Beauty

bruno banani: Summer Limited Edition Collection

bruno banani: Summer Limited Edition Collection

Voor bruno banani is de zomer meer dan alleen een seizoen, het is een gevoel. Duitslands nummer 1 geurenmerk moedigt je aan om te ontspannen, een beetje plezier te hebben en simpelweg in het moment te leven. De energieke geuren van de nieuwe zomerse Limited Edition Collection van bruno banani fleuren direct je dag op en helpen je een coole vibe te houden! Ontdek de eerste Summer Limited Edition Collection van bruno banani. Twee geuren om de
zomer te vieren. Ze raken direct de zorgeloze sfeer van het seizoen en brengen je meteen in een zomerse ‘state of mind’ – relaxed en vrolijk op hun eigen onconventionele wijze. De collectie bestaat uit een Limited Edition Woman-geur en een Limited Edition Man-geur. Slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, dus wacht niet te lang en grijp ze!

bruno banani: Summer Limited Edition Collection

Zomergeuren
bruno banani viert de zorgeloze sfeer van de zomer met zijn Limited Editions. Laat met de bruno banani Woman Limited Edition, een onweerstaanbare zomergeur van fruitige, florale en gourmandlagen, de zomer maar komen. De stralende geur opent met een sappige blend van zwarte bes- en mandarijnnoten, benadrukt met een vleugje goudsbloem. Dit evolueert tot een mooi boeket van bedwelmend jasmijn, tedere perzikbloesem en helder lelietje-van-dalen, waarmee een uitnodigende vrouwelijkheid wordt gecreëerd. Warme gourmandnoten in de basis verlenen de geur luxe; zoete cacao en rustgevende vanillenoten worden versterkt door een pittig, houtig accent van framboos en creëren een fijnzinnige elegantie. Vol van verrassende contrasten is de bruno banani Man Limited Edition, die bestaat uit een prikkelende blend van verfrissende en verleidelijke noten. De geur opent met een verfrissende mix van pittige grapefruitolie, stimulerende guarana en frisse rode appel-aroma’s om de zintuigen op te wekken. Het opvallende hart is een gewaagde blend van aromatisch lavendel, een gul nootachtig spread-akkoord en exotisch guaiac-hout, die een uitgesproken en zelfverzekerde mannelijkheid teweegbrengen. Houtige en harsachtige noten van vetiver, benzoïne en amber verlenen verfijnde diepte en sensualiteit aan de fascinerende signatuur.

Opvallende designs
De opvallend ontworpen en vrolijk gekleurde flacons en verpakkingen van de Limited Editions zijn onmogelijk over het hoofd te zien. Het color-blocking palet van het ontwerp staat voor het onconventionele en zorgeloze karakter van bruno banani. Geïnspireerd door de stralen van de zon en de vrolijkheid van het seizoen kreeg de flacon van Woman een helder kleurschema met een zomerse oranje flacon en een ‘cheeky’ roze dop, terwijl de flacon voor Man stralend
blauw getint is en met een heldergele dop. Het design van de Limited Editions viert het zomerse gevoel en garandeert impact door de stralende facetten en zonnige kleurencombinaties. Beide flacons hebben dezelfde opvallend schuine vormen als de signatuurlijnen van bruno banani. De vrouwelijke flacon is een gekantelde kegel die de vorm van duivelshorentjes reflecteert – een motief dat in de campagnes wordt gebruikt ter illustratie van het brutale, lef-met-een-knipoog spirit. Het mannelijk ontwerp is een schuine geribbelde cilinder geïnspireerd door een aureool – ook een terugkerend motief in de campagnes – dat laat zien dat onze brutale bruno banani-man het hart op de goede plaats heeft. Als perfecte aanvulling op iedere flacon hebben de schuine verpakkingen dezelfde vrolijke kleurschema’s, met als finish het herkenbare zilverkleurige label voor Woman en het strakke zwarte label voor Man. In een wereld van beperkingen en verantwoordelijkheden moedigt bruno banani je aan te ontspannen en plezier te maken. De nieuwe Summer Limited Edition Collection van bruno banani fleuren direct je dag op en helpen je een coole vibe te houden – want het leven moet niet te serieus worden genomen!

bruno banani Summer Limited Edition Collection
Woman Eau de Toilette 40 ml – € 24,99*
Man Eau de Toilette 50 ml – € 24,99*
*adviesverkoopprijs
De bruno banani Summer Limited Edition Collection is vanaf begin juni 2021 bij de bruno
banani (online)verkooppunten
verkrijgbaar.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply