Beauty Lifestyle

Biodermal lanceert twee nieuwe zon innovaties

Biodermal lanceert wee nieuwe zon innovaties

Hallo zon! Fijn je weer te zien. En hallo zonbescherming! Want als de zon zich laat zien, weten we dat we onze huid extra moeten beschermen. Biodermal helpt je een handje zodat je beschermt én verzorgt de zon in kan. Zet je huid gerust in het zonnetje met deze nieuwe innovaties van Biodermal. 

Biodermal Hydraplus zonnecrème voor het gezicht SPF 30/50+ (€19,99*)

Je gezicht goed beschermen en hydrateren? We got you! De nieuwe Hydraplus zonnecrèmes voor het gezicht (SPF 30 en SPF 50+!) zorgen voor onmiddellijke
bescherming tegen de zon. De crèmes zijn verrijkt met hydraterende ingrediënten voor langdurige en intensieve hydratatie. Alle Biodermal zonproducten bevatten
het Triple Moist Complex, ingrediënten die voor die hydratatie boost zorgen. Deze drie essentiële vochtherstellende ingrediënten, Propanediol, Glycerine en Diglycerine, versterken elkaar en vormen een beschermend laagje op het huidoppervlak. Biodermal Transparante Zonnespray SPF 30 (€29.99*)

Biodermal Transparante Zonnespray SPF 30 (€29.99*)

De hydraterende zonnespray geeft een verfrissend en verkoelend effect op de huid. De spray laat geen strepen achter en is niet plakkerig. En dat is nog niet
alles. De geavanceerde UVA/UVB filters bieden direct bescherming tegen de schadelijke effecten van zonnestraling en ze zijn fotostabiel, met andere woorden: ze breken niet af onder invloed van zonlicht..

Qua bescherming zit je nu wel goed, maar hoe houd je dat kleurtje zo lang mogelijk vast? Jammer genoeg verdwijnt je teint altijd veel sneller dan dat je wilt. Daarom zetten we 5 tips om dat teintje langer te behouden voor je op een rijtje:

  1. Hydrateren. Hydrateren. Hydrateren. Het is net een langspeelplaat die we niet vaak genoeg kunnen afspelen. Je teint blijft langer zitten als de huid voldoende gehydrateerd is. Dus: drink genoeg water en smeer je huid in met een hydraterende crème en een After Sun product.
  2. Scrub je lichaam voor én na je zonbeurt. Door de dode huidcellen weg te scrubben, dringt de kleur dieper door in je huid. Gebruik na het zonnen een milde scrub. Zo verwijder je alleen de huidschilfers en niet je ‘kleurtje’. Voor je gezicht is een scrubbeurt te heftig. Het is daarom beter om een product met exfoliërende werking te gebruiken, bijvoorbeeld Pure Balance Cleansing Mousse.
  3. Eet veel groente en fruit. Voor een gezonde huid is dat echt belangrijk. Probeer vooral producten te eten met betacaroteen. Betacaroteen is een sterke antioxidant die de veroudering van je (huid)cellen door een teveel aan zon helpt tegen te gaan. Je vindt betacaroteen met name in wortels, kool en broccoli.
  4. .Deze laatste is misschien een beetje cheaten. Bruin zonder zon met de Biodermal Sun kissed zelf-bruinende bodylotion voor lichaam en gezicht (€20.49*).De bodylotion zorgt voor een natuurlijk zomerse gloed en  hydrateert tegelijkertijd je huid (hadden we al gezegd dat dit belangrijk is?). Met de zelf-bruinende bodylotion houd je je vochtbalans op pijl en behoud je je teint. Of je krijgt er eentje…
  5. Voor het behouden van je teint is het verstandig om niet al te lang te douchen of in bad te gaan. Dat droogt namelijk je huid uit. Meteen na het douchen is het belangrijk om je huid te – ja daar is ie weer – hydrateren.

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Welke SPF heb jij nodig  tegen de zon?

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply