Beauty

Adrienne Feller Rose de Luxe Facial Oil

Ik was eigenlijk nooit fan van huidolie! Omdat ik net als sommige mensen een beetje huiverig ben om olie op mijn gezicht te smeren. Bang dat mijn huid er juist vet van wordt en verstopt raakt. Maar olie is een belangrijk onderdeel van ons lichaam en spelen een essentiële rol in het mooi en gezond houden van onze huid. Gezichtsoliën zijn hot, hip en happening en veroveren de laatste maanden de cosmetica wereld. Bio oil, rozenbottel olie, argan olie en marula olie, het zijn maar een paar namen in een hele reeks van natuurlijke oliën. Als je een olie gebruikt die past bij je huidtype zorgt de olie ervoor dat je huid enorm verbetert. Kies altijd voor een 100 procent natuurlijke olie voor het beste resultaat, natuurlijke gezichtsverzorging werkt namelijk altijd het beste. Ik was daarom ook enorm blij dat ik van BeautyNatura een nieuw product mocht uitproberen, Adrienne Feller Rose de Luxe Facial Oil. Lees snel verder wat deze olie voor mijn huid deed, vooral tijdens de vakantie. 

 adrienne-feller-rose-de-luxe-facial-oil-flesje

Adrienne Feller

De ADRIENNE FELLER cosmetica bestaat uit bijzondere, hoogwaardige natuurlijke schoonheidsproducten, gemaakt van biologische ingrediënten, welke de huid en de ziel tegelijkertijd beïnvloeden. In de producten worden Hongaarse geneeskrachtige planten, extracten, hoogwaardige kwaliteitsoliën, etherische oliën en bloemen essences gebruikt. Men bereidt ieder product met zorg en liefde – met als gevolg een buitengewone samenstelling – die de huid op een speciale manier voedt, regenereert en verjongt en die bovendien ondersteuning biedt aan de zelf- therapeutische processen van het lichaam en het harmoniseren van de ziel.

Adrienne Feller zegt Ja tegen:

 • the use of natural ingredients,
 • training great professionals,
 • premium quality products,
 • harmonious coexistence with nature,
 • prioritising local products,
 • humanity.

Adrienne Feller zegt Nee tegen:

 • exploitation,
 • animal testing,
 • the use of chemicals,
 • unfair trade,
 • gene modified, synthetic ingredients.

adrienne-feller-rose-de-luxe-facial-oil-bloem

Adrienne Feller Rose de Luxe Facial Oil

Rose De Luxe Facial Oil 

Voor de rijpere, vochtarme huid. Deze gezichtsbehandelende olie is een ware elixer voor de huid, die de tekenen van vermoeidheid elimineert. Dit vloeibare goud dankt zijn cel regenererende en vernieuwende effect aan de Indiase lotus, roos, zonneroos etherische oliën en extra hoeveelheden vitaminen en wortel CO2 extract.  Rozen olie is niet alleen een natuurlijke gezichtsverzorging, het zorgt ervoor dat de huid revitaliseert en verjongt. Wist jij dat de essentiële olie uit een roos de hoogste frequentie heeft van elke olie.?  Zijn sterke cel-stimulerende en anti-aging effect is al lang bewezen.

Rose De Luxe Facial Oil`s effect op de huid :

 • Revitaliseert
 • Verjongt
 • Cel regenererend
 • Huid versterkend

Belangrijkste stoffen: Damast steeg etherische olie, Indische lotus etherische olie, zonneroos etherische olie, wortel CO₂ -extract, arganolie,  pruimenpit olie, tarwekiem olie, vitamine A en E.

adrienne-feller-rose-de-luxe-facial-oil-druppel

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oi**l, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tocopheryl Acetate, Squalane, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Leaf Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Retinyl Palmitate, Aniba Rosaeodora Wood Oil, Eucalyptus Staigeriana (Eucalyptus) Essential Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

* Plantaardig
** Van gecertificeerde biologische landbouw
*** Natuurlijk

adrienne-feller-rose-de-luxe-facial-oil-symbols

Claudia en rozen olie

Dit product heb ik nu ruim een maand gebruikt en heb ik als echte proef op de som meegenomen op mijn vakantie naar Kreta, waar we 4 dagen 30 graden hebben gehad. Ik was heel erg benieuwd wat deze olie voor mijn tere velletje kon betekenen die dus 7 dagen lang onderhevig was aan zon, zee, wind, strand en chloor. Ik gebruikte deze olie twee x per dag in de ochtend en voor het slapen gaan. Het effect van deze Rose de Luxe Facial Olie is enorm positief. Mijn huid voelde elke dag na het douchen trekkerig en droog aan. Maar na 4 rozenolie druppels was mijn huid weer heerlijk gehydrateerd, gevoed en voelde fluweelzacht aan. Ik masseerde deze olie energiek in mijn huid.  Mijn huid voelde daarna niet meer aan als schuurpapier! Maar zag er sterk, gezond en fris uit! De olie voelt ontzettend zacht aan en laat geen vettig laagje achter op de huid. Het elixer zit in een mooi glazen flesje met pipet, handig! Zo kan ik namelijk heel makkelijk paar druppeltjes per keer pakken zonder dat er olie wordt verspilt. Deze natuurlijke gezichtsverzorging ruikt heerlijk en is een echte traktatie voor mijn zintuigen en zorgt ervoor dat mijn huid er fris en fruitig uit ziet. Ook pakt deze olie direct littekentjes en fijne lijntjes aan, die ook minder zichtbaar worden. De roos is in mijn ogen magisch, uniek, teer, fluweelzacht en van pure schoonheid. Al deze woorden vind je terug in deze prachtige natuurlijke huidolie, waar ik echt fan van ben. Dit product is echt een aanrader voor de rijpere en vochtarme huid en beschermt ook nog eens tegen invloeden van buitenaf. Er zijn nog twee andere gezichtsoliën beschikbaar namelijk: Aroma Aminea Facial Oil en Aroma Florina Facial Oil. Deze drie nieuwe gezichtsoliën 15 ml zijn verkrijgbaar op de webshop van BeautyNatura en kost €39. Mocht je nieuwsgierig zijn na het lezen van deze review over het product en wil je dit mooie product ook in je bezit hebben, dan mag ik je blij maken met 15% korting op alle Adrienne Feller Facial Oils (op=op). Gebruik dan de code: beautytag. Deze code is geldig tot eind oktober!

adrienne-feller-rose-de-luxe-facial-oil-pipet

 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze gezichtsolie en heb jij al ervaring met een gezichtsolie?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Eva
  oktober 10, 2016 at 6:28 pm

  Fijne review weer Claudia! Ik ken dit merk nog niet ook al heb ik het al weleens voorbij zien komen. Ik gebruik graag de rosehip oil van Pai. Die is ook super fijn!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 17, 2016 at 7:19 pm

   Dankjewel lieve Eva, altijd fijn om te horen! Dat is ook een goed tip. Die ken ik nog niet

 • Reply
  hilde
  oktober 10, 2016 at 10:37 pm

  Ik heb sinds een paar weken een gezichtsolie van The Body Shop onder mijn nachtverzorging. Heerlijk vind ik het! Nu het wat guurder weer wordt merk ik dat ik eigenlijk overdag ook wel een druppeltje of 2 door mijn dagcrème kan gaan mengen. Mijn huid voelt er inderaad ook heerlijk door aan.. Deze olie klinkt ook erg fijn!

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 17, 2016 at 7:21 pm

   Ja de bodyshop heeft ook hele fijne gezichtsolie’tjes. Ik begrijp volkomen je keuze. Het zijn hele goede moisturizers en idd ideaal met dit gure weer!

 • Reply
  Tania
  oktober 12, 2016 at 7:24 am

  Ik gebruik niet vaak olie op mijn gezicht omdat ik ook bang ben dat mijn huid nogal vettig gaat worden. Deze klinkt alvast fijn aan jouw ervaring te horen. Het merk zelf kende ik niet

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 17, 2016 at 7:16 pm

   Ja ik was ook wat huiverig maar nu helemaal niet meer. Het is een hele fijne olie!

 • Reply
  Melike
  oktober 19, 2016 at 10:10 pm

  Wauw dit lijkt mij ook echt een heerlijk product! Rozenwater gebruik ik wel eens en dat is al heel erg fijn voor mij gezicht. Rozenolie lijkt me nog veel fijner. Mijn huid is op dit moment zo droog dat ik zoiets ook echt moet aanschaffen;)

 • Leave a Reply