Beauty

Beauty & Health Box #1 House of Rebels

2017 begon voor mij al ontzettend gaaf. Ik ging met mijn gezin 14 dagen via Dubai naar Thailand. Waar we o.a. mijn 45ste verjaardag vierden en waar we ook meerdere keren geproost hebben op ons voorgenomen huwelijk die plaats vindt in juni. Lara is namelijk één van onze getuige. Dus 2017 had ik mijzelf beloofd om gezonder te eten en meer te bewegen omdat ik natuurlijk wel op mijn eigen huwelijk het mooiste meisje van het bal wil zijn. Maar ik ben een rasechte bourgondiër en ik zeg zeker geen nee tegen een glaasje wijn of twee maar het was alsof House of Rebels mijn gedachten had gehoord want na mijn vakantie kreeg ik een prachtige doos opgestuurd: een Beauty & Health Box! Dit was het seintje om aan de slag te gaan. Nieuwsgierig naar de inhoud? Kom, lees dan snel verder.  

House of Rebels lanceerde de Beauty & Health Box om online influencers kennis te laten maken met (nieuwe) producten van merken uit hun portfolio op het gebied van beauty & health. Dus een soort van sneak peak in de House of Rebels keuken. Je kunt dit dus zien als één groot PR-pakket met het thema Beauty & Gezondheid! Elke keer krijg ik een enorme doos met super gave producten en ik voelde me zo vereerd dat ik deze geweldige pink box als eerste mocht ontvangen. In deze eerste editie zitten 7 producten van 6 merken die het verlangen naar wat 2017 allemaal nog gaat brengen nog verder gaan aanwakkeren.

The Bodyshop Down to Earth palette

Ik begin de beauty box met een merk waar ik eigenlijk nog maar een jaar echt fan van ben geworden. The Bodyshop. Als je me volgt op Instagram en hier op Beautytag, dan weet je dat ik The Bodyshop erg hoog heb zitten, niet alleen vanwege hun maatschappelijk verantwoordelijkheid maar ook door de mooie cruelty-free beautyproducten op natuurlijke basis. Ik kreeg deze prachtige Down to Earth Eye Palette. De nieuwe Down To Earth lijn van The Body Shop is geïnspireerd op natuurlijke kleuren, zowel warm als koel en is verrijkt met Community Fair Trade maroela-olie, babassu-olie en sesamolie. De formule is daardoor verzorgend en blijft daardoor volgens The Body Shop lang mooi zitten. Verder zijn de kleuren goed gepigmenteerd en je kan ze makkelijk blenden.  Sommige oogschaduws zijn mat, andere hebben een shimmery/metallic finish. Leuk trouwens aan dit palette, is dat je de oogschaduws uit het palette kunt klikken. Er zijn ook nog vier kleinere palettes, met vier oogschaduws in plaats van acht. Die oogschaduws hebben hetzelfde klikbare systeem, waardoor je zo jouw perfecte palette kunt samenstellen.

Oliveway BB Cream & handcream

Wat geweldig, een nieuw pareltje ontdekt op beautygebied. Daar houd ik van! Oliveway  zijn natuurlijke verzorgingsproducten uit Griekenland en zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Zoals jullie weten ben ik verliefd geworden op Griekenland en vier ik mijn huwelijksreis 3 weken op Kreta. De kans is groot dat ik dit merk in mijn hart ga sluit. Deze huidverzorgingsproducten zijn op basis van olijfolie. Ik kreeg deze geweldige Moisturizing & beschermende BB gezichtscrème. Het is al jaren geleden dat ik een BB cream heb gebruikt maar ik wil dit product echt wel een kans geven maar dan wanneer ik lekker een dagje thuis aan het bloggen ben of wanneer ik een natuurlijke look wil, voor een kleine boodschap of zo. Deze cream geeft een lichte dekking, corrigeert onvolkomenheden en laat je huid er gezond uitzien. Het is jammer dat er maar 1 kleur is want deze kleur past niet bij elke huidskleur. Dit product bevat geen minerale olie, Petrolatum / paraffine, parabenen, propyleenglycol, ethanol aminen, SLES, Ales, PEG, synthetische Dye, ftalaten, Alcohol, Retinol, dierlijke bijproducten, dierproeven.

Het tweede mooie product van Oliveway is een handcrème voor droge en ruwe handen. Zoals jullie vaak hebben kunnen lezen op mijn blog, kan ik niet zonder handcrème. In de auto, in de keukenla, in de badkamer, in mijn tas, overal handcream. A restoring and renewal handcream klinkt als muziek in mijn oren, zeker als ik lees dat het product gemaakt is van o.a bijenwax. Mijn handen voelen na gebruik heerlijk zacht en gevoed aan en de crème trekt snel in de huid en laat geen vettigheid achter.

Fruit Drops van Cool Bear

Fruit Drops van Cool Bear is een limonade siroop die geen toegevoegde suiker bevat! Zonder het te weten krijg je bijna 15-20 suikerklontjes per dag. Deze limonade siroop is op basis van stevia. Ik gebruik van een ander product to go limonade siroop met geen suiker maar daar was ik doorheen. Ik vindt water erg lekker maar een klein drupje hiervan geeft het een lekkere zoete smaak. Ik rijd erg vaak naar Amsterdam en wat ik zo ideaal vindt is dat jedeze fruitdrops op elk moment kan gebruiken en overal. Geef het een goede squeeze, voeg water en geniet! Ik had de smaak Cassis Apple, een lekkere combinatie en eerlijk gezegd, ik ben alweer toe aan het tweede flesje. 

Vitals Multi Elke dag

Ik gebruik eigenlijk al jaren vitamine pillen. Natuurlijk probeer ik altijd gezond te eten maar soms lukt dat niet altijd om de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat is dan ook de reden waarom Vitals een Multi Elke dag produceerde. Een multi vitamine zodat je de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen elke dag binnenkrijgt. Elke Dag, een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en andere bijzondere stoffen (zoals luteïne, zeaxanthine, bioflavonoïden en co-enzym Q10), is een welkome aanvulling op de dagelijkse voeding. Bij de samenstelling van Elke Dag is zo veel mogelijk gekozen voor natuurlijke, goed opneembare voedingsstoffen in een dosering die er toe doet. Op de foto zie je nog vier pillen liggen en dan ben ik dus door deze verpakking heen.

Jane Iredale Handdrink SPF 15

Wat leuk er zit nog een handcream in de box maar nu van Jane iredale! Ik ben een grote fan van Jane Iredale en heb verschillende reviews en make- overs hier en hier geschreven over dit prachtige minerale cosmetica merk. Jane Iredale is een geweldig huidverzorgings en make-up merk zonder schadelijke stoffen en is niet getest op dieren. De producten van Jane Iredale zijn zo zuiver en puur dat je met hun make-up op kunt slapen zonder dat het schadelijk is voor je huid. De handcream heet Handdrink omdat deze crème de handen een vocht boost geeft en daardoor krijg je fluweel zachte handen. Dit product is door The Skin Cancer Foundation aanbevolen als een doeltreffend zonnefilter met breed spectrum. Deze crème bevat een zacht parfum van essentiële oliën van biologische rozen.  Ook van deze handcream ben ik erg onder de indruk.

OGX Brazilian Keratine Smooth shampoo

Laatst maar niet het minst het wereld beroemde shampoo merk van de sterren in Amerika, OGX. De Brazilian Keratine Smooth shampoo is ideaal als je last hebt van dof, droog of pluizig haar. Deze shampoo bevat kokosolie, avocado-olie, cacaoboter en natuurlijke keratine die je haar zijdezacht en glad maakt. Perfecte ingrediënten voor een zomers limbo dansje op Ibiza. Ik moet me echt beheersen om dit product niet eerlijk te gebruiken maar hij gaat samen met de handcream van Jane Iredale mee in de handbagage koffer naar Ibiza. Maar ik kan je alvast verklappen dat de geur je doet denken aan een tropisch eiland en Pina colada. I love it. Daarnaast zijn de verpakkingen van OGX niet alleen uniek maar ook duurzaam. De stijlvolle verpakkingen worden gemaakt van gerecyclede materialen en de teksten worden gedrukt met mileuvriendelijk inkt op composteerbare etiketten. Wauw luxe, duurzaamheid en haar tot in de puntjes verzorgd, wat willen we nog meer?

House of Rebels

Dankjewel House of Rebels met deze geweldige beautybox! Ik ben enthousiast over alle producten in de box. Mijn favorieten?  eigenlijk allemaal, alleen weet ik niet of de BB cream een plekje krijgt in mijn routine. Omdat ik erg twijfel over de kleur, misschien kan ik er iemand anders happy mee maken. De limonade siroop is echt lekker en al op, de vitamine pillen daar ben ik ook al door heen en die prachtige palette van The Body Shop gebruik ik bijna dagelijks, ook als ik vriendinnen moet opmaken voor een avondje uit.  De handcream van Olive way zit in mijn handtas en de shampoo en handdrink van Jane Iredale gaan mee naar Ibiza. Ik vond het ontzettend leuk om deze beauty box met echte mooie merken te unboxen en ik kan niet wachten op de volgende. Ik houd jullie op de hoogte. 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat is jullie favoriet uit deze beauty box?

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Jolanda
  maart 24, 2017 at 4:48 pm

  Wat een tof pakket! Het palette vind ik heuuul mooi en ik ben erg benieuwd naar de shampoo!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 25, 2017 at 4:43 pm

   Ja gaaf is de box he Jolanda! Kwam er maar elke maand 1 hahaha. Die palette is echt top en die shampoo ruikt zooooo ontzettend lekker! X

 • Reply
  YuSt
  maart 24, 2017 at 6:18 pm

  Wauw… ik zou er zo een abbo op willen! Wat een mooi doosje! Het palette is gaaf, maar ook de handdrink spreekt me aan.

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 25, 2017 at 4:41 pm

   Jaaaaa ik ook hoor! Klopt de palette is echt super en de handdrink is ook super fijn. X

 • Reply
  Gonny
  maart 24, 2017 at 7:28 pm

  Oooh… wat een prachtige kleuren oogschaduw! Echt een top pakket ook.
  Bijna trouwen. Gaat het nog goed met de zenuwen?

  Fijn weekend lieve Claudia
  Xxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 25, 2017 at 4:40 pm

   Ik vind het ook een geweldig pakket! Die oogschaduw is echt een toppertje! De tijd vliegt Gonny hihih. Fijn weekend! liefsxxx

 • Reply
  Aileen
  maart 24, 2017 at 10:40 pm

  Wat een super leuke box en een prachtig palette ook. Mooie kleuren. Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat <3

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 25, 2017 at 4:39 pm

   Ja het gaat erg goed met mij en dat straal je dan ook automatisch uit! Mooie box he?

 • Reply
  Jolet
  maart 25, 2017 at 8:12 pm

  Wat spannend dat de bruiloft nu steeds dichterbij komt! En wat een geweldige inhoud!

 • Reply
  jeapiebel
  maart 29, 2017 at 9:44 am

  Ik zie een aantal producten dat ik graag zou willen proberen. Mooie box!

 • Reply
  Oliveway
  april 22, 2017 at 1:19 pm

  Claudia, wat een leuke review over onze producten van Oliveway. Het zijn slecht 2 van een heel assortiment producten die we verkopen. (Webshop: http://www.oliveway.nl)

 • Leave a Reply