Beauty

Beauty: Unboxing Blux Box Februari 2016

 

Vorige week vrijdag kreeg ik de Bluxbox van februari en het blijft toch elke x een feessie. Ik blijf me er toch steeds op verheugen. Deze box voelde zwaar aan dus was ik nog nieuwsgieriger geworden. Deze box die geïnspireerd was door Valentijn, rood en roze moest voor mij wel de doorslag geven of ik het abonnement zal opzeggen of niet. De vorige box viel in mijn ogen wat tegen. Benieuwd naar de inhoud? lees snel verder.

shower (Medium)

Fruttini My Daydream is Strawberry Showergel 200 ml- Full Size € 3,95

Een showergel van het Duitse merk Fruittini. Dit merk heeft 6 verschillende productlijnen bedacht  voor elke stemming, met elk een eigen geur. In de box zit de lijn My daydream is strawberry. Het is een enorme roze opvallende tube met een handige klikdop. De shower ruikt heel zoet en chemisch, zo op het eerste gezicht niks voor mij. Het is alsof je een fles ranja opentrekt. Maarrrrrrr na het douchen blijft er een subtiele geur achter op mijn lichaam die ik eigenlijk heel lekker vindt. De transparante showergel  verandert op de huid in een schuim en maakt mijn huid erg zacht. Enorme pré is dat dit product vegan is!!


fruttini (Medium)deksel (Medium)

Fruttini My Daydream is Strawberry Body Butter 250 ml- Full Size € 6,95

Van hetzelfde merk zit ook een grote pot met body butter en met dezelfde aardbeiengeur. Onder de draaidop zit een  ‘seal’. Om het product te beschermen en het is ook nog eens erg hygiënisch. De butter is just the way i like it: smeuiig, vol en romig. De body butter trekt lekker snel in en mijn huid voelt lekker zacht en hydraterend. Dat komt door de toevoeging van sheaboter, zonnebloemolie en cacaoboter. En ook geldt hier weer na het aanbrengen op de huid ruikt mijn huid heerlijk subtiel naar cacao en niet eens zo zeer naar aardbeien!

bodybutter (Medium)


bergman (Medium)

Bergman Beauty Care Reborn Scrub- 5 ml Sample

Bergman is een bekend merk en in mijn ogen alleen maar weggelegd voor the happy few. In de vorige box zat een masker van dit dure merk. Dus probeerde ik beide uit afgelopen weekend. Deze scrub zorgt voor een zachte peeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderd waardoor de opname van van huidverzorgingsproducten wordt verbeterd.Een ander pluspunt van deze scrub is dat de poriën minder zichtbaar worden en de teint gezonder en stralender. Toen ik de sample opende dacht ik in eerste instantie dat het product niet goed was. Hij is waterig en er zitten witte stukjes in, maar dat blijkt dus wel goed te zijn. Gelukkig. Deze scrub is vloeibaar met hele kleine scrubkorreltjes De scrub bevat jojoba-pitten, dat zijn de witte stukjes die je ziet. Verder bevat de scrub passiebloemolie, sojaboonolie, vitamine e, vitamine b5, calendula extract, olijfolie, urea en allantoïne.

scrub (Medium)

Ik moet even wennen aan de waterige substantie en de geur is niet echt lekker maar mijn huid voelt na afloop erg zacht, stralend en fris aan. De producten van Bergman beauty care zijn niet op dieren getest en zijn voornamelijk op plantaardige basis en dat is wederom weer een enorm pluspunt.  Het enige nadeel en daar wil ik toch iets van zeggen is dat je een sample gratis krijgt bij de parfumerieën. Ik vind dat een sample als iets extra moet worden meegenomen in de Blux box en niet als product in de box wordt meegerekend. Dat valt me gewoon echt tegen.

Fullsize 100 ml aanbevolen verkoopprijs €60,00


kueshi (Medium)kueshi dichtbij (Medium)

Kueshi Soft Feel Cream- Full Size 50 ml € 17,75

Dit merk is ook al vaker voorbij gekomen in de box. De Soft Feel Cream is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige of droge huid, of wanneer de huid droge plekjes bevat. Deze crème is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Een hydraterende crème en zou op lange termijn de vochtbarrière van de huid helpen opbouwen. Verder helpt deze crème roodheid te verhelpen en fijne lijntjes te verminderen. De cream bevat de heerlijke ingrediënten van kamille, calendula, toverhazelaar en kaasjeskruid. Berk, vlier, winterlinde, mariadistel, kastanje, vitamine B5, vitamine E en urea. De witte substantie heeft geen geur en dat komt omdat er geen alcohol en parfum in dit product zit. Ook weer een super pluspunt. Ik gebruik deze crème  vanaf vrijdag als nachtcrème. De crème trekt aardig snel in en maakt mijn huid fluweelzacht zonder te plakken.


bellapiere (Medium)kleur bellapiere (Medium)

Bellapierre Cheek&Lip Stain- Full Size € 12,99

Ik ben echt fan van het mooie merk Bellapierre. Ik heb al diverse make-up producten van dit merk mogen ontvangen. Dit 2-in-1 product geeft je wangen en lippen een mooie zachte roze gloed. Ik ben echt dol op cream blushes, ik gebruik nu de cream blush van Mac. Dit product is super makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Even snel je lippen en wangen bijwerken en je hebt in een handomdraai een gezonde gloed. Het goedje is super creamy en goed uitsmeerbaar. Ik gebruik hierbij mijn vingers. Het geeft echt een mooi en natuurlijke touch. Het potje bevat 5 gram en is so cute.  Oja, en wederom niet getest op dieren.


Batiste Mini Droogshampoo Blush- 50 ml € 1,99

batista (Medium)

Wat leuk eindelijk een voor mij onbekend merk. Het is een droogshampoo van het merk Batiste. De Ferrari onder de droogshampoo’s. Een droogshampoo is altijd handig, zeker dit formaat. De verpakking is lekker opvallend roze en als je een x geen tijd hebt om je haar te wassen of je wilt een x een dag overslaan dan is een droogshampoo ideaal. Het geeft je een fris en schoon gevoel zonder maar een druppel water te hoeven gebruiken. Een paar snelle sprays veranderen je look in no time. De geur is lekker bloemig. Ik kan niet wachten om het echt te gaan gebruiken.


It’s a wrap peeps. Ik ben redelijk tevreden. De totale waarde van deze box is € 46,63. Er zitten mooie producten bij die ik al gebruik en nog ga gebruiken. Er zijn twee kleine puntjes van kritiek en dat is dat ik sommige merken niet echt ‘luxe’ vindt en dat is wel het concept van Blux, wat staat voor Be Lux. Ik ben 44 jaar en de producten van Fruittini bijvoorbeeld vind ik meer iets voor tieners. Is het  misschien een idee dat er twee boxen komen v 1 voor tieners  en early twintigers en een box voor dames van 25+ ofzo. Een ander puntje is dat er weer een sample inzit die je gewoon gratis kunt krijgen bij verschillende parfumerieën maar wel worden mee gerekend in het menu. Dat valt me gewoon erg tegen van Blux en niet echt netjes. Wat ik echt een dikke pré vindt is dat alle producten niet getest zijn op dieren. Ik heb een aantal maanden geleden meegedaan aan een enquête van Blux en heb daarin duidelijk aangeven dat ik een enorme voorstander ben voor cruelty-vrije en natuurlijke producten. Het valt me op dat Blux hier steeds meer naar toe gaat en dat waardeer ik enorm. Ik blijf de box nog aanhouden en besluit per maand of ik doorga of niet. Dat ligt natuurlijk aan de inhoud of ik daarover tevreden blijf.

De Box kan je bestellen op: Blux Box


Wat vind jij van de inhoud van deze box? Let me know.

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mariska
  maart 2, 2016 at 5:02 pm

  Die cheek lip stain lijkt me lastig werken, maar kan wel mooi zijn. Een fles ranja open trekken is wel heel zoet 😛 lijken me best interessante spulletjes.

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 2, 2016 at 7:30 pm

   Hi Mariska, ik heb nu ook een cream blush van Mac en die bevalt erg goed. Zo makkelijk ook om te blenden. En ik gebruik het erg weinig puur voor een gezonde gloed. Dus ik hoop dat deze cheek lip stain net zo goed werkt. Dat was de uitspraak van mijn man. Hij moest zich er ook even mee douchen zo en zoet vond hij het dus ruiken hihihi. Ik ben over het algemeen ook wel tevreden. X

 • Reply
  Carola
  maart 2, 2016 at 6:05 pm

  Wat een leuke en gezellige box. Mooie producten zaten erin. Ik gebruik zelf de Batiste droogshampoo.. topper! Leuk ook dat er een merk als Bergman in zit. Ik zit erover te denken ook zo’n box te bestellen. Altijd leuk om iets uit te pakken..hihi. Veel plezier van je producten. Op naar volgende maand! Liefs, Carola van Glamorous Beauty Xx

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 2, 2016 at 7:26 pm

   Hi Carola, Bedankt voor je reactie. Wat leuk dat jij al goede ervaring hebt met Batiste. Dat is voor mij ook nog onbekend product. De box kost € 14,95 per maand. Het scrubje ben Bergman is zeker een fijn product. En er zitten 4-6 producten in de box. Het is idd elke maand een feessie al hij via de post komt. Laat je me even weten als jij ook een abonnement neemt? Liefs xxxx

 • Reply
  Jennifer
  maart 4, 2016 at 3:02 pm

  Ben het volledig met je eens over de sample’s dat ze eigelijk niet mee kunnen tellen als een ”betaalbaar” product die je eigelijk ook gratis kun krijgen. De Fruittini kan ik ook enigzins in vinden wat je daarover vertelde bij het puntje kritiek. Wel goed dat de meeste producten niet op dieren zijn getest.

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 5, 2016 at 8:59 am

   Hoi Jennifer, bedankt voor je feedback. Ik hoop dat de Bluxbox wat met de kritiek doet. Er hebben namelijk erg veel mensen nav deze box hun abonnement opgezegd. Jaaaa dat cruelthy free is echt een pluspunt! Die lijn moeten ze proberen aan te houden. Fijn weekend! Liefsxxx

 • Reply
  Anne-Marie
  maart 5, 2016 at 10:19 am

  Kan me levendig voorstellen dat de je de fruittini producten minder vindt passen. Het straalt wat mij betreft ook meer kruidvat uit dan luxe. Batiste is geweldig, gebruik ik graag.

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 5, 2016 at 12:44 pm

   Hi Anne-Marie, bedankt voor je feedback. Ik hoop dat de medewerkers van Blux doen met de opbouwende kritiek. Ja het flesje droogshampoo zit nu in mijn tas. Ben heel erg benieuwd! X

  Leave a Reply