Beauty

Atlas Arganolie: De weldadige verzorging voor jouw huid

Atlas Arganolie: De weldadige verzorging voor jouw huid’ Atlas Argan Company biedt een biologische verzorgingslijn met producten van 100% pure arganolie. Pure arganolie is multifunctioneel als het aankomt op persoonlijke verzorging. De olie herstelt, voedt en beschermt de huid en bevat alles wat jij nodig hebt voor een stralende huid!

De beste zaden

De beste zaden Arganolie wordt gemaakt van de zaden van de Argan-boom, die uitsluitend groeit in het Sous-gebied in zuidwest Marokko. De boom geeft om het jaar vruchten. De noten hiervan worden met de hand en twee stenen gespleten, waardoor de zaden vrij komen. Dit arbeidsintensieve proces is machinaal nog niet mogelijk. Atlas Argan Company selecteert alleen de beste zaden en perst hier in Nederland zelf arganolie van.

Een gezonde en jonge huid

Arganolie bevat een hoge concentratie vetzuren, die een beschermende laag op de huid vormen. Ook zit de olie bomvol antioxidanten en natuurlijke bouwstoffen voor je cellen. Deze bestanddelen herstellen de huid, houden de huid gehydrateerd en soepel en beschermen de huid tegen droogte, kou en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast bestaat arganolie voor 80% uit vitamine E., wat de celvernieuwing bevordert. Dit proces gaat fijne lijntjes en rimpels tegen en laat jouw huid er jonger uitzien dan ooit tevoren.

Eerste hulp bij huidproblemen

De 100% pure arganolie  is de natuurlijke oplossing voor alle huidproblemen. De olie werkt goed bij huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid word zachter. De hoge concentratie vitamine E werkt van nature desinfecterend en bacteriewerend en verhoogt de weerstand van je huid. Vanwege de cel-vernieuwende eigenschappen is de arganolie ook perfect te gebruiken bij littekens en striae.

Over Atlas Argan Company

Atlas Argan Company biedt een biologische verzorgingslijn met producten van 100% pure arganolie. Het bedrijf gelooft dat kwalitatief hoogwaardige arganolie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Atlas Argan Company perst haar 100% pure arganolie volgens geheel eigen methode en is vooralsnog de enige producent van arganolie buiten Marokko. Door de olie zelf te persen, kan Atlas Argan Company de hoogwaardige kwaliteit die zij nastreven gegarandeerd waarborgen. Atlas Argan Compagny is online verkrijgbaar en in de Atlas Argan Company winkel in het centrum van Leiden, waar je tevens terecht kunt voor persoonlijk advies.

 

Contactgegevens

Atlas Argan Company
Morsstraat 11
2312bk Leiden


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van Argan olie?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Jolet
  februari 9, 2017 at 6:42 pm

  Ik dacht dat argan olie alleen voor je haar werd gebruikt, maar niet dus!

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 14, 2017 at 7:48 pm

   Multi functioneel idd Jolet. Een heerlijk product

 • Reply
  Jennifer
  februari 11, 2017 at 3:26 pm

  Dit product van Atlas een super product, al zeg ik het zelf. 😀 Alleen jammer dat het niet overal te verkrijgen is en dat je speciaal moet bestellen, tenzij je zelf in Leiden woont. 😉

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 14, 2017 at 7:46 pm

   Klopt je moet het via internet bestellen of langs de winkel in Leiden maar als het het er voor over hebt….

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 14, 2017 at 7:46 pm

   Ja klopt of bestellen via internet of langs de winkel in Leiden. Je moet er wat voor over hebben…

  Leave a Reply