Beauty

Bluxbox juni unboxing

De Bluxbox van juni verrast ons met een vijf-tal summer essentials.  Het thema van deze maand is hoe kan het ook anders ‘The Summer is Coming’ en van dat woord word ik alleen al zo blij als een huppelend lammetje. Wanneer de zomer écht gaat doorbreken in Nederland is elk jaar weer de vraag. Gelukkig ga ik binnenkort op honeymoon naar Kreta waar het bijna altijd zonzeker is in de maand juli. Lucky me. Ik hoop dat ik deze producten in de Bluxblox mee kan nemen op vakantie. Ook zo benieuwd? Lees dan snel verder.

Rond het einde van de maand wordt de Bluxbox weer bezorgd bij al haar abonnees. Een box met 4 tot 6 cosmetica producten. Denk hierbij aan huidverzorging, make-up, haarverzorging en andere beauty musthaves.
Ik heb al lang geen abonnement meer maar het was toch weer een verassing wat er in dit keer weer in de box zat en het is toch stiekem een cadeautje voor en aan jezelf.

In de box vind je ook altijd een soort van menukaart/folder. Daar kijk ik pas later in omdat ik me eerst graag laat verrassen door de inhoud. Zo’n kaart maak je wegwijs in de wereld van Bluxbox er staat precies op vermeld wat er  in de box zit met informatie over het gebruik, wat het is, en de prijs.

Deze maand is het thema ‘The Summer is Coming’, en de box bevat namelijk producten die perfect zijn voor de zonnige dagen. Let’s unbox!

Blotting Paper Full Size 30 sheets € 9,10

Mijn oog valt meteen op een leuke vrolijke en groene verpakking waarin de Beauty Papier – Blotting Paper in zit. Vroeger gebruikte ik vaak blotting paper maar dat product is in de vergetelheid geraakt. Tot nu. Als je vaak last hebt van glimmende zones op je gezicht dan gebruik je deze blotting papers. Het zijn kleine vloeipapiertjes die glans, overtollig vet, zweet en onzuiverheden verwijderen. Eigenlijk ideaal voor de zonnige, warme dagen maar ook als na het dansen je make-up weer even wilt bijwerken. Het past makkelijk in je tas. Het resultaat is een matte en zachte huid. Er wordt aangeraden om 1 papier voor het hele gezicht te gebruiken. Dep het papier op je gezicht en klaar is klara. Het papier tast de make-up niet aan.

I Love…Mango & Papaya Bubble Bath & Shower Cream (100 ml). Full size is 500 ml en kost €6,07

Ik ben dol op zomerse geuren waar mango in zit. Het merk I Love… ken ik nog niet van naam, leuk om hiermee kennis te maken. Dit is de douche- en bad crème. Ik gebruik dit product lekker voor onder de douche. Niks is lekker om ’s ochtends wakker te worden waarbij je nog na kunt dromen van jou op een tropisch eiland.
Hij schuimt rijkelijk, is zuinig in gebruik en ruikt heel erg lekker.

Merci Handy Hello Sunshine Face Mist 30 ml Full Size €4,79.

Dit is een refreshing face mist, ideaal voor een warme zomerdag. Het is een verkoelende en hydraterende gezichtsspray en ruikt lekker naar sinaasappels. Een ideaal product op een zomerse dag. Deze gaat zeker mee in de koffer. Deze Face mist zijn verkrijgbaar in meerdere geuren en zijn ook een perfecte basis voor je make-up.

Naobay Moisturizing Peeling Full Size €15,99

Ik ben fan van het Spaanse merk Noabay. Heel goed dat Bluxbox deze zomer met een fijne peeling voor een mooie zachte huid komt. Deze natuurlijke gezichtspeeling bevat deeltjes bevat van de Acai boom, shea butter en zoete amandelolie die de dode huidcellen verwijderen en de onzuiverheden verminderen.

Ik gebruik zelf liever een peeling dan een scrub. Ik vind dat gewoon fijner en lekkerder dan een scrub. Daarnaast is een peeling ook wat milder voor de huid. Je brengt het aan op een vochtig gezicht en masseert het zachtjes in op de huid. Vervolgens verwijder je het weer met water.
Deze peeling ruikt lekker fris en het is een enorme pré dat het een natuurlijk & organisch product is. Geen nasties die je huid kunnen irriteren.

So Susan Haute Light full size €17,70

Het is een multifunctioneel potlood die verijkt is met witte truffel. Het is een 3-in-1 product die je kunt gebruiken als een concealer, oogschaduwbasis en highlighter. De formule is romig en blend makkelijk. Ik houd van dit soort make-up goodies. Omdat het erg handig is.

Ik gebruik het vooral onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoeken. Als concealer of highlighter gebruik ik deze potloden niet echt.

EXTRA’S: HAARMASKER & SPF

Twee  samples waarvan 1 van Garnier Loving Blends – Honing Goud Haarmasker Mini (20 ml) die je kunt gebruiken voor 1 wasbeurt. Ook makkelijk om mee te nemen op vakantie.
Tweede sample is van Vision – Every Day Sun Protection SPF30 (10 ml). Ik heb net een tas zonnebrand producten aangeschaft dus deze zal ik hoogst waarschijnlijk niet snel gebruiken. Ik doe hem wel in mijn handtas als ik me vergeten ben in te smeren en toch ergens in het zonnetje beland.

Ik vind de Bluxbox van juni best een prima box. Er zit weer veel variatie in de box met zowel make-up, huidverzorging en haarverzorging. De twee producten die er voor mij uitspringen zijn de blotting papers. Die ga ik zeker gebruiken en de peeling lijkt me erg fijn. Verder zaten er 4 full size producten in en 1 travel size.
Wil je deze box nu ook nog ontvangen? Zo voor de zomer? Dat kan, tot 30 juni kun je deze box met zomerse items nog bestellen.

Wil jij ook eens een BluxBox proberen? Klik dan op de link Blux Box

 • Ontvang elke maand 4 tot 6 cosmetica producten
 • De producten worden met zorg geselecteerd in samenwerking met Mari van de Ven!
 • Slechts €14,95 per maand & gratis verzending
 • Maandelijks opzegbaar

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze inhoud?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Fleur
  juni 26, 2017 at 3:11 pm

  Wat een heerlijke zomerse inhoud. Met deze producten kom je de zomer wel door. Ben erg benieuwd naar de Blotting Paper. Lijkt mij ideaal op warme dagen

 • Reply
  Priscilla
  juni 26, 2017 at 3:13 pm

  Er zitten erg leuke dingen in deze box. Deze producten zijn allemaal hartstikke bruikbaar. Vooral Blotting paper, een tropische douchegel, face mist en het haarmasker zijn wat mij betreft onmisbaar op warme zomerdagen.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  juni 26, 2017 at 3:42 pm

  Wat leuk dat je je eerst gewoon wilt laten verrassen! Dat zou ik ook doen. Ik vind de inhoud heel vrolijk ogen! Echt passend bij de zomer.

 • Reply
  Ellen
  juni 26, 2017 at 3:50 pm

  Wat een fijne inhoud heeft de Bluxbox deze maand! Ik heb al een paar producten van Naobay getest, maar nog niet de peeling. Ik ben er benieuwd naar geworden 🙂

 • Reply
  Marieke
  juni 26, 2017 at 8:38 pm

  Wat een heerlijke producten! Van dat papier heb ik nog nooit eerder gehoord. Klinkt als een aanrader!

 • Reply
  Maryke
  juni 26, 2017 at 9:09 pm

  Wat een prachtige box! Mooie producten zeg. Die papiertjes ken ik nog wel, eigenlijk hartstikke handig! Vision is een fijn merk voor zonnebrand en ik ben dol op mango. Eigenlijk ben ik een beetje jaloers ?

 • Reply
  Daphne
  juni 26, 2017 at 9:36 pm

  Hmm, wat een heerlijke producten allemaal! Ga eens op hun site kijken.

 • Reply
  Sandra
  juni 26, 2017 at 10:04 pm

  Leuk hoor zo’n box. Het zal steeds als een cadeautje voelen. Of niet?

 • Reply
  Melissa van oostveldt
  juni 28, 2017 at 9:41 am

  Leuk gedaan xxx

 • Reply
  Amanda
  juni 28, 2017 at 7:15 pm

  Wat ontzettend leuk, ik kende deze box nog niet! Heel veel plezier ermee!

 • Reply
  Marieke
  juli 22, 2017 at 8:09 am

  Wat een leuke inhoud! Het is dat ik van mezelf niks nieuws mag kopen voorlopig (eerst voorraad opmaken), maar anders.. 😉

 • Leave a Reply