Beauty Fashion

Moschino Fresh Couture: De meest besproken geur van het jaar

Ik krijg al een  tijdje de nieuwsbrief van Moschino in mijn mail. Ik houd van het merk het is een beetje anders dan anders, rebels en geestig, een beetje zoals ik ook ben. Het merk staat vooral bekend om zijn aparte designs. Dus wat moest ik lachen toen ik de nieuwe geur Fresh Couture van Moschino voorbij zag komen. Denk je dat je alles gezien hebt? niks is minder waar. Het concept voor deze geur Fresh is een knipoog om één van de meest alledaagse en afgezaagde producten, de allesreiniger voor een grondige poetsbeurt, te combineren met couture die verwijst naar de couture van Moschino op de catwalk. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt naar deze parfum? lees dan snel verder.

Verpakking en parfumflesje: Love it or hate it

Het flacon is geïnspireerd op een sprayfles met schoonmaakmiddel. Wat een humor, ik houd ervan. De fles zit in een elegant coffret gemaakt van mooie materialen. Een vleugje gouden detaillering wekt de indruk dat er iets waardevols in het doosje zit. Het is ook typisch Moschino om een dergelijk tegenbeeld te creëren bij een Eau de Toilette. Om luxe en alledaags te combineren door de verpakking erg strak en luxe eruit te laten zien. In mijn ogen een briljante zet! De vloeistof in de fles is shocking blue en de dop is een plastic spray gun. Onder de spray gun zit een chique spraytje. De flacon zul je niet snel vergeten en opvallen doet hij zeker! Daarbij past dit eau de toilettte naar mijn mening volkomen bij Moschino. Moschino zoekt altijd de grenzen op en gaat hier nét even overheen. I Love it.

Moschino Fresh Couture.JPG1 (Medium)Moschino Fresh Couture.JPG2.JPG fles met spons (Medium)

Moschino Fresh Couture bestaat uit de volgende geurnoten:

” De sprankelende en onweerstaanbare topnoten, bestaande uit een helder mandarijn- en bergamotakkoord, worden verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang-ylang. Het fruitige en uitnodigende accent van frambozen voegt een kleurrijk en amusant contrast toe aan het bloemige hart, dat bestaat uit een elegant en fluweelachtig akkoord van witte pioenrozen en osmanthus. De basisnoten benadrukken het verfijnde en moderne karakter van het parfum dankzij een sprankelend en sensueel spoor van lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan.

Moschino Fresh Couture.JPG2 (Medium)

De geur is lekker fris, speels, vrouwelijk en krachtig met een perfecte balans tussen fruit en bloemaccenten met een finishing touch van hout. De frisse geur is aanwezig maar niet té. De geur is eigenlijk net zo uitdagend en vrolijk als zijn flacon. En ruikt helemaal niet naar een window cleaner hihihi. Hij is voor mij bijzonder draagbaar voor heel veel dagelijkse momenten. Zoals voor op mijn werk of school, dagje shoppen of lekker op een terras met je vriendinnen. Prima geschikt voor overdag. Vol trots zet ik deze parfum naast mijn Gucci en Karl Lagerfeld geurtjes.

Moschino Fresh Couture.JPG2.JPG etikette (Medium)

Ik ben fan van deze geur. Ik heb enorm gelachen om deze stunt van Moschino en ik kan het absoluut waarderen dat je op zo’n ludieke manier een nieuwe geur onder de aandacht weet te brengen. Daarnaast zit er natuurlijk een intrigerend verhaal achter deze omstreden verpakking en daar houd ik ook van.

Fresh Couture is vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij de luxe parfumerie in drie formaten: 30ml (39,95), 50ml (59,95) en 100ml (79,95).


 

Wat vind jij van deze parfum?

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Joyce
  maart 30, 2016 at 1:27 pm

  Denk dat ik hem volgende week ga halen, wat een geweldige verpakking! Heb hiervan een telefoonhoesje, echt zo leuk! Mooi review!:-)

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 31, 2016 at 7:03 am

   Hi Joyce, heel erg bedankt voor je compliment. Altijd leuk om te horen. Ja ik vind deze stunt van Moschino echt geweldig. Past ook goed bij mij hahaha. Er is ook kleding van maar helaas erg duur. I love it. Jij ook veel plezier ermee. Fijne dag. X

 • Reply
  Mariska
  maart 30, 2016 at 1:44 pm

  Ik vind dit luchtje ook zo gaaf! Echt geniaal bedacht 😀 en lekker geurtje inderdaad.

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 31, 2016 at 7:04 am

   Hi Mariska, briljante zet van Moschino idd. Ik ben er helemaal verliefd op en de geur is echt lekker! Fijne dag. X

 • Reply
  Anne-Marie
  maart 31, 2016 at 7:45 am

  Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt, ik ga deze week ff ruiken bij Douglas!

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 31, 2016 at 2:34 pm

   Hi Anne-Marie, ik heb een klein flesje gekocht 30 ml. De geur is lekker fris, past el bij de lente vind ik. Zeker ff doen. Laat je me ff weten at je ervan vindt? X

 • Reply
  Melike
  maart 31, 2016 at 12:15 pm

  Ik snap niet waarom ik niet eerder op je blog heb gekeken! Hij ziet er super gaaf uit! Deze Mochino stunt vind ik ook echt geniaal haha. Ik heb hem eigenlijk nog nooit geroken. Dat ga ik nu zeker even doen;)

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 31, 2016 at 2:39 pm

   Wat ontzettend lief van je, dankjewel. Jij hebt trouwens ook een hele gave site!! Ja wat een stunt van Moschino, ik houd ervan. Het geurtje is lekker fris en past wel bij de lente vind ik. Laat je me ff weten wat je ervan vindt? X

 • Reply
  Jennifer
  maart 31, 2016 at 2:50 pm

  Haha ik moest gelijk aan het schoonmaak middel Glassex denken. Ziet er erg grappig uit en dat te bedenken dat het een parfum is. Ik ben ook erg benieuwd, ga ook binnenkort maar eens ruiken.

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 31, 2016 at 2:56 pm

   Heeeee Jennifer, ja wat een humour heeft Moschino toch! Ik kan het zeker waarderen. Zelfs de vloeistof is blauw hihihi. Laat je me ff weten wat je ervan vindt? Ik vind de geur lekker fris en passen bij de lente. X

 • Reply
  Miss
  maart 31, 2016 at 5:08 pm

  Ik vind de verpakking gewoon zooo geweldig! Nu ben ik wel erg benieuwd geworden naar de geur klinkt goed!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 1, 2016 at 2:14 pm

   Ja wat een geweldige verpakkingen he? Ik houd ervan. De geur is echt lekker fris en ideaal voor dit seizoen. ga jij de geur ook aanschaffen? Fijn weekend. X

  Leave a Reply