Fashion Lifestyle

Review: Bombata dames laptoptas hip en trendy

 

Sinds 7 maart ben ik weer tijdelijk werkzaam in de farmaceutische industrie als accountmanager. Ik ben bezig met een project gedurende 3 maanden. In deze functie bezoek ik apothekers, apotheekhoudende huisartsen en internisten-endocrinologen. Bij deze dynamische functie is werken op een laptop een echte must. Alleen zijn de tassen die bij een laptop horen in mijn ogen altijd zo saai en degelijk. Maar toen nam de  webshop Bombata contact met mij op en vroeg of ik een laptoptas wilde testen. Perfecte timing.  Nieuwsgierig welke kleur en model ik kreeg? Lees snel verder.

Nieuwsgierig als ik ben nam ik een kijkje op de website Bombata en het viel me gelijk op dat het aanbod van laptoptassen erg groot is. Daarnaast verkopen ze ook tablet hoezen, mini chubby’s en laptop rugzakken. Bombata heeft naast de klassieke kleuren een assortiment laptoptassen, speciaal voor dames die van frisse kleuren en trendy design houden. Mijn oog viel op deze prachtige Turquoise Cocco Laptoptas. Een dag later werd de tas geleverd en ik was meteen verliefd. Ik zag mijzelf al helemaal in style aan het werk gaan. Ik had gekozen voor het grote formaat van 17,3 inch.

Review Bombata laptoptas zij (Medium)Review Bombata laptoptas handvatten

De tas:

De laptoptas is gemaakt van stevig kunstleden met siliconen handgrepen en een ritssluiting. De binnenzijde is voorzien van pakbanden met klittenband om de laptoptas op zijn plaats te houden. Daarnaast heeft de tas een harmonicavak met drie compartimenten met handige opbergmogelijkheden voor pennen, blokjes, telefoon, agenda, visitekaartjes, kladblok en nog veel meer, waarvan 1 afsluitbaar. Ruimte genoeg dus en perfect georganiseerd. Bij de tas zit ook een verstelbare schouderband. Deze laptoptassen zijn ook in kleiner formaat beschikbaar namelijk 13 inch en 15,6 inch. De tas zit in een beschermzak waardoor mijn nieuwsgierigheid wordt getriggerd en ja het oogt ook chique.

Review Bombata laptoptas binnen (Medium)Review Bombata laptoptas overzicht (Medium)

De specificaties van deze laptoptas zijn:

 • Geschikt voor laptops tot 17,3 Inch
 • Formaat: 46,5x35x8 cm
 • 3 opbergvakken
 • Gewicht: 0,955 kg
 • Kleur: Turquoise Mat
 • Italiaans design

Deze schouderband zit verpakt in een handig tasje. De schouderband zou ik niet zo snel gebruiken maar het tasje is wel bruikbaar voor andere dingen zoals het meenemen van pijnstillers, kauwgom, desinfectie gel, handcrème en make-up bijvoorbeeld.

Review Bombata laptoptas schouderband (Medium)

Mijn persoonlijke style:

Ik houd van deze frisse en vrolijke turquoise kleur. Het doet me op de één of andere manier denken aan de zomer en de turquoise blauwe zee van Thailand. De kleur is opvallend maar niet té! De merknaam van Bombata is rechtsonder subtiel op de tas gedrukt. De siliconen handvatten liggen lekker in de hand en hebben een fijne grip. De tas is licht van gewicht en dat komt door het kunstleder. Dat vind ik zelf wel een pluspunt omdat een laptop toch wel zwaar is. Doordat de binnenkant van de tas perfect georganiseerd is blijft mijn mobiele gadget altijd netjes en schoon aangezien ik veel onderweg ben. De tas kan dan overzichtelijk ingevuld worden door mij. Houd je meer van klassiek en stijlvol of van trendy? De collectie van Bombata heeft er voor ieder wat wils. Met de tassen van Bombata laat je zien dat je om je device en stijl geeft! Ik voel me met deze laptoptas hip en trendy en kan niet wachten om ermee op pad te gaan.

Review Bombata laptoptas inhoud (Medium)

Wat ontzettend leuk, ik heb een kortingscode geregeld voor jullie beauties zodat jullie net zo kunnen genieten van een tas als ik. Met de code krijgen jullie € 5 korting op de bestelling. Deze code is te gebruiken op de website van Bombata.

De code is: beautytag


Wat vind jij van deze laptoptas?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anne-Marie
  maart 21, 2016 at 9:34 pm

  Echt een hele mooie kleur deze tas! Professioneel en toch trendy, leuk!

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 22, 2016 at 8:12 am

   Ja precies Anne-Marie dat vond ik nou ook. Ben er echt super blij mee. Fijn dag!

 • Reply
  Mariska
  maart 24, 2016 at 3:34 pm

  Wat is ‘ie leuk en vrolijk! Vind het kleurtje echt gaaf 😀

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 25, 2016 at 8:34 am

   Dankjewel Mariska. Ik ben er ook super blij en ik krijg zelfs positieve reacties als ik op straat loop! Fijne paasdagen. X

  Leave a Reply