Beauty

Clau’s beauty tags

DSCN0286

Zwemmen met een eyeliner. Goedjes tegen schade door zon en zee. En knapper worden terwijl je slaapt-hoe fijn is dat. Wil je weten hoe? Neem een sneak peak in mijn toilettas. Zo weet je ook meteen welke producten ik de laatste tijd veel heb gebruikt en die erg fijn zijn. Afgelopen week heb ik alleen een beetje mascara gebruikt omdat het mij echt te warm was.

DSCN0285 (Medium)

Mini reviews.

Rituals sun protection face cream factor 30

Dit heerlijke, rijke en hydraterende crème wordt snel door de huid opgenomen. Beschermt het gezicht optimaal tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB straling. Daarnaast bevorderd deze crème een zonnige teint. Het geavanceerde beschermingssysteem bevat minerale filters en een krachtig natuurlijk anti-oxidant complex op basis van organische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba. Ik gebruik deze zon beschermingsgezicht crème in plaats van  gewone gezichtsverzorging.

Image vitamin C mask

Ik gebruik dit hydraterende vitamine C masker 2 a 3 keer per week. Het houdt mijn huid fris en stralend door de toegevoegde vitamine C. Dit masker verwijdert op een zachte manier de dode huidcellen met enzymen en voegt essentiële antioxidanten en mineralen toe om de huid te verbeteren.

Kagami eye cream

Dit is mijn pareltje van Hollandse bodem speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Een hele fijne oogcrème met anti-rimpelwerking voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Lancôme hypnose drama

Een van mijn favoriete make up producten is mascara. Ik heb er een heleboel en ik gebruik ook vaak verschillende mascara’s om mijn wimpers voller en langer te laten lijken. Nu gebruik ik Lancôme Grandiose, een mascara die dankzij de korte elastomeer-haartjes alle wimperhaartjes bereiken en voorzien ze mijn wimpers van aanzet tot uiteinde van een laagje mascara.

Lancôme liner plume black.

Deze eyeliner geeft mijn ogen een hele mooie oogopslag. De eyeliner heeft een uiterst fijne punt voor een nauwkeurig en intens lijntje waar ik zo van houdt.

Paul Mitchel leave inn moisturizer voor het haar.

Deze heerlijke leave-inn conditioner is een gel formulering waarvan je maar weinig hoeft te gebruiken. Na gebruik glijdt de borstel zonder problemen gemakkelijk van boven naar beneden.

Sisley Phyto teint eclat foundation.

Al jaren mijn favoriete foundation olievrij met natuurlijke plantenextracten. Waarbij mijn huid niet is dichtgeplamuurd maar samen smelt met mijn huid.

Clarins lipgloss

My all time favorite. Mijn lippen zien er na gebruik zacht, glad, glanzend en vol uit.


 

Vonden jullie het leuk om een sneak peak te krijgen in mijn toilettas? Op een later moment zal ik nog een aantal reviews schrijven over een aantal producten in mijn toilettas.

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Meity struijck
  juli 7, 2015 at 7:39 pm

  Ik vind het zo leuk wat je doet
  Ik wil alles wel uitproberen
  Want ik vind je er top uitzien
  Xx

  • Reply
   Claudia Struijck
   juli 7, 2015 at 8:03 pm

   Hoi Meity, wat ontzettend lief je berichtje dat doet me erg goed. Ik vind het ook zo leuk om dit allemaal te doen en dit soort reacties doen mij nog meer beseffen dat ik goed op weg ben. Dankjewel nogmaals. X

 • Reply
  alida
  juli 7, 2015 at 8:25 pm

  Wat leuk een kijkje in je toilettas!! Ik ga ook eens kijken naar het vitamine c masker. Bedankt voor de tip!

  • Reply
   Claudia Struijck
   juli 8, 2015 at 7:32 am

   Hoi Alida, bedankt voor je leuke reactie. Een andere volger van mij heeft het Vitamine C masker ook al aangeschaft. Het masker is zeer geschikt voor de volgende huidtypes:
   Rosacea, verouderde huid, droge/gedehydrateerde huid, postpeeling/postoperatie, vette huid, acne en gevoelige huid. Als ik je ergens mee kan helpen dan hoor ik dat graag. Groetjes Claudia

  Leave a Reply