Beauty

NIEUW! Louis Widmer Sun Protection Face SPF 50+

NIEUW! Louis Widmer Sun Protection Face SPF 50+

NIEUW! Louis Widmer Sun Protection Face SPF 50+

Heel hoge zonbescherming én anti-ageing dagverzorging in één De vraag naar anti-ageing zonbeschermingsproducten met een heel hoge factor, speciaal voor het gezicht neemt steeds meer toe. Speciaal daarvoor ontwikkelde Louis Widmer de nieuwe Sun Protection Face met SPF 50+.

Louis Widmer is al meer dan 50 jaar expert op het gebied van o.a. hoogwaardige dermatologische zonbeschermingsproducten. Het  assortiment is klinisch getest, beschermt alle huidtypes en is nauwkeurig afgestemd op wat de huid daadwerkelijk nodig heeft. De  zonproducten worden optimaal door de huid verdragen en bevatten bestanddelen die verzorgen én hydrateren. Al naar gelang de behoefte of persoonlijke wens is er een keuze uit diverse zonnesprays, -milks, -gels en -crèmes. Bijna alle zonbeschermingsproducten zijn verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde versie als 100% zonder parfum.

 

NIEUW! Louis Widmer Sun Protection Face 50+

De nieuwe Sun Protection Face 50+ van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van het gezicht, de hals en het decolleté. De samenstelling bevat uiterst doeltreffende UVA-, UVB- en breedspectrumfilters die garant staan voor een zeer hoge zonbescherming.

Slimme 2-in 1:optimaal UV-beschermend én een krachtige anti-ageing dagverzorging

De Sun Protection Face 50+ is een slimme combinatie van een heel hoge zonbescherming en een anti-ageing dagverzorging in één handige tube. De formule bevordert het huideigen  herstelvermogen en verstevigt de huidstructuur. Het werkzame anti-rimpel ingrediënt Matrixyl® 3000 vult rimpels van binnen uit op. Een mix van effectieve antioxidanten beschermt de huid tegen schade die vrije radicalen op lange termijn aanrichten.

Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid

De formule van de Sun Protection Face 50+ prikt niet in de ogen, is oftalmologisch getest en daardoor ook perfect te gebruiken voor de bescherming van de gevoelige oogomtrek. Het is een lichte emulsie die snel in de huid dringt en die geen vette film achterlaat. De hoogwaardige cosmetische formule zorgt ervoor dat de huid aangenaam zacht aanvoelt en optimaal wordt beschermd tegen UV-stralen. Dit nieuwe product is verkrijgbaar in een licht geparfumeerde en tevens ongeparfumeerde versie en is ook bijzonder geschikt voor personen met een zeer gevoelige of allergische huid.

NIEUW! Louis Widmer Sun Protection Face SPF 50+

Voor wie wordt de nieuwe Sun Protection Face 50+ aanbevolen?

 Voor iedereen die een heel hoge zonbescherming én anti-ageing dagverzorging in één tube
wenst
 CityProtection: de perfecte bescherming in de stad dankzij de slimme 2-in-1 formule
 Bij een heel lichte huid, gevoelig voor de zon en bij zwangerschap
 Bij sterke blootstelling aan de zon zoals in de bergen of in tropische landen
 Na therapeutische behandelingen of na een dermatologische ingreep

De belangrijkste eigenschappen op een rijtje:

 Beschermingsfactor 50+, heel hoge bescherming
 Met een drievoudig beschermingsmechanisme
 UVA-, UVB- en breedspectrumfilters
 Anti-ageing dagverzorging, vermindert rimpeltjes
 Voor gebruik op de gevoelige huid, ook rondom de ogen (oftalmologisch getest)
 Verstevigt de huid
 Dringt snel in de huid
 Veganistisch
 Beschermt de huid, de oceaan én het milieu
 Geparfumeerd én ongeparfumeerd verkrijgbaar

NIEUW! Louis Widmer Sun Protection Face SPF 50+

Ecologische zonproducten, om de huid, de oceanen én het milieu te beschermen Alle zonproducten van Louis Widmer bevatten absoluut geen oxybenzone en ook geen octinoxaat. Dit zijn twee chemische bestanddelen die voor koraalriffen en de onderwaterwereld schadelijk zijn.
Tevens nieuw in het assortiment* van de Louis Widmer zonproducten voor 2020 is dat een aantal zonbeschermingsproducten het label “Protects the skin & the ocean” hebben, te weten:
 All Day 50+
 Extra Sun Fluid 50+
 Sun Gel 30
 Clear Sun Spray 30
 Sun Protection Face 50+
 Sun Protection Face 30
 Kids Sun Protection Fluid 50+

Advies verkoopprijs:
Louis Widmer Sun Protection Face 50+ € 23,90/50 ml (NIEUW!)

Waar te koop?
De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via deze link


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply