Beauty

BLOW DRY I BROW BAR: Haar, mani, pedi en brows

BLOW DRY I BROW BAR: Haar, mani, pedi en brows

BLOW DRY I BROW BAR: Haar, mani, pedi en brows onder één dak

De BlowDry Brow Bar bestaat 5 jaar. De one-stop-shop kreeg daarom een prachtige interieur touch-up met nog meer zitplekken aan de Ceintuurbaan. De beautysalon is na de heropening helemaal summer ready en biedt de fijnste beauty behandelingen aan onder één dak.

 Voor haar, manicure, pedicure, brows, facials en visagie kun je allemaal terecht bij de BlowDry Brow Bar. Geen afspraken meer bij verschillende salons, maar je lekker op één plek laten verwennen met mooie behandelingen. Heerlijk en tijdbesparend. De one-stop-beautyshop bestaat uit een kappersgedeelte, een mani en pedi unit met voetbaden en een aparte beautysalon in de tuin. Uiteraard worden alle RIVM-veiligheidsmaatregelen nageleefd.

 Ondernemer en oprichter Fatima Abdelmula

Oprichter Fatima Abdelmula (44) had vijf jaar geleden zin in iets nieuws, toen ze besloot om samen met haar jongere zus Karima Abdelmula (41) en beste vriendin Carol Martins (33) een eigen beautybar te open. In de Pijp biedt ze alle beautybehandelingen aan onder één dak, een concept dat ze al kende uit het buitenland, maar hier graag wilde uitproberen. Fatima: “Ik was benieuwd of het zou aanslaan. Dus begon ik hier aan de Ceintuurbaan, vlakbij de Noord-Zuidlijn, in een inspirerende muli-culturele buurt. Wij drieën hebben allemaal onze eigen expertise en achtergrond. Ik ben opgeleid als kapper maar het meest ondernemend van ons drie, mijn zus is schoonheidsspecialiste en krijg iedere brow in shape. Carol tenslotte, heeft jarenlang in topkapsalons in Brazilië en Nederland gewerkt en kan met elke soort haar omgaan.

Luxueus en kosmopolitisch

De uitstraling van BDBB is luxueus en kosmopolitisch, met een eigen bar en prachtige lichte stoelen. De indeling daarentegen is efficiënt. Alle plekken zij gescheiden door plexiglas schermen. Fatima: “We richten ons op werkende vrouwen, die weinig tijd hebben. Je moet hier even snel je haar en je nagels kunnen laten doen, of je brows en een blowdry als je s’ avonds uitgaat. Een make-upje verzorgen we ook.”

Redkin en PHFormula

In de kapsalon werken we met Redkin, ook voor het kleuren, daar zijn we echt fan van. In de schoonheidssalon gebruiken we het in Spanje zeer populaire cosmeceutical merk PHFormula. De wenkbrauwen threaden we. Onze pedicure-behandelingen zijn Braziliaans: Je voeten worden dan zo goed schoongemaakt dat je zelfs zonder lak schitterende beach toes hebt.”

Uitbreiding naar andere stadsdelen

Fatima, die in 2015 het initiatief nam voor de BlowDry Brow Bar, onderzoekt de mogelijkheid om binnenkort meer zaken te openen in andere delen van de stad.  “Dit concept spreekt aan. Ik weet zeker dat we ook vrouwen in andere stadsdelen blij kunnen maken met alle behandelingen onder één dak. Mooi worden in minder tijd, wie wil dat nou niet?”

Adres en openingstijden

BlowDry Brow Bar, Ceintuurbaan 23, Amsterdam, 020-221 91 29, geopend ma t/m za van 10.oo-18.00 uur. Zondag gesloten. https://blowdry-browbar.mytreatwell.nl

Zo zag mijn haar eruit na de Summer Prepped Treatment met knippen.

BLOW DRY I BROW BAR: Haar, mani, pedi en brows


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply