Beauty

Esse Resurrect Serum effectieve Anti-aging behandeling

Esse Resurrect Serum EFFECTIEVE ANTI-AGEBEHANDELING

Het wereldwijd toonaangevende probiotische salonmerk Esse introduceert de nieuwste aanwinst van de serumcollectie: het Resurrect Serum. De krachtige formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. En maakt gebruik van de kracht van probiotica en biotechnologie, voor een intens hydraterenden anti-age effect. Het resultaat is een rustige huid die er glad en stevig uitziet.

Esse Resurrect Serum effectieve Anti-aging behandeling voor de gevoelige huid

Wonderbaarlijke Resurrectie Plant.

Het serum dankt zijn naam aan de Myrothamnus flabellifolia plant, ofwel Resurrection Plant, die groeit in de Namib, de oudste woestijn ter wereld. De Resurrection Plant doet zijn naam eer aan vanwege de unieke eigenschap om binnen een paar uur weer tot leven te komen. Nadat hij compleet is uitgedroogd-zelfs najaren zonder ook maar één druppel water te hebben gehad. De Resurrection Plant bevat een extreem hoog gehalte aan polyfenolen dat het extract een krachtige antioxidant werking geeft. Bovendien zorgt het er door zijn vocht aantrekkende werking voor dat de huid direct intensief wordt gehydrateerd. Het wild en duurzaam oogsten van de toppen van de Resurrection Plant is een community project van Esse. In samenwerking met de twaalf Kunene stammen die in Namibië leven.

Unieke Resurrect formule.

De formule werd ontwikkeld door Esse oprichter en scheikundige Trevor Steyn.  En bevat behalve het unieke Resurrect extract ook Bakuchiol en GammaAminoboterzuur (GABA). Bakuchiol is een extract van Indische Babchi zaden en heeft effecten die vergelijkbaar zijn met de werking van het bekende anti-age ingrediënt Retinol. Maar dan zonder de bijbehorende gevoeligheidsreacties. Het vermindert rimpeltjes, verstevigt de huid, beschermt de huid tegen schade en vermindert de symptomen van een(zeer)gevoelige huid. GABA is een aminozuur dat belangrijke voedingsstoffen bevat waardoor huidcellen zich sneller vernieuwen en de huidstructuur verbetert. Daarnaast bestrijdt het ontstekingsreacties en verzacht het de geïrriteerde huid. De formule op basis van Aloë vera gel bevat prebiotica en probiotica (1 mio per ml) die de microbiële diversiteit op de huid verbeteren en de barrièrefunctie van de huid versterken. Ook is er een hoge dosis hyaluronzuur toegevoegd waarvan bekend is het de huid intensief hydrateert en voller maakt, zodat fijne lijntjes verminderen. Tenslotte verzacht vitamine B5 (Panthenol)huidirritatie en bevordert het de genezing van wondjes en beschadigingen. Het totaal resultaat is een rustige, soepele huid die er steviger en gelift uitziet én die comfortabel aanvoelt!

Resurrect tips & tricks

Het Resurrect Serum gebruik je bij voorkeur ’s avonds, op een gereinigde huid na de toner en vooraf aan de Esse nachtverzorging, voor een anti-age boost die zelfs de gevoeligste huid kan verdragen. Voor een intensieve anti-age behandeling gebruik je ’s ochtends het Esse Intensity Serum of het Esse Ageless Serum voor de Esse dagverzorging en ’s avonds het Esse Resurrect Serum. Je kunt het serum tevens gebruiken om ontstekingsreacties en roodheid te verminderen bij een gevoelige huid. Ook de door acne-ontstekingen aangedane huid herstelt sneller door gebruik van het serum. In combinatie met Esse Repair Oil en Esse Omega Moisturisers werkt het serum effectief tegen hyperpigmentatie. Heb je een (zeer) gevoelige huid, gebruik het serum dan altijd in combinatie met producten uit de Esse Sensitive lijn.

marja@mvpr.nl

Over Esse

Esse is Latijn voor ‘zijn’. Het merk werd opgericht door Trevor Steyn in 2002 ten tijde van de opkomst van biologische huidverzorging. Als gevolg van nieuwe wetenschappelijke inzichten dankzij het ‘Human Microbiome Project’ richtte Esse zich vanaf 2010 op professionele huidverzorging met probiotica. Het bedrijf onderzoekt het gebruik van nieuwe probiotica om huidveroudering te bestrijden ende huidgezondheid optimaal te houden. Esse is een ethisch cosmeticamerk dat zoveel mogelijk natuurlijke en biologische ingrediënten gebruikt, geen dierlijke ingrediënten gebruikt, duurzaam produceert en een aantal woongemeenschappen in Zuidelijk Afrika ondersteunt.

Verkoopinformatie. Consumentenadviesprijs Esse Resurrect Serum:€109,-(30ml) Esse Resurrect Serum is vanaf september 2020 verkrijgbaar bij de Esse beautyprofessional. Voor meer informatie over (online) verkooppunten:www.esseskincare.com/nl

Esse Resurrect Serum brengt de gevoelige huid weer tot leven!

Wil nog iets lezen van Esse over de Esse protect oil? MET XIMENIA OLIE die de huidbarriere versterkt? Klik dan hier.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply