Beauty

Bioeffect lanceert EGF Eye Mask Treatment

Gebruik makend van de nieuwste wetenschappelijke schoonheid, BIOEFFECT belooft om de delicate huid onder de ogen te revitaliseren met behulp van hun Nobelprijs winnende formule. De zoektocht naar de perfecte onder de oogcrème kan aan voelen als een never ending journey omdat bijna elk schoonheidsmerk beweert een product te hebben die donkere kringen verminderd, rimpels bestrijdt, en de behandeling van zwellingen doet verlichten- waar moet je dan in vredesnaam mee beginnen? Ik hoop dat ik de verwarring kan wegnemen met een product dat daadwerkelijk resultaten oplevert, dat is een oogbehandeling van BIOEFFECT. Ik probeerde dit product namelijk uit. Nieuwsgierig wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Bioeffect

Bioeffect is afkomstig uit Ijsland en is een jong innovatief huidverbeterings merk dat in 2009 werd opgericht. Bioeffect is gebaseerd op biotechnologisch onderzoek dat in 2001 werd opgestart door het moederbedrijf Orf Genetics, waaruit het bijzonder EGF complex werd ontwikkeld. Bioeffect heeft hoogkwalitatieve huidverzorgingsproducten met een wetenschappelijke onderbouwing die effectief, veilig en puur zijn. Tevens heeft de skincare lijn van Bioeffect dankzij het EGF complex een hele herstellende en verzachtende werking op de huid.

 

Bioeffect EGF Eye Mask

De Bioeffect EGF Eye Mask is een intensieve anti-aging opkikker voor de huid rondom de ogen. Het product bevat een 50% hogere concentratie EGF dan de gewone Bioeffect EGF Eye serum. Door de combinatie tussen deze unieke en krachtige verjongende formule met dé revolutionaire Bioeffect EGF Eye Masks wordt de gevoelige huid rondom de ogen intensief gehydrateerd. De vernieuwde huid is stralender dan ooit. BIOEFFECT® EGF EYE MASK TREATMENT is een revitaliserende en diep hydraterende behandeling, ontwikkeld om de oogzone een directe lift te geven. Het product bestaat uit twee onderdelen: extra geconcentreerde BIOEFFECT EGF* EYE
SERUM en 6 paar hydrogel eye maskers.

De anti-aging formule in het oogserum geeft in combinatie met de innovatieve hydrogel oogpads de delicate huid rondom de ogen een intensieve hydratatie boost. Het serum in deze set bevat een hogere concentratie EGF dan het huidige serum van BIOEFFECT voor dagelijks gebruik. Het is speciaal ontwikkeld om samen met de hydrogel pads te werken. EGF komt van nature voor in de huid, als onderdeel van het biologische proces dat ervoor zorgt dat de huid er gezond uit blijft zien. De krachtige dosis EGF is als een biochemische boodschapper die de fibroblasten in diepere huidlagen – verantwoordelijk voor collageenproductie – activeert.

*EGF= Epidermal Growth Factor

Toepassing

Gebruik je vingertoppen om zachtjes de gereinigde huid onder de ogen te masseren met BIOEFFECT EGF EYE SERUM. Open het sachet met de pads zorgvuldig, verwijder het plasticfolie en plaats de pads onder de ogen. Haal ze na 15 minuten voorzichtig weg en verdeel het resterende serum alvorens de formule licht in te masseren. Gebruik 1 tot 3 maal per week.

Het BIOEFFECT EYE MASK is een verkoelend hydrogel oogmasker in de vorm van pads, speciaal ontwikkeld om het
EGF EYE SERUM maximaal te laten penetreren in de huid. Het directe effect is een frissere, strakkere, minder vermoeide oogopslag en de huid krijgt een gezonde, stralende gloed. De pads passen bij iedere gezichtsvorm en de formule is geschikt voor ieder huidtype. Tenslotte verbetert dit masker ook de werkzaamheid van het EGF EYE SERUM voor dagelijks gebruik.

3 ml Bioeffect EGF Eye Serum + 6 paar Bioeffect EGF Eye Mask

Resultaat:

– De verkoelende hydrogel verminderd tekenen van vermoeidheid en gezwollenheid onmiddellijk
– Herstelt de natuurlijke uitstraling en vorm van de oogcontour
– Geeft de gevoelige huid een intensieve hydratatie
– Significant dikkere en stevigere huid
– Verhoogt de werkzaamheid van het Bioeffect EGF Eye Mask serum
– Het resultaat is een huid die minder rimpels en fijne lijntjes vertoond met herstelde balans en stevigheid voor een direct jongere oogopslag.

Gerst

De gerst die de kostbare EGF ingrediënt in het BIOEFFECT EGF  SERUM produceert, wordt gekweekt in een geothermisch aangedreven kas op het Reykjanes schiereiland in IJsland. De zaden worden gemalen in gerstpoeder in de laboratoria van BIOEFFECT in IJsland. Door middel van biotechnologische kennis wordt de EGF-eiwit gezuiverd. Het unieke ingrediënt stimuleert effectief je huid te vernieuwen met behulp van ‘een plantaardig replica van EGF, een natuurlijk voorkomend menselijk eiwit, gerst’.

Claudia en Bioeffect

De afgelopen nachten heb ik weinig slaap gehad omdat onze oudste kat Purkje dus echt oud begint te worden. Ze is nu ongeveer een  jaar of 14. Sinds kort begint ze zomaar midden in de nacht heel hard en zielig te miauwen en ook voor onze slaapkamer deur. Gevolg mega wallen, tot aan m’n enkels. Pfffff en ik heb morgen een belamgrijke afspraak en ik kan echt niet zo ten tonele komen. Ik sprak op een Skins Cosmetics event met de charmante en enthousiaste Danissa van BIOEFFECT®. Ik kon me herinneren dat ze zei dat de EGF EYE MASK TREATMENT de eerste hulp is bij beautyproblemen.  Dus vol goede moed ging ik aan de slag. Eerst bracht ik het serum aan( 1 pompje per oog), daarna de twee oogpads, die heerlijk koel aanvoelde als een ijsklontje. Ik liet dit voor 15 minuten zitten en wat ik daarna daadwerkelijk zag was een uitgeruste en stralender blik en all-around 100x beter dan daarvoor. Ik zag een gladde, egale huid onder de ogen. Geen puffy eyes meer en mijn oogopslag lijkt opener en frisser en de huid onder mijn ogen voelt zoveel meer gehydrateerd aan. De behandeling is olie-vrij en bevat geen parabenen en parfum. Dit serum-patch duo werkt serieus, echt.

BIOEFFECT® EGF EYE MASK TREATMENT is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en Skins voor € 85,-


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!!

 

Ben jij bekend met Bioeffect?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Eva
  maart 28, 2017 at 10:23 am

  Oeh je hebt mij nieuwsgierig gemaakt! Klinkt goed dit masker en serum voor je ogen!

 • Reply
  Tania
  maart 28, 2017 at 7:31 pm

  Dit merk kende ik totaal niet. Klinkt veelbelovend, alleen wat prijzig

 • Reply
  jeapiebel
  maart 29, 2017 at 9:43 am

  Ook nieuw voor mij, het lijkt mij wel heerlijk en interessante producten allemaal. Ik heb vaak stress 😉 en slaap moeilijk. Het lijkt mij een oppepper voor mijn huid.

 • Leave a Reply