Beauty

Natuurlijke zonbescherming van Naïf, zonder microplastics

Natuurlijke zonbescherming van Naïf

Natuurlijke zonbescherming van Naïf, zonder microplastics. De zoncampagne SUN SEA SORRY FREE is onderdeel van Naïf’s missie om de wereld van persoonlijke verzorging te veranderen. De filosofie van Naïf is simpel: Do Good. “We zijn toegewijd aan het maken van huidverzorgingsproducten die respecteren en beschermen hoe we zijn geboren. Puur, eerlijk en onbevangen. We willen deze plek beter achterlaten dan hoe we ‘m gevonden hebben. Voor onszelf en de volgende generatie. Van onze ingrediënten, verpakkingen tot aan onze verzendmethoden en meer, als het niet goed genoeg is voor onze jongsten, is dat het ook niet voor Naïf”

Elk jaar belandt er circa 14.000 ton zonnebrandcrème in onze oceanen. 85% van deze zonnebrandcrèmes bevat microplastics(Plastic Soup Foundation, 2021), daar is de oceaan niet blij mee. Daarom besloot Naïf hier wat aan te doen. Voorkomen dat we iets van zonnebrand achterlaten in de oceaan kan niet. Veranderen wát we achterlaten kan wel. Daarom zijnde natuurlijke zonnebrandcrèmes van Naïf gemaakt meteen natuurlijke uv-filter, zonder schadelijke ingrediënten voor de oceaan. Is dat dan heel anders zo’n natuurlijke zonnebrandcrème? Nee hoor, gewoon lekker smeren, zonder witte waas. Dat is pas zorgeloos de zon in.

Bescherm je huid, en de oceaan

Er is meer…Natuurlijke zonnebrandcrème gezicht SPF30(50 ml, €24,95) Natuurlijke aftersun gel(100 ml, €14,95) Natuurlijke zonnebrandcrème lichaam SPF30(100 ml, €21,95) Natuurlijke zonnebrandcrème Baby & Kind SPF30(100 ml, € 19,95) en SPF50 (100 ml € 21,95) bespaar 62 gr plastic!“ Naïf is gemaakt met een natuurlijk UV-filter”

Alle producten van Naïf worden in Nederland gemaakt, zijn duurzaam, vegan, en bevatten natuurlijke ingrediënten. Nee, de verzorgingsproducten van Naïf bevatten geen chemische conserveringsmiddelen (zoals parabenen, phenoxyethanol), dierlijke ingrediënten, microplastics of nanodeeltjes. Alle producten zijn verkrijgbaar op www.naifcare.com, en bij Etos en Holland & Barrett. De zonproducten op een rijtje“ Gewoon lekker smeren, zonder witte waas ”Blue Beauty oftewel ocean-friendly, draait om verpakkingen en ingrediënten die géén impact maken op de oceaan. Daarom bevatten de zonnebrandcrèmes van Naïf minerale uv-filters zoals zinkoxide (non-nano) en geen chemische filters. Waar een chemische filter in de huid trekt, blijft een minerale filter op de huid liggen. De deeltjes werken als spiegels en reflecteren de zon wat huidirritatie voorkomt. Een zonnebrandcrème met minerale uv-filter heeft geen inwerktijd, je bent direct beschermd. Naïf zonnebrandcrème is geschikt voor de hele familie, dus ook de meest gevoelige kinderhuid, zorgt voor directe bescherming en is helemaal ocean-friendly

Sun Sea Sorry Free. De zoncampagne SUN SEA SORRY FREE is onderdeel van Naïf’s missie om de wereld van persoonlijke verzorging te veranderen. De filosofie van Naïf is simpel: Do Good. “We zijn toegewijd aan het maken van huidverzorgingsproducten die respecteren en beschermen hoe we zijn geboren. Puur, eerlijk en onbevangen. We willen deze plek beter achterlaten dan hoe we ‘m gevonden hebben. Voor onszelf en de volgende generatie. Van onze ingrediënten, verpakkingen tot aan onze verzendmethoden en meer, als het niet goed genoeg is voor onze jongsten, is dat het ook niet voor Naïf” – aldus Jochem en Sjoerd ,oprichters van Naïf.

Natuurlijke zonbescherming van Naïf. Elk jaar belandt er circa 14.000 ton zonnebrandcrème in onze oceanen. 85% van deze zonnebrandcrèmes bevat microplastics (Plastic Soup Foundation, 2021), daar is de oceaan niet blij mee. Daarom besloot Naïf hier wat aan te doen. Voorkomen dat we iets van zonnebrand achterlaten in de oceaan kan niet. Veranderen wát we achterlaten kan wel. Daarom zijnde natuurlijke zonnebrandcrèmes van Naïf gemaakt meteen natuurlijke uv-filter, zonder schadelijke ingrediënten voor de oceaan. Is dat dan heel anders zo’n natuurlijke zonnebrandcrème? Nee hoor, gewoon lekker smeren, zonder witte waas. Dat is pas zorgeloos de zon in. Niet alleen wat er in de tube zit is sorry free, ook de tubes zelf en de verpakkingen zijn zo natuurlijk mogelijk .Alle tubes van Naïf zijn gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet. Dit komt vrij als restafval bij de suikerrietplantages uit Brazilië. Met een suikerriet tube bespaar je 64 gram plastic ten opzichte van een plastic tube.

Natuurlijke zonbescherming van Naïf, zonder microplastics

Natuurlijke zonnebrand cream gezicht SPF30 50 ml €24,95 Met natuurlijke, minerale uv-filters op basis van zinkoxide(non-nano) is de zonnebrandcrème voor het gezicht geschiktvoor de meest gevoelige huid. De crème is eenvoudig aan te brengen en laat, dankzij de natuurlijke oliën, geen witte waas achter. Na een zonnige dag verwen je je huid met deze cooling aftersun, geschikt voor jou en je kids. Ingrediënten als aloë vera en glycerine kalmeren de huid na blootstelling aan UV-straling.

Natuurlijke zonnebrandcrème lichaam 100ml €21,95 Een verzorgende crème die je hele lichaam tegen UV-stralingbeschermt. Smeert, dankzij de natuurlijke oliën,gemakkelijkuit, is waterbestendig en laat geen witte waas achter. Vooroptimale bescherming breng je de crème elke 2 uur aan.

Natuurlijke aftersun gel 100 ml €14,95 Na een zonnige dag verwen je je huid met deze coolingaftersun, geschikt voor jou en je kids. Ingrediënten alsaloë vera en glycerine kalmeren de huid na blootstellingaan UV-straling.

Natuurlijke zonnebrandcrème Baby & Kind SPF30(100 ml, € 19,95) en SPF50 (100 ml € 21,95)

Met deze 100% natuurlijke formule kun je zelfs de allergevoeligste babyhuid insmeren. Een dunne laag van de verzorgende zonnebrandcrème biedt voldoendebescherming tegen UV-straling. Hij smeert, dankzij de natuurlijke oliën, gemakkelijk uit, is waterbestendig en laat geen witte waas achter.

Over Naïf producten

Alle producten van Naïf worden in Nederland gemaakt, zijn duurzaam, vegan, en bevatten natuurlijke ingrediënten. Nee, de verzorgingsproducten van Naïf bevatten geen chemische conserveringsmiddelen (zoals parabenen,
phenoxyethanol), dierlijke ingrediënten, microplastics of nanodeeltjes. Alle producten zijn verkrijgbaar op www.naifcare.com, en bij Etos en Holland & Barrett.

“Gewoon lekker smeren, zonder witte waas”


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply