Dit merk nagellakjes ken ik niet!
  Prachtige giftset.
  Dus doe ik heel graag mee!
  Zulke leuke winactie’s.

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 • Reply
  Tiny
  januari 17, 2017 at 10:10 am

  Weer een leuke winactie ,ook voor deze doe ik graag mee
  De nagellak die beter blijft zitten als de mijne ja daar ga ik graag voor
  Ik heb deze lakjes nog nooit gebruikt
  Het mooiste van alles is ,dat ik nooit nagellak of dergelijke schoonheids producten veel gebruikte ,dat was alleen als ik een keertje uit ging
  Maar door mijn schoondochter heb ik daar veel meer oog voor gekregen
  En gebruik ik vaker en vaker mooie producten

 • Reply
  Ling Choi
  januari 17, 2017 at 10:12 am

  Helaas heb ik geen Twitter maar ik volg je nu ook op Instagram. Op Facebook volg ik je al. Leuke kleurtjes en ik doe graag mee!

 • Reply
  YuSt
  januari 17, 2017 at 10:34 am

  Ooooooooh nagellak! Kwijl, addict… begint al lichtjes te bibberen ?

 • Reply
  Moniek Jansen
  januari 17, 2017 at 3:12 pm

  Ik doe mee ♡♡ #nagellakjunkie

 • Reply
  Tania
  januari 17, 2017 at 4:56 pm

  Nog zo’n leuke winactie. Ik doe graag mee Claudia

 • Reply
  Linda raaijmakers
  januari 17, 2017 at 8:46 pm

  Ik doe graag mee en volg je via Twitter en Instagram en Facebook (Twitter en Instagram: lindaenbjorn)

  Groetjes linda

 • Reply
  gea
  januari 18, 2017 at 9:13 am

  nice!
  doe graag mee voor dochter en mijzelf, heb geen twitter.

 • Reply
  Blog & Beauty
  januari 18, 2017 at 9:28 pm

  Ik waag een kansje voor deze mooie lakjes. Je weet er wel een mooie winweek van te maken hoor.

 • Reply
  Tamara TS
  januari 18, 2017 at 10:24 pm

  Toffe kleurtjes! Ik ken het merk nog helemaal niet, dus ik doe graag mee om het eens te kunnen testen. 🙂 (Instagram & Twitter @paramara1982)

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  januari 24, 2017 at 11:41 am

  Toch wel een super uitvinding die gel lak, het blijft zoveel langer mooi.

 • Reply
  Lisa
  januari 24, 2017 at 6:28 pm

  Ik doe heel graag mee, en heb alle stappen gevolgd!
  Leuke winactie en hele mooie kleurtjes nagellak. 🙂

 • Reply
  Marian B
  januari 25, 2017 at 3:39 pm

  Het gaat maar door met de winacties! Ook deze is leuk, mooi kleurtjes, ik doe weer mee!

 • Reply
  Aniek
  januari 29, 2017 at 11:23 am

  Ik maak graag kans.

 • Reply
  Isabelle Coen
  januari 30, 2017 at 10:09 pm

  Wat een super schattige kleurtjes. Ze doen me al helemaal zin krijgen in de lente.. Heerlijk 🙂
  Ken dit merkje niet maar wil het graag testen. Ik zou niet weten met welk kleurtje te beginnen.. Mix & Match bij mijn nieuwe outfits. Dan kan ik de nagellakjes gebruiken als kleurenpaspoort om te gaan shoppen. 😉
  Instagram: bru.belle

 • Reply
  Anita H.
  januari 31, 2017 at 3:20 am

  Ik doe ook mee!

 • Reply
  Jolet
  januari 31, 2017 at 8:15 pm

  Ik doe graag mee! Ik volg je via Insta & Twitter en heb je bericht gereetweet! 🙂

 • Reply
  Natasja Smit
  februari 2, 2017 at 4:43 pm

  Wat bestaat deze Nails inc ’s Spring / Summergel effect collection uit mooie kleurtjes ? Mijn eerste ervaring met een gellak was met een lak van Isadora. En het bevalt me goed het blijft inderdaad veel langer ztten en het is mooier om te zien. Het enige wat ik volgende keer anders zou doen is geen mat topcoat meer gebruiken, de kleur word zo flets dan terwijl hij in werkelijkheid heel mooi glanzend is en dat is best wel jammer. Maak graag een kansje op deze mooie collectie. Op twitter volgde ik je al (rt) en nu volg ik je ook op insta ?

 • Leave a Reply