Beauty

Winactie Winactie Winactie Louis Widmer Douchecrème

Winactie Winactie Winactie Louis Widmer Douchecrème

Winactie Winactie Winactie Louis Widmer Douchecrème

Mijn huid is altijd een van mijn grootste problemen geweest als het gaat om mijn lichaam, dus ik ben altijd op zoek naar huidverzorgingsproducten om me te helpen het te verbeteren. Vandaag heb ik een heerlijke winactie voor jullie, waarbij jullie kennis kunnen maken met een heerlijke douchecrème Louis Widmer. Voor degenen die het merk nog niet kennen, werd Louis Widmer in 1960 in Zwitserland opgericht door Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max Widmer. Zelfs nu werken familieleden actief in het bedrijf om het draaiende te houden en manieren te vinden om het te verbeteren. Louis-Max werd in 2003 zelfs uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het jaar’, dus ik denk dat ze hun werk redelijk goed doen. Met “Living For The Skin” als motto is het team van Louis Widmer constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de huid en alles wat daarmee samenhangt.

Winactie Winactie Winactie Louis Widmer Douchecrème

Lichaamsverzorging

 Louis Widmer stelt een perfect gamma van verzorgingen voor, ideaal voor een mooie en zachte huid- van top tot teen. Dit is mogelijk dankzij verfijnde actieve bestanddelen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van de verschillende huidtypes. Of het nu gaat om een shampoo, douchegel, handcrème of deodorant, al deze verzorgingsproducten voor het lichaam staan garant voor een optimale huidtolerantie omdat je kan kiezen tussen een licht geparfumeerde uitvoering of een versie zonder parfum.

 Louis Widmer Douchecrème voor elk huidtype

Deze rijke en ultramilde Douchecrème reinigt, hydrateert en versoepelt de huid in alle zachtheid. Resultaat: een huid die zijdezacht aanvoelt. De verfijnde plantaardige oliën in deze crème voeden en verzorgen de huid mild en doeltreffend.

 • reinigt grondig, maar mild
 • verzorgt en hydrateert de huid
 • voedt de huid
 • maakt de huid soepel
 • voelt zijdezacht aan
 • is een rijke formule
 • wordt uitstekend door de huid verdragen
AMANDELOLIE 10 %
ZONNEBLOEMOLIE 8 %
KARITÉBOTER 2 %
BETAÏNE 2 %
PANTHENOL 1 %
VITAMINE E 0.5 %

 

Winactie Winactie Winactie Louis Widmer Douchecrème

Winactie Winactie Winactie Douchecrème

Namens Louis Widmer mag twee van deze heerlijke douchecrème producten weggeven. Tover je badkamer om in een privéwellness, las wat heerlijke me-time in en breng hoofd en lichaam weer helemaal in balans dankzij deze vegan doucheproduct . Ervaar de weldaad van een ontspannen douche.  Ik mag twee van jullie blij maken met rijke en ultramilde douchecrème,  hoe gaaf is dat! Het enige wat je moet doen is een leuke reactie achterlaten, wat jij zo leuk vindt aan me-time  Meedoen kan tot zaterdag 20 juni a.s. De twee winnaars  van de winactie krijgt persoonlijk bericht van mij. Succes iedereen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply
  Moniek
  juni 14, 2020 at 1:13 pm

  Nou over 2 weken word onze 2 de kindje geboren, af en toe is het heerlijk even me time te hebben, om even op te laden en tot mezelf te komen, zodat ik nog meer kan genieten van me gezinnetje ♡

  • Reply
   H. Ahmed
   juni 14, 2020 at 3:25 pm

   Me time is af en toe nodig. Ik had een berichtje op Facebook geplaatst i.p.v. onder de blog. Ha, ha. Dit geeft al aan, dat ik momenteel wat verward ben door overbelasting. Af een toe een masker en een heerlijke warme douche erna, is geweldig!

   • Reply
    Paula van der Salm
    juni 15, 2020 at 8:29 pm

    M ee doen doe ik!
    E ven relaxen is voor mij
    T ijd voor mezelf
    I k lig dan het liefst in bad te lezen
    M et een goed boek
    E cht relaxen!

  • Reply
   Corry de vos
   juni 15, 2020 at 8:15 am

   Heerlijke actie
   Goede verzorging is een uitje voor mijn tere huidje !!!

  • Reply
   Corrie hart
   juni 17, 2020 at 8:27 pm

   Zou het heerlijk vinden.Vorige week 2 plekjes
   huidkanker weggehaald en 2 plekjes met stikstof door de dermatoloog behandeld.Ben vorige maand overgegaan op Louis Widmer dagcrème met beschermingsfactor.Hoop zo dat het helpt want ben al 15 keer plekjes huidkanker weg laten halen. Ik beGa n er zo blij mee.Hoop zo dat ik mee mag genieten.

  • Reply
   Friedy Derjsen
   juni 20, 2020 at 6:02 pm

   Ik zou het erg leuk vinden om een lekkere douche cream te winnen, een beetje me time daar ik 21 juni jarig ben, een lekker cadeautje voor mezelf!

 • Reply
  Ling
  juni 14, 2020 at 1:21 pm

  Eens per week plan ik een me-time voor mezelf. Goeie manier om mezelf te verwennen met een gezichtsmasker, uitgebreid in bad gaan en even niets doen. Kom ik tot rust. Is goed voor je lichaam en geest.

 • Reply
  carolien tigchelaar
  juni 14, 2020 at 3:09 pm

  Me time is voor mij inderdaad me time onder de douche maar van een hoop produkten krijg ik daarna last van jeuk ….weg me time dan !! nog steeds op zoek naar het doucheprodukt wat dit niet heeft en eerlijk gezegd heeft Louis Widmer gewoon goede producten , klaar !!!!

 • Reply
  Grete Karina
  juni 14, 2020 at 3:55 pm

  Wat ik zo leuk vindt aan me-time is dat ik even tot rust kan komen om me op te laden en mijn werk als verpleegkundige helemaal los te laten.

 • Reply
  marlies mols
  juni 14, 2020 at 4:25 pm

  wat een heerlijke verwennerij maak mij maar blij

 • Reply
  Linda tromp
  juni 14, 2020 at 5:39 pm

  Time out is voor mij eff niets moeten eff hoofd leeg maken en mama time???

  • Reply
   Esther
   juni 15, 2020 at 9:40 am

   Me time word in onze huidige drukke manier van leven nog wel eens vergeten…
   Ik werk zelf als verzorgende in het wijkteam dus een behoorlijke hectische tijd.
   Nu gaan we allemaal weer enigszins naar normaal dus wil ik ook de “me time” wat meer in gaan plannen ?
   Heb sinds kort de producten van Louis Widmer ontdekt en ben zeer benieuwd naar deze douchecreme.
   Nou wie weet mag ik lekker ontspannen in de douche ?

 • Reply
  Liesbeth Barto
  juni 14, 2020 at 6:23 pm

  Af en toe een beetje me-time is geweldig! Je komt heerlijk tot rust, kunt eens fijn nadenken over van alles en nog wat en vaak komen er oplossingen bovendrijven voor diverse probleempjes.

  • Reply
   Grietje
   juni 16, 2020 at 6:53 pm

   Even heerlijk genieten en jezelf verwennen mag toch zo nu en dan. Als je ze ook nog gegeven wordt maakt het je dubbel blij

 • Reply
  Diny Gijsberts
  juni 14, 2020 at 6:53 pm

  Als een alleenstaande hard werkende moeder met een visuele beperking van een zoon met een autismespectrumstoornis zijn me-time erg belangrijk ! Een dagje sauna/naturisten strand doet wonderen maar ook buiten in het zonnetje zitten of je iets leuks gunnen !

 • Reply
  Galinka van Bokhorst
  juni 14, 2020 at 7:15 pm

  Me-time is echt even een momentje voor mezelf nemen. Me totaal afsluiten van de buitenwereld met eerst een heerlijke douche en daarna lekker een goed boek lezen waardoor ik alles en iedereen om me heen vergeet. Helaas doe ik het te weinig dus dat zou ik meer moeten doen. Met deze Louis Widmer douche gel gaat dat vast wel lukken.

 • Reply
  Lotte
  juni 14, 2020 at 7:28 pm

  Me-time is voor mij nog een beetje onbekend terrein… Mijn jongste zoon is net 4 geworden en komende week ben ik voor het eerst op mijn niet-werkdagen ineens kindloos! Nog geen idee hoe ik díe ga invullen, maar me-time klinkt goed! Een privéwellness is een mooi begin ?

 • Reply
  Paulien
  juni 14, 2020 at 7:52 pm

  Het woord zegt het: even tijd voor jezelf en totale ontspanning

 • Reply
  Lianne Clappers
  juni 14, 2020 at 10:32 pm

  Me time is zo belangrijk na ziekenhuis en operatie. Het is heerlijk om je huid eens goed te mogen verwennen met dit product. Ik ken het niet naar ben heel benieuwd.

 • Reply
  Hannahkagenaar
  juni 15, 2020 at 2:05 am

  Het leukste vind ik om dan helemaal tot mezelf te kunnen komen. Me-fime momentjes moet je koesteren!

 • Reply
  Gea
  juni 15, 2020 at 4:33 pm

  Ik doe graag mee ! ❤️
  Me- time lukt mij heel vaak niet ( voed mijn 3 kids alleen op ) ben sinds de Corona tijd volop aan het verzorgen ( ouderen die thuis wonen) maar ik probeer het wel en dan ben ik even geen moeder geen ‘zuster’ maar echt even mezelf en houd ik even rekening met wat ik wil!! Dit zou zeer goede push? Me- time zijn

 • Reply
  Yvonne W.
  juni 15, 2020 at 9:27 pm

  Me-time is lief zijn voor jezelf! En eerlijk gezegd schiet dat er nog weleens bij in hier! De badkamer in met zo’n fijne douchecreme kan alleen maar ontspanning opleveren; heerlijk! ?

 • Reply
  Ivonne Melters
  juni 15, 2020 at 11:12 pm

  Me time betekent voor mij bijvoorbeeld een dagje naar de sauna gaan, maar ik kan thuis ook enorm genieten van een verkwikkende douche, waarbij ik heerlijk verzorgende producten gebruik. Fijn zo’n winactie om ook eens iets nieuws te proberen. Ik vind goede verzorgende producten belangrijk voor mijn huid!

 • Reply
  Gea
  juni 16, 2020 at 10:51 am

  Heerlijk winactie!
  Me- time ik weet bijna niet wat dat is …
  vele redenen ( ga ik niet over klagen)
  Moment van jezelf zijn … ipv moeder , dochter , vriendin , hulpverlener etc
  Kom ik echt in mijn hoofd en lijft in balans

 • Reply
  Ellen westerbrink
  juni 16, 2020 at 11:57 am

  Me time. Heerlijke ontspanning. Ook als je zo als ik al een paar jaartjes ouder bent dan het gemiddelde van deze dames . Maar ook dan heb je nog steeds misschiën wel meer een intensieve verzorging nodig van je huid!!

 • Reply
  Diana
  juni 16, 2020 at 12:34 pm

  Nu ik ouder wordt besef ik pas echt dat “me-time” echt heel belangrijk is om even tot rust te komen en weer te kunnen genieten van en om alles En echt..ik probeer hier ook echt tijd voor te maken….maar ja soms he?

  • Reply
   Margreet
   juni 17, 2020 at 9:10 pm

   Leuke winactie!
   Wat ik zo leuk vind aan me time is dat ik helemaal tot rust kom in bad met een goed boek en een fijn maskertje. En na de badsessie mijn huid verwen met heerlijke verzorgingsproducten. De huidolie spray van Louis Widmer is mijn favoriet 🙂

 • Reply
  Lisette
  juni 16, 2020 at 9:55 pm

  Wat een geweldige actie! Me time is hier echt nodig met een ziek kindje van 3 die heel veel vraagt. Het is heerlijk om dat even een moment voor jezelf te hebben in een lekker warm bad bijvoorbeeld ?

 • Reply
  Anja
  juni 17, 2020 at 5:50 pm

  Het leuke aan me-time?? Heel simpel, dat je daarna weer helemaal opgeladen bent! Een telefoon die leeg is, daar kun je ook niks mee, huppekee, ff aan de lader en weer door. Zo werkt het bij mij ook, af en toe ff aan de lader, me-time dus! 😉

 • Reply
  Linda Smeets
  juni 17, 2020 at 7:43 pm

  Wat ik het leukste vind aan me-time? Ik kom helemaal tot rust en het ontspant, lekker tuttelen, badderen etc. heerlijk! Daarna ben ik weer helemaal vol frisse energie om weer over te gaan tot de orde van de dag. Heerlijk

 • Reply
  Mark
  juni 18, 2020 at 6:01 am

  Voor mij betekent me-time een rondje hardlopen in het bos; hier laad ik enorm van op! Voor mijn lief betekent me-time een avondje de badkamer inpikken ? Daar komt dit heerlijke doucheproduct goed bij van pas!

 • Reply
  Frieda
  juni 18, 2020 at 5:07 pm

  Wat een mooi merk is dit hè! En wat een geweldige winactie! Me-time is iets wat ik vaker moet inplannen, heerlijk smeren en in bad gaan vind ik zalig! ?

 • Reply
  Dianne
  juni 18, 2020 at 9:02 pm

  Heerlijk ik doe graag mee?

 • Reply
  Marloes de Vetten
  juni 19, 2020 at 3:13 am

  Oh…. verrukkelijk!! Even de bovenverdieping alléén voor mij. Begin het liefst met een heerlijke douche met een fijne doucheschuim. Mijn benen ( en de rest) scheren en me daarna lekker in te smeren met een heerlijke bodylotion.
  Goed opdrogen en het allerfijnst? Nog even een powernapje toe….

 • Reply
  Ramona Terlouw
  juni 19, 2020 at 7:27 am

  Soms, heb je even tijd voor jezelf nodig…
  Even heerlijk ontspannen!
  Niets heerlijker dan, een douche nemen met heerlijke verzorgingsproducten.

 • Reply
  Lies Rector
  juni 19, 2020 at 5:32 pm

  Me-time, iets waar ik enorm veel nood aan heb. Als student heb ik het vaak heel erg druk en heb ik dan ook verschillende activiteiten gepland op één dag. Niet bepaald rustgevend. Daarom is zondag voor mij meestal de dag dat ik geniet van wat me-time. Genieten in een lekker warm bad met een gezichtsmasker op. Nadien is het tijd om een leuke serie of film te kijken samen met mijn familie, want naast me-time momenten vind ik familie momenten ook heel erg belangrijk!

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  juni 20, 2020 at 3:09 pm

  Een beetje me-time, is o zo fijn! Na een goede wandeling douchen met een verzorgende douchegel met een heerlijke geur en mijn leven krijgt weer kleur!

 • Reply
  Jacqueline Roose
  juni 20, 2020 at 4:07 pm

  Me-time, genieten van een heerlijke stranddag. Leesboek mee. Bij thuiskomst even het zout erafspoelen en de heerlijke huiverzorgende doucheecreme van Louis Widmer.

 • Reply
  rachida
  juni 20, 2020 at 4:09 pm

  Wauw zou echt hemels lekker zn

 • Reply
  Engy
  juni 21, 2020 at 12:32 pm

  ME-time .is genieten
  Ik doe graag mee❤❤❤
  Omdat ik tijd voor mij zelf nodig heb.
  heerlijk ontspannen heerlijk een douche
  Nemen met verzorgingsproducten. ?

 • Reply
  Kirsten
  juni 24, 2020 at 2:02 am

  Wat zo fijn is aan me time is.
  Dat ik dan heerlijk gedichten kan schrijven en even lekker in mijn eigen bubbel zit.
  Of in de hottub hihi duimen????

 • Leave a Reply