Beauty

Mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken

Badpakken. De dagen worden langer, het eigenlijke zwemseizoen staat voor de deur en het water roept. Een klassiek badpak of bikini raakt nooit uit de mode, maar de zomer van 2021 brengt een nieuwe reeks leuke zwemtrends om te proberen. Van comfort-first stijlen tot sexy hoog uitgesneden pakken en meer. De badpakken en bikini’s dienen dit jaar vaak als multi-inzetbare stukken voor je capsule-vakantiegarderobe. Ik draag bijvoorbeeld graag een badpak met een lange rok. Maar een andere multi-functionele topper is de cut-out-badpakken die met het juiste onderstuk dienen als perfecte dinner top. Dus struinde ik internet af op zoek naar mooie, vrouwelijke en hippe badpakken voor de zomer. Ik keek op de sites van ASOS, Zalando, bonprix, Paprika en Shein. Benieuwd wat ik vond op de site van LASCANA? Lees dan gezellig verder.

 

Met een steeds veranderend verkeerssysteem zijn er dit jaar weinig reisplannen geweest voor velen. Maar nu Italië en Corsica net zijn toegevoegd aan de groene lijst en velen van jullie op weg zijn naar Nederlandse stranden, zullen velen plotseling op zoek zijn naar nieuwe badkleding. Het kopen van een bikini of badpak kan erg moeilijk zijn, daarom raad ik altijd aan om het zo vroeg mogelijk op zoek te gaan. Niemand wil 24 uur voor een vlucht rondrennen om een ​​bikini te vinden. We raden ook aan om er een te kopen die geschikt is voor meer dan één specifieke gelegenheid, en als je een pak ziet dat je leuk vindt buiten het seizoen, bewaar het dan voor je volgende vakantie.

Selflove. In de huidige samenleving lijkt het mij dat van vrouwen over het algemeen wordt verwacht dat ze een breed spectrum van dingen zijn: schattig, sexy, grappig, kalm, zelfverzekerd, onderdanig en eigenlijk alle andere tegenstrijdige bijvoeglijke naamwoorden die je maar kunt bedenken. Bovendien, als de zomer begint, worden we verondersteld ons nieuwe zelf te onthullen als vlinders, en ons zelfverzekerd te voelen in onze badpakken – allemaal met pluisvrij haar, een opmerkelijk heldere huid en een lichaam gesneden door engelen (of geïnspireerd door Victoria’s). We hebben het over maanden van Pilates-lessen, tarwegrasshots en elke denkbare schoonheidsbehandeling. Gewoon voor die ene stringbikini. Maar met een volle studielast, carrière of überhaupt het leven, wie heeft daar de tijd of het verlangen naar? Als het gaat om zelfverzekerd zijn in een bikini/badpak, is een maandenlange planning echt niet vereist. Al je energie investeren in het nadenken over hoe je er beter uit zou kunnen zien, doet afbreuk aan hoe mooi je al bent. Met wat zelfrealisatie en een beetje feelgood-voorbereiding, ben je binnen de kortste keren klaar om die bikini/badpak aan te trekken. Iedereen vindt het heerlijk om zich zelfverzekerd en fantastisch te voelen in een badpak deze zomer, en de waarheid is dat het met enkele reminders een stuk eenvoudiger kan zijn dan je misschien denkt. Dit zijn op dit moment mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken.

Mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken
Mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken
Mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken

Een LASCANA badpak is de perfecte aanwinst voor de zomer. Deze badpakken zijn namelijk van de best denkbare kwaliteit, dus ze gaan ontzettend lang mee. De kleuren vervagen niet snel en het badpak behoudt zijn vorm ook goed. Bovendien zorgen de originele designs ervoor dat jij echt op kunt vallen op het strand. LASCANA ontwerpt badpakken die jouw vrouwelijke vormen accentueren. Tegelijkertijd houden de designers er rekening mee dat iedere vrouw andere wensen heeft. Daarom vind je talloze modellen in het assortiment die allemaal net iets anders te bieden hebben.

Badpakken van Lascana in iedere stijl en voor elke vrouw

Iedere vrouw kan een LASCANA badpak vinden dat bij haar past. Zo kan je zelf bepalen voor welke pasvorm je gaat. Er zijn modellen verkrijgbaar met voorgevormde cups die je meer ondersteuning geven, maar je kunt ook voor comfortabele softcups gaan. Badpakken met een diepe V-hals zien er elegant en vrouwelijk uit, terwijl je ook gewoon voor een hooggesloten model kunt gaan. Vind je het leuk om je op en top vrouwelijk te kleden? Dan zijn de verschillende badpakjurkjes een goede keuze voor jou. Deze modellen vallen wijd om je buik heen en kunnen ook een gedeelte van je bovenbenen bedekken. Op het gebied van kleur heb je meer dan genoeg keuze. Een simpel zwart LASCANA badpak ziet er tijdloos uit, terwijl je ook een vrolijk statement kunt maken met een kleurrijk exemplaar. Maak het verschil met de hippe en trendy badmode van LASCANA en laat je lichaam stralen!

Ben heel erg benieuwd, draag jij een badpak of een bikini?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply