Beauty

Beauty report: Estée Lauder New Dimension Shape+ Fill Expert Serum

Hebben jullie wel eens gehoord van een gezichtsserum? Regelmatig krijg ik de vraag van mensen uit mijn omgeving waarom ze nu een gezichtsserum moeten gebruiken. Iedereen weet dat het belangrijk is om een dagcrème te gebruiken maar een gezichtsserum is wat lastig te plaatsen. Een serum is een extraatje voor je huid. Ik kreeg het nieuwe serum van Estée Lauder opgestuurd. De New Dimension Shape + fill Expert Serum. Estée Lauder is voor mij het summum op het gebied van huidverzorging. Ben je benieuwd of de New Dimension Shape + Fill Expert Serum van Estée Lauder aan mijn verwachting voldeed? Lees dan snel verder..

Wat is een serum:

Een serum is meestal een dunne, geconcentreerde lichte emulsie. Om te weten waar jouw huid naar snakt, is er een simple truc. Wat heeft jouw huid naast je  bestaande dag- en nachtverzorging nog nodig? Een serum kan namelijk diverse problemen aanpakken bijvoorbeeld:

Heb je een droge huid? neem dan een hydraterend serum met hyaluronzuur die zich vooral richt op het herstellen van de vochtgehalte in de huid. Het werkt als een soort vochtbommetje voor de huid, zelf gebruik ik voor mijn doffe huid met wat pigmentvlekjes een serum met vitamine C. Of wil je liever een strakkere huid? dan ga je voor een serum die je huid steviger maakt. Maar de meeste serums zorgen normaal voor een verbeterde conditie van de huid

product licht (Medium)

De verpakking op de foto’s is niet de verpakking die je in de winkel kan kopen. Ik kreeg het serum toegestuurd in een testverpakking (het product was op dat moment nog niet te koop).

Estée Lauder New Dimension Shape – Fill Expert Serum:

Wat belooft het?

New Dimension Shape + Fill Expert Serum zorgt met een multidimensionale aanpak voor een ware transformatie. Het product vult en effent, en werkt daarbij in op elk uiterlijk aspect van de huid: dimensie, densiteit en definitie. Zo helpt het zowel volume als structuur zichtbaar te herstellen:

-DIMENSIE (volume) – De revolutionaire Shaping-technologie creëert zichtbaar meer volume in de verschillende lagen van het huidoppervlak.

-DENSITEIT (structuur) – Een pro-collageencomplex helpt de dichtheid van de huid zichtbaar te herstellen en bevordert de natuurlijke ondersteuning van de huid.

-DEFINITIE (structuur) – New Dimension Shape + Fill Expert Serum is actief op meerdere niveaus van het huidoppervlak om essentiële eiwitten te ondersteunen die de natuurlijke kracht, stevigheid en souplesse van de huid ‘van binnenuit’ bevorderen.

dop licht (Medium)

Estée Lauder New Dimension Shape – Fill Expert Serum ingrediënten:

Het New Dimension Serum bevat drie natuurlijke fillers die zowel het volume en de structuur van de huid herstelt. Deze drie natuurlijke fillers zijn hyaluronzuur, filaggrine en lipiden – die je huid gelijk een megaboost geven. Door een  pro-collageencomplex wordt de huidstructuur hersteld en verstevigd. In dit serum zitten drie essentiële proteïnen (collageen, elastine en fibronectine) dat zijn huidversterkende stoffen die ervoor zorgen dat gezichtscontouren worden geaccentueerd.

serum (Medium)

Wat zijn mijn ervaringen na drie maanden?

De New Dimension Shape + fill Expert Serum zit in een lange, slanke pompflacon met een blauwe coating die zorgt voor een spiegeleffect. Verpakking zoals deze kan gewoon niet beter dan dit, als het gaat om hygiëne en het intact houden van alle anti -oxidanten! Dit serum is ontzettend zuinig, ik gebruik slechts 2 pompjes voor mijn hele gezicht en hals Het serum wordt ontzettend snel opgenomen en eerlijk gezegd mijn huid voelt na gebruik fluweel zacht aan. De licht geurende formule heeft de consistentie van een gel. En 1 van de meest interessante dingen is dat dit  serum op geen enkele wijze zich profileert  als een “anti -aging ” maar het in mijn ogen wel is. Mijn rijpere huid verliest al wat stevigheid en volume, helaas. Na drie maanden dagelijks gebruik kan ik echt zeggen dat mijn huid er strakker, gladder, zachter, stralender en beter gehydrateerd uit ziet. Ik heb het idee dat ik er jeugdiger uit zie. Ik heb zelfs complimenten gekregen dat ik er veel jonger uit zie dan 44 jaar. Ik gebruik het serum overdag. In termen van gezichtscontouren heb ik het grootste verschil rond mijn jukbeenderen gespot en heeft mijn huid een mooie gloed. Al met al vind ik dit echt een topproduct. Ik zou zeggen dat dit product  bedoeld is voor alle huidtypen, maar mensen met een drogere / vochtarme huid zal dit serum nog meer gaan waarderen vanwege de sterke hydraterende eigenschappen. Als je huid wat vettig is, is het aan te raden om voor het slapen gaan dit serum te gebruiken en te kijken hoe dat gaat. Ik vind dit serum een ware opkikker voor mijn huid en als echte skincareliefhebber ben ik erg onder de indruk van de nouveauté van Estée Lauder. Ik gebruik het New Dimension Serum elke dag nu 3 maanden lang en ben blij dat ik op korte termijn toch al een echt verschil en resultaat zag. Het is de oplossing voor mensen die een meer ” welgevormd ” gezicht willen hebben met glans en volume.

Wil je dit nieuwe New Dimension Shape + Fill Expert Serum van Estée Lauder zelf eens proberen dan moet je wel aardig in de buidel tasten. En dat is ook gelijk het enige minpuntje.

Estée Lauder – New Dimension Shape + Fill Expert Serum – 30ml – €90
Estée Lauder – New Dimension Shape + Fill Expert Serum – 50ml – €135

Verkrijgbaar bij: Esteelauder.nl of parfumerie.

 


 

Gebruik jij ook een serum? en welke? Ik hoor het graag van jullie.

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mariska
  februari 4, 2016 at 9:50 pm

  Dit lijkt me best wel een interessant product, op een fijne manier! Hij doet z’n werk dus goed! Dan vind ik het ook wel een wat hoger prijskaartje waard.

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 5, 2016 at 8:36 am

   Ja klopt het product is het meer dan waard. Maar ik kan niet in iemand zijn/haar portemonnee kijken. Fijn weekend. X

 • Reply
  Gonny Aarts
  juni 29, 2016 at 5:33 am

  Oooo… New Dimension.
  Een geweldig product van Estée Lauder.
  Ik mocht het testen via LINDA.
  Mijn droge huid was er blij mee en ik ook. Mijn gezicht leek voller. Maar dan niet dik. 😉 …minder fijne lijntjes.

  Jammer dat het zo prijzig is. (En mijn portemonnee daar niet in mee kan gaan) Anders kocht ik meteen weer zo’n mooie flacon! )

 • Leave a Reply