Fashion

Wintermaanden tip: Verwarmde handschoenen

Wintermaanden tip; Verwarmde handschoenen

Nu de herfst er weer aan zit te komen is het goed om alvast vooruit te plannen en te zien hoe je je gaat wapenen tegen de koude dagen. Als je dagelijks op de fiets naar je werk gaat, buiten aan het werk bent, lange wandelingen met de hond maakt of buiten aan het sporten bent, koude handen wil je te allen tijde voorkomen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verwarmde handschoenen die ervoor zorgen dat je geen last van deze ongemakken hoeft te hebben.

De verwarmde handschoenen bieden warmte en comfort als je in de koudere herfstdagen naar buiten gaat. Omdat iedereen kou anders ervaart is er voor verschillende type mensen, maar ook voor verschillende weertype een passende verwarmde handschoen. Voor de mensen die niet al te veel last hebben van de kou zijn de onderhandschoenen perfect geschikt. Dit zijn dunnere en niet geïsoleerde verwarmde handschoenen. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken tijdens een wandeling of onder je werkhandschoen. Ondanks dat de handschoen dun is, is deze wel heel comfortabel en heerlijk warm.

Voor de fervente fietsers is er een speciale handschoen die net als de onderhandschoen dun is maar flexibel. Het voordeel van de fietshandschoen is dat deze wind en water dicht is. Zeker met wat hogere snelheden op de fiets kan dit goed van pas komen. Omdat de handschoen wat dunner is, blijft het eenvoudig om het schakelmechanisme en de bel op de fiets te bedienen.

Als de temperaturen echt wat kouder gaan worden is de verwarmde handschoen met voering erg fijn om te dragen. Dit is een verwarde handschoen die naast wind en water dicht, ook nog gevoerd is en dus wat dikker. De warmte die vrijkomt wordt daarmee nog beter vastgehouden. Ondanks dat de handschoen wat dikker is, blijft het makkelijk om je handen te bewegen en blijf je flexibel. Deze verwarmde handschoen is perfect geschikt voor mensen die in de wintermaanden buiten op pad zijn maar ook voor de wintersporters.

wintermaanden tip:  verwarmde handschoenen

Als motor rijden je hobby is, is het natuurlijk fijn om dit op een zo comfortabel mogelijke manier te doen. De verwarmde handschoen is ook verkrijgbaar als motor variant. Deze handschoen biedt dezelfde voordelen als de reguliere handschoen maar heeft daarbij ook nog een extra verstevigde stof en val protectie in de handschoen verwerkt.

Naast dat de modellen allemaal verwarming aan de bovenzijde hebben, die alle vingers en de complete hand bedekt, is er ook de zogenaamde Dual Heating variant. Deze handschoenen hebben de verarmingsdraad aan zowel de boven als de onderzijde van de handschoen zitten waardoor beide zijden van de hand afzonderlijk van elkaar te verwarmen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld de bovenkant van de hand maximaal verwarmen terwijl je de onderkant van je hand op een lagere stand verwarmd.

We kunnen concluderen dat er voor alle gebruiksmomenten een perfecte verwarmde handschoen beschikbaar is. Je hoeft de komende winter dus niet met koude handen te zitten. Als je meer informatie over verwarmde handschoenen zoekt kan je dit vinden op Comfort Producten. Hier kunnen ze je ook adviseren over welke handschoen voor jou geschikt is.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply