Beauty Lifestyle

Stylsmile zorgt voor stralend witte tanden

Stylsmile zorgt voor stralend witte tanden

Witte tanden

STYLSMILE zorgt voor een onweerstaanbare glimlach, voor stralend witte tanden. STYLSMILE is de revolutionaire en veilige combinatie van sonisch poetsen, blauw licht technologie en PAP-tech tandpasta.

Stylsmile zorgt voor stralend witte tanden

STYLSMILE ‘Lighten Up’  STYLSMILE maakt zijn debuut in Nederland. Deze bijzondere set bestaat onder meer uit een elektrische tandenborstel en een ‘accelerator’ – die de tanden met blauw licht en een speciale PAP-tech tandpasta eenvoudig en veilig witter maakt.

Stylsmile zorgt voor stralend witte tanden

Stralend witte tanden in vier weken

STYLSMILE combineert sonisch poetsen, blauw licht technologie en PAP-tech tandpasta en maakt zo je tanden veilig witter in slechts vier weken.

Snel resultaat

De combinatie van blauw licht en de STYLSMILE tandpasta is bewezen effectief: uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 9 van de 10 gebruikers zegt dat hun tanden witter zijn geworden binnen 4 weken (*).

De revolutionaire STYLSMILE is een complete set om je tanden veilig witter te maken én te verzorgen, het is daarbij niet nodig om ook nog op een andere manier je tanden te poetsen. Het witter worden van de tanden gaat mooi geleidelijk en Stylsmile kan na de eerste 4 weken gewoon door gebruikt worden.

Met STYLSMILE poets je voor het beste resultaat twee keer per dag, twee minuten je tanden. Daarnaast gebruik je twee keer per week een kwartier de STYLSMILE accelerator samen met de tandpasta: dit geeft het whitening effect een boost.

STYLSMILE is veilig en goedgekeurd door tandartsen. STYLSMILE bestaat uit een elektrische tandenborstel met toebehoren, een accelerator met een bitje en de speciale tandpasta. De set is verkrijgbaar via bol.com en beauty-import.nl en heeft een adviesprijs van €169. Losse tandpasta en opzetborstels zijn daar ook verkrijgbaar. Meer informatie vind je op beauty-import.nl

(*) Resultaten van een onafhankelijk onderzoek onder 43 gebruikers die Stylsmile gebruikten volgens de instructies.


Wil jij ook graag stralend witte tanden?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply