Beauty

Beautybox Try Something New & Surpise

Het thema van deze maand Beautybox is Try something new & surpise. Producten die een tikkeltje anders zijn dan normaal of waar je het gebruik of het bestaan nog niet van wist. Oe daar houd ik van, verrassingen. Ook krijgen we een voorproefje van de Beautybox om alvast in de stemming te komen met het oog op de feestdagen….dat betekent maar liefst 4 extra verrassingsproducten. Phoe wat een verwennerij! Ik ben zoooooo benieuwd! Kijk je snel mee naar de Beautybox unboxing?

Dit is nu de tweede Beautybox die ik ontvang van Leila van itsleilaamini, en ik moet zeggen, hij valt absoluut niet tegen! Leila is een gepassioneerd make- up artist en maakt prachtige make- up looks op haar instagram. Wat ik de vorige keer vergeten ben te zeggen is dat de Beautybox diervriendelijk is. Het staat niet specifiek vermeld op de beauty menukaart maar meestal duik ik zelf even op internet en zoek het zelf even op per product.
Het wordt niet specifiek gemeld in de menukaart maar ik zoek dat altijd toch even op per product.

De Beautybox is volledig dierproefvrij. Dikke Pré

Wat mij zo aanspreekt aan deze box is dat het team blijft verbeteren en probeert dit door te voeren in alles wat ze doen. Nu de wereld meer duurzaam leeft, denkt, reist, werkt en kiest maakt beautybox ook de volgende stap. Het verpakken van de producten in de zwarte doos die beautybox voorheen gebruikte en die vervolgens in een kartonnen doos werd verstuurd, past niet meer bij een duurzaam bedrijf. Daarom heeft de beautybox vanaf oktober geen zwarte Beautybox doos meer, maar zitten de producten nu in één enkele doos. Dubbele doosjes zijn ook eigenlijk dikke onzin. In de doos zit een informatiefolder met een uitleg en overzicht van de producten.

De box van november zat bomvol! lekker zwaar en daardoor werd mijn  nieuwsgierigheid direct gewekt.  Omdat het bijna sinterklaas is wilde Beautybox ons enorm verwennen met een volle box met maar liefst vier extra producten. Me Like! De producten variëren per box, maar wat ik tot nu toe heb gezien ben ik heel erg blij met mijn producten.

It’s unboxing time

beautybox-paardenshampoo

Mane ‘N Tail Shampoo & Conditioner  (travel size) € 11,60

Dé verrassing van deze box voor mij is by far de shampoo en conditioner van Mane ’n Tail (travel size). In Nederland zijn deze producten nog redelijk onbekend maar het merk is het best bewaarde beautygeheim van beautyfans over de hele wereld. Een aantal supermodellen en Kim Kardashian zweren bij dit merk.
Weet je wat dit is? Het is even wennen maar het is eigenlijk een paardenshampoo en conditioner. Whahahaha eigenaardig? Beautybox watskeburt? Heb je tijdens de Olympische spelen ook gekeken naar dressuur paarden? . Heb je die mooie glanzende manen gezien? Hmmm dat beloofd wel wat!

Paardenshampoo gebruiken voor je haar het kan dus echt. Ik heb het nog niet gebruikt, maar ik ga het wel doen en laat het jullie natuurlijk weten. Het belooft je haar te laten glanzen en het haar voller te maken.
Het ruikt in ieder geval wél erg lekker.

beautybox-waterliner

Lookx Eyeliner Nr 18 Miracle Nude € 17,65

Deze eyeliner van Looks in kleur Nr.18 Miracle Nude (full size) is geen gewone eyeliner. Het is een waterliner. Ik heb zelf al jaren ervaring met de waterliner van Dolce &  Gabbana. Een lichte kleur (wit of huidkleur) eyeliner in je waterlijn en/of ooghoeken geeft direct een stralende en jonge blik en lijken je ogen hierdoor groter! Dit in tegenstelling tot een zwart potloodje. Een zwarte lijn daarentegen maakt de ogen kleiner en kan soms een vermoeide uitstraling geven. Omdat ik zo’n fan ben van een lichte eyeliner ben ik dus erg blij met dit product. Ik ken het merk Looks maar ik heb de waterliner van dit merk nog nooit geprobeerd.
Dankzij de Smarttouch® gripzone ligt hij lekker in de hand. De punt van dit potlood wordt automatisch scherp gehouden met behulp van een ingebouwde minislijper. Laat na het aanbrengen dertig seconden drogen en je bent veertien uur lang verzekerd van een vlekkeloos resultaat. De waterliner is goed gepigmenteerd en geeft na 1 lijn direct al een frissere look. *Vrij van parabenen *Vrij van minerale oliën *Parfumvrij *Dierproefvrij.

beautybox-trind-cuttle

Trind Extra Moisturizer Cuticle Cream Full size € 7,17

De Extra Moisturizing Cuticle Cream van Trind (full size) was het volgende product uit de box. Trind Cosmetics in Amersfoort is een Nederlands bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in natuurlijke hand- en nagelverzorging. Nagelriemen zijn dun en kwetsbaar en zorgen ervoor dat er geen vuil of bacteriën via de nagel en de huid in het lichaam kunnen dringen. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Trind biedt dé oplossing
De cuticle cream is een crème die je gebruikt op de nagelriemen.
Deze cream verzorgt de nagelriemen en verzacht ze tegelijkertijd en voorkomt uitdroging. Ik vind het verzorgen van handen en nagels erg belangrijk dus deze gaat ook lekker mee in de tas. Ik heb destijds van mijn nagelstyliste olie gekregen maar ik sta absoluut open om nieuwe producten te proberen. Het product ruikt erg lekker.

DE EXTRA PRODUCTEN

Zoals ik al aangaf zaten er vier extra producten in de box. Deze variëren per doos en de volgende producten kreeg ik.

beaytybox-body-butter

BODY BUTTER – THE BODY SHOP 50 ml

Hoe leuk! een product van The Body Shop. Een merk die we volgens mij allemaal wel kennen. Wereldberoemd om de  Body Butters tot populaire geuren zoals de veelverkochte White Musk®, en van inspirerende accessoires tot prachtige make-up. In mijn box zat de Body Butter in de geur olijven. Dit product zit in een 50 ml potje dus ideal om mee te nemen in je tas/handbagage. De bodybutter heeft een iets stevigere substantie dan een bodylotion. Het hoofdingrediënt is olijfolie en staat bekend om zijn hydraterende werking en het verzachtend effect op de huid. Ik bel bol op alles wat olijfolie bevat! De body butters zijn er in verschillende geuren te verkrijgen. Maar ik ben erg blij met deze geur. De body butters is een intensief werkende, romige bodycrème, die gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd, verzorgend en verzachtend werkt en de huid beschermt tegen vochtverlies, tot wel 48 uur lang. Speciaal voor zeer droge huid.

beaytybox-idc

IDC Argan showergel 100 ml

IDC Institute is hét beautymerk uit Spanje. Ik ken dit merk nog niet  maar altijd leul om nieuwe pareltjes te ontdekken. In de natuur vind je de beste ingrediënten en dat weet IDC. Er zijn drie geuren Shower gel ontwikkeld, roseship, aloe vera en ik heb de geur Argan. Ik heb nu een paar keer deze shower gel gebruikt en ik vind ‘hm heerlijk. Hij ruikt goed, schuimt lekker  en hij voelt prettig en zacht aan op mijn huid.

beautybox-foot

Anatomicals Foot cream 100 ml Full Size

Goed om te weten is dat in Anatomicals land, konijnen vrij rondelopen en cavia’s het voor het zeggen hebben. De producten zijn allemaal vrij van dierproeven – pluizige konijntjes zijn schattig genoeg zonder Anatomicals producten. Anatomicals is een erg leuk merk en Brits merk, met vrolijke verpakkingen en namen om bij weg te smelten. Iets wat me meteen trekt, ik houd ervan!  Je raad het waarschijnlijk al, dit is een voeten crème die heerlijk naar mint ruikt. Deze voeten crème zit in een handige knijp tube zodat je er makkelijk en hygiënisch wat uit kan krijgen. Ik ben de laatste jaren ook veel zuiniger op mijn voeten dan 20 jaar geleden dus heb ik sinds kort happy feet en dit product komt goed van pas om mijn voetjes happy te houden.

beautybox-3in1

3-in 1 gezichtsreiniger PHILOSOPHY 30 ml

Ik was vroeger enorme fan van dit merk. Ik heb jaren de Microdelivery peel gebruikt  en de turbo booster Vitamin C. Dit product de  Purity Made Simple is zo’n beetje hét sterproduct van Philosophy. En jaaaa deze staat al erg lang op mijn wish list. Ook dit product komt in een travel size. Het idee achter Purity Made Simple is dat het een alles-in-één-reiginger is. Je hebt volgens Philosophy dus geen losse (oog)make-upremover, facewash of toner nodig. De substantie is erg romig  en schuimt licht. Ik reinig mijn gezicht eigenlijk nooit onder de douche maar dat kan ik nu wel gaan proberen, omdat je je het hele gezicht kan mee pakken. Ik neem dit product mee op vakantie. Dan heb ik weer ruimte gecreëerd voor een paar slippers hihihi. De cleanser ruikt lekker naar lavendel  (maar bevat geen parfum) wel natuurlijke oliën en extracten.

De Beautybox zat dus echt tjokvol deze maand. En ik moet zeggen dat ik alle producten heel goed kan gebruiken en er zat geen één zinloos product bij. Ik ben erg happy met de inhoud van november!
Er is aan alles gedacht from head to toe!! en zelfs een make-upje. Een complete beautybox. Toppie!
De waarde van de box vind ik moeilijk om in te schatten. Het bedrag van de beautybox zonder de extra producten is €36,42.  De prijs van de vier extra producten weet ik niet. Ik weet alleen dat de foot creme € 3,95 is.

beautybox

Hoe werkt de beautybox?

Het concept is eenvoudig – meld je aan en ontvang een prachtig pakket van nieuwe en spannende beauty producten per maand. Cosmetica producten en nieuwe releases rechtstreeks geleverd aan je deur.  

 • Ontvang elke maand beautyproducten van de leukste, mooiste en nieuwste beautymerken
 • Betaal maandelijks €14,95 of sluit gemakkelijk een 3-6 of 12 maanden abonnement
 • Het abonnement is op ieder gewenst moment opzegbaar
 • Geef jouw mening en ontvang maandelijks Beautypoints, waarmee je spaart voor aantrekkelijke kortingen

Ben jij enthousiast geworden over de Beautybox en ben je geïnteresseerd in een abonnement, neem dan een kijkje op de website Beautybox.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van de inhoud van de Beautybox?  Kende je de producten al?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Natasja
  november 17, 2016 at 6:07 pm

  Wat een prachtige merken zitten er deze maand in, echt een heel mooie box!

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 17, 2016 at 7:51 pm

   Hi Natasja, ja ik ben ook erg onder de indruk! Hele mooie merken! X

 • Reply
  hilde
  november 17, 2016 at 10:19 pm

  Hele leuke inhoud. En die paardenshampoo, hilarisch! Ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat vinden. En tja, de Olijven body butter is echt super fijn. Net een grote pot opgemaakt.

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 19, 2016 at 10:41 pm

   Ik ben ook erg blij met de inhoud van de box! hele mooie merken maar ook nieuwe pareltjes! Ik ben ook erg benieuwd naar de shampoo, binnenkort maar even proberen.

 • Reply
  Babs
  november 19, 2016 at 8:40 pm

  ik wil zo graag een keer de Microdelivery peel proberen, wat vond jij ervan?
  Die shampoo zag ik in de folder van het Kruidvat, hahaha. ik wilde hem kopen in de aanbieding maar is er niet van gekomen. Vind het zo intrigerend hoe die bevalt..
  Laat je het mij weten? Ik ben echt zo benieuwd!

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 19, 2016 at 10:38 pm

   De Microdelivery peel is echt een super fijn product Babs. Ik heb er altijd erg veel aan gehad! Jaaaa geweldig he? die shampoo, ik laat het je zeker weten!

 • Reply
  YuSt
  november 19, 2016 at 11:51 pm

  Potjandozie, heb ik net mijn abbo opgezegd!

 • Reply
  Astrid
  november 21, 2016 at 8:25 am

  Wat een mooie inhoud! Ben heel benieuwd naar je bevindingen met de paardenshampoo. Toch klinkt het niet heel gek, paarden hebben prachtige haren, dus waarom niet? Die liner ziet er ook erg goed uit vind ik!

 • Leave a Reply