Beauty

Cadeaus: Cadeautips van make-upsets tot hightech apparaten

Cadeaus: Cadeautips van make-upsets tot hightech apparaten

Cadeaus. Cadeautips van make-upsets tot hightech apparaten. Dit is het seizoen van truien, glitters, vrolijkheid en natuurlijk het geven van cadeaus! Mocht de lijst voor vrienden, familie en kennissen om voor te shoppen dit jaar lang zijn, dan ben ik er om je te helpen met de beste kerstcadeaus voor 2023. Hieronder vind je een overzicht van heerlijke me-time producten waar elke ontvanger blij mee zal zijn. Veel winkelplezier voor jou en je geliefden.

Elk jaar zul je waarschijnlijk ontdekken dat er ergens op je cadeau lijst een makeup junkie staat. In die gevallen zijn make-upcadeausets precies wat je nodig hebt: ze zijn ervoor gemaakt om het winkelen voor een cosmeticaliefhebber veel gemakkelijker te maken. Of het nu iemand is die elke ochtend een make-uproutine met dubbele cijfers heeft of iemand die niet kan beslissen aan welke producten hij/zij wil uitgeven, er is een set voor ieder wat wils.

Daarom hebben ik een selectie van de beste (beauty)cadeaus samen gesteld, in de categorieën make-up, huid, haar, beautytools en welzijn. Wat je ook kiest, beschouw dit als je gids om je te helpen één item (of meer!) op je boodschappenlijstje af te vinken.

Cadeaus: Cadeautips van make-upsets tot hightech apparaten

Beautytools geschenken

De afgelopen jaren hebben we geleerd hoe belangrijk het is om onze schoonheidsregimes aan te vullen met een effectief hulpmiddel. Voor de huid is het bekend dat LED-lichttherapie acne en tekenen van veroudering bestrijdt, terwijl microstroomtechnologie rimpels vermindert en een gebeeldhouwd uiterlijk bevordert. Jaderollers gua sha’s en droogborstelen, dit stimuleert de bloedsomloop in je gezicht, geeft je lymfesysteem een boost en maakt de contouren van je gezicht strakker. Als je zelf prioriteit geeft aan een haarupgrade, kunt je echt niet fout gaan met de geliefde Airwrap-styler van Dyson.

Haarverzorgingscadeaus

Cadeaus voor het haar. Iedereen kan een paar nieuwe producten op prijs stellen om hun mooiste haar naar voren te brengen, of ze nu het volume willen versterken, beschadigde lokken willen herstellen of dorstige krullen willen voeden. Als het haarversterking en -groei betreft, biedt Keune en Kerastase oplossingen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in gezondere lokken.

Wellness-cadeaus

Weet je niet zeker wat je die persoon moet geven van wie bekend is dat hij zonder twijfel prioriteit geeft aan zijn gezondheid en welzijn? Voer de beste wellnesscadeaus in! Of ze nu een yogi, pilates-expert of iets daartussenin zijn, de yogamat is altijd een goed idee. Of als ze geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun slaapkwaliteit, dan helpt een sleep & Wake-up light wekker gebruikers om te ontspannen voordat ze naar bed gaan en met een fris gevoel wakker te worden. Ongeacht hun welzijnsdoelen, een dagboek is en handige manier om dagelijkse gewoonten bij te houden en na te denken over de dag.

Make-upcadeauset

Een make-upcadeauset is het perfecte cadeau voor iemand die geobsedeerd is door cosmetica: van de bekende persoon die de nieuwste lanceringen wil uitproberen tot iemand die net aan zijn make-upreis begint. Hierbij kun je denken aan de make up zelf, maar natuurlijk ook aan een make up kwastenset of een penselenset. Zo kies je altijd een passend cadeautje voor jouw moeder of vriendin, maar verwen je natuurlijk ook jezelf. 

Huidverzorgingscadeaus

Zoals we weten is de huid in opkomst, dus geef iemand een cadeau om een gezonde, ​​jeugdige en stralende teint te bevorderen. Het verzorgen van je huid is belangrijk om zowel fysieke als emotionele redenen. Je huid kan tot op zekere hoogte regenereren. Toch heb je maar 1 huidje waar je zuinig op moet zijn. Onze huid maakt veel mee in ons dagelijks leven: luchtvervuiling, temperatuurschommelingen, zon. De meeste van deze huidbeïnvloedende factoren kennen we al. Maar wist je eigenlijk dat de straling van blauw licht, zoals tv-, computer- of mobiele telefoonschermen, net zo schadelijk is voor onze huid als vervuiling en zon? Daarom is het zo belangrijk om goed voor jezelf en je huid te zorgen. Zo ben ik zelf al jaren fan van Estée Lauder huidverzorging. En dan met name van het Advanced Night Repair Serum van Estée Lauder. Het ontbreekt nooit op mijn nachtkastje. Het is een wonder voor mijn huid en geeft je het gevoel wakker te worden met een frisse, gehydrateerde en vitale uitstraling.

Cadeaus: Cadeautips van make-upsets tot hightech apparaten

Parfum geschenken

De kracht van een goede geur valt niet te ontkennen. De geur geobsedeerde persoon in je leven zou graag een nieuw parfum of cologne ontvangen, of hij nu zijn signature geur wil inslaan of een nieuwe favoriet wil ontdekken. Een heerlijke parfum kopen een lekkere geur, een mooi parfum, het is een ideaal cadeau aan jezelf of aan iemand anders. Parfum kopen is niet zo maar iets, en is altijd een aankoop waar je blij van wordt. Er zijn eindeloze studies gedaan naar wat geuren met de hersenen doen, en er zijn talloze parfums beschikbaar tegenwoordig. 

Van wat voor cadeaus wordt jij blij?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen, Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply