Beauty

My Payot Glow, huidverzorging vol met vitamine

My Payot Glow, huidverzorging vol met vitamine

MY PAYOT GLOW Huidverzorging vol met vitamine voor een stralende huid

Payot is toegewijd!
PAYOT straalt de Franse visie op schoonheid uit en daarom kiest het merk ervoor om zijn producten in Frankrijk te creëren, te ontwikkelen en te produceren. De traceerbaarheid en transparantie versterken haar ambitie om schoonheid steeds natuurlijker en schoner te maken, in de vorm van concrete acties: een gereduceerde INCI-lijst en een groot deel van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. PAYOT wil graag de planeet respecteren en heeft al tal van initiatieven geïmplementeerd die bedoeld zijn om het milieu te beschermen. Een groot gedeelte van de verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare of gerecyclede materialen en het streven is om plastic neutraal te worden in de toekomst. Deze ambitieuze uitdaging toont de oprechte wens van PAYOT om te opereren met milieubewustzijn.

Nieuwe uitstraling voor mijn huid!
In 2021 neemt PAYOT zijn sterlijn MY PAYOT volledig onder handen en creëert vijf nieuwe vitamineproducten die een stralende en natuurlijke schoonheid onthullen. Een nieuw ritueel om de huid te voorzien van zijn dagelijkse dosis energie en vitamines en om elke dag weer vol energie en prachtig te stralen . Een doffe teint behoort tot het verleden, de huid is klaar om te stralen!

My Payot Glow, huidverzorging vol met vitamine

Actieve bestanddelen
De samenstelling van de Payot-formules is geïnspireerd op gezonde voeding en verrijkt met superingrediënten: biologische goji en granaatappel, açaí en vitamine C. Een cocktail van vitamines, voedingsstoffen en antioxidanten.

Biologische goji en açai bessen:
Rijk aan vitamines en voedingsstoffen en ze versterken de structuur van de huid, waardoor deze zichzelf beter kan
beschermen tegen oxidatieve stress veroorzaakt door dagelijkse agressie.

Vitamine C en organische granaatappel:
Deze cocktail van antioxidanten neutraliseert de vrije radicalen die een doffe teint veroorzaken en verbetert zichtbaar de kwaliteit van de huid.

CRÈME GLOW
Vitaminerijke crème die de stralende huid onthult Voor sombere ochtenden als er niets goed gaat, voor chaotische
dagen, slapeloze of onrustige nachten: Crème Glow biedt dag- en nachtverzorging die het humeur verbetert en de huid verkwikt en stimuleert. Verrijkt met superingrediënten (biologische goji en granaatappel en açaí) en vitamine C. Versterkt de uitstraling, hydrateert de huid en beschermt tegen dagelijkse agressies. Het is het geheim van een energieke huid die straalt van schoonheid! De abrikooskleurige, fluweelzachte crème smelt bij het aanbrengen
voor een echt perzikzacht effect. Adviesverkoopprijs: € 38,60

GELÉE GLOW
Gelcrème vol vitamines die de huid een mooie uitstraling geeft Naarmate de zomer dichterbij komt, is een frisse en stralende teint ieders doel. Daarom heeft PAYOT Gelée Glow ontworpen, een frisse, lichte geltextuur om dagelijks, ’s ochtends of’ s avonds aan te brengen! Verrijkt met 3 superingrediënten (biologische goji en granaatappel en açaí) en vitamine C. Versterkt de uitstraling, hydrateert de huid en beschermt tegen dagelijkse agressie. De verfrissende en delicate oranjegekleurde geltextuur smelt bij het aanbrengen op de huid, waardoor de huid herleeft en energie
krijgt terwijl de glans beperkt wordt: ideaal voor de normale tot gemengde huid.
Adviesverkoopprijs: € 38,60

REGARD GLOW Getine 3-in-1 stick
Het essentiële geheime wapen! Een ongelooflijke, lichtgekleurde 3-in-1 stick met een ultrafrisse textuur. Het vermindert wallen en donkere kringen, verbergt onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en verheldert de oogopslag in slechts één beweging! Deze ultrafrisse, ontzwellende stick-met zachte textuur in een universele tint fleurt de oogopslag op en vermindert tekenen van vermoeidheid. Adviesverkoopprijs: € 32,50

MASQUE SLEEP & GLOW
Het nachtmasker dat de huid laat stralen Wat is het geheim van een goed uitgeruste huid? Dit unieke masker is verrijkt
met super ingrediënten (biologische goji en granaatappel en açaí) en zijdeboom extract. Het werkt ’s nachts om de huid op te laden en de natuurlijke uitstraling te versterken. Breng het één of twee keer per week aan in plaats van je gebruikelijke nachtverzorging voor een stralende teint als je ’s ochtends wakker wordt! De frisse en smeltende geltextuur wordt onmiddellijk geabsorbeerd en vormt een onmerkbare film op het huidoppervlak.
Adviesverkoopprijs: € 31,50

CC GLOW
Verzorging voor een stralende teint SPF 15 Deze getinte perfectionerende verzorging met extracten van 3 superingrediënten (biologische goji, biologische granaatappel en açaí) zorgt voor een egale, stralende teint . Beschermt en verheldert de huid om haar natuurlijke schoonheid te onthullen en geeft dag in dag uit een stralende gloed. Een slim product dat zelfstandig of na de gebruikelijke crème kan worden gebruikt.
Adviesverkoopprijs: € 34,55


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply