Beauty

Review: Montagne Jeunesse Foot Pumice & Foot Butter

 

DSCN0937[1]

Je kent ze vast wel: de leuk uitziende en vrolijke zakjes van Montagne Jeunesse, die je niet voorbij kunt lopen als je in een drogisterij bent. Op de voorkant staat het gezicht van een vrouw, wiens ogen bedekt zijn met bladeren, bloemen en andere versieringen en natuurlijk met het masker op. Ik gebruikte deze maskers heel vaak tijdens meidenavonden met Lara. Het was onze wekelijkse verwen-kuur! We begonnen dan eerst met reinigen, scrubben en als laatste deze maskers om vervolgens met een heerlijk schoon gezicht een filmpje te kijken. Tegenwoordig heb je ook maskers voor het haar en de voeten. Vandaag test ik de Foot Pumice en Ground Shea Nut Foot Butter uit.

Foot (Medium)

17 dagen Kreta was natuurlijk heerlijk. We genoten optimaal van de fijne zwembaden en het wandelen op het strand, de zon en de slippers die elke dag gebruikt werden. Helaas zijn mijn voeten daar helemaal niet blij mee….Wat een ellende aan het einde van de dag mijn voeten droog, schraal en zijn er hier en daar zijn wat kloofjes ontstaan, Not Happy! Gelukkig is er een simpele oplossing waardoor mijn voetjes er weer mooi uitzien & gezond en zacht aanvoelen. Dankzij het voetenmasker van Montagne Jeunesse. Het merk 7th Heaven By Montagne Jeunesse is een natuurlijk en ecologisch merk. Het is al ruim 25 jaar op de markt en nog steeds favoriet!


Ingrediënten

In dit masker zit pepermunt om de voeten te ontdoen van nare geurtjes, terwijl de gemalen puimsteen de droge huidcellen en eelt weghaalt. De Foot Butter is rijk aan romige Shea butter met rustgevende Aloe Vera  die de voeten hydrateren en heerlijk glad maken en de huid kalmeert. Deze gebruik je na het masker.

Foot achterkantIngredienten foot

Foot puimsteen

Gemalen puimsteen

 

Gebruiksaanwijzing en mijn ervaring

Ik maak mijn voeten een beetje nat en masseer het puimsteen masker even in en verdeel het over mijn hele voet. Ik zie dat de schilfertjes los gaan en daardoor masseer ik nog wat krachtiger. Vervolgens spoel ik de voeten af met lauw warm water en gebruik ik een washand om het overtollige masker met schilfertjes weg te halen. Daarna maak ik mijn voeten droog en masseer  ik de heerlijk ruikende en verkoelende Shea butter met Aloe Vera op mijn voeten. Mijn voeten zien er na deze thuisbehandeling weer mooi, gezond en zacht uit. Voetjes om weer mee te pronken. Ik vind de maskers leuk en vrolijk.Ik word er blij van ze zijn grappig vormgegeven en hebben grappige teksten op de verpakking. Ook test Montagne Jeunesse niet op dieren, wat natuurlijk ook een echt pluspunt is. Ik blijf gewoon de electrische huidverwijderaar gebruiken van de kruidvat en dit masker gebruik ik lekker voor tussendoor. Volgende week test ik het haarmasker en de pineapple peel-off mask.

Montagne Jeunesse voetmasker € 1,89 – te koop bij de drogist.


 

Heb jij de maskers van Montagne Jeunesse wel eens gebruikt?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Priscilla
  juni 17, 2021 at 8:53 pm

  Waarom staan er dan peg40 en acrylates in de ingrediënten lijst
  Terwijl ze ook op sommige verpakkingen claimen van 7th heaven ze microplastics vrij zijn..
  Erg natuurlijk…

 • Leave a Reply