Fashion

Fashion: Winter garderobe musthaves voor vrouwen

We gaan de winter in, en als er een seizoen is waarin je je garderobe moet voorbereiden, dan is dat zeker dit seizoen. Met de kans op polaire draaikolken en epische sneeuwstormen die voor je liggen, zijn er een paar dingen die je in je kast moet hebben. Ja, je hebt een warme pufferjack en een gezellige statement sweater nodig, maar daar gaat het niet alleen om wat dacht je van de gewaagde over-the-knee laarzen,  of die ultra zachte teddy jas of ga je voor een lang vest want dat blijft een echte trend én musthave voor het winter seizoen. Ik laat je hieronder een aantal  wintergarderobe essentials zien die je basis zullen dekken.

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. Modemusthaves, ASOS en The Outnet. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de webshop van OTTO.  OTTO gelanceerd in 2010 biedt een ruime keuze aan uitstekende mode voor dames, heren en kinderen evenals trendy modeaccessoires, woontrends en multimedia. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken.

Ik ben de webshop van Otto eens gaan bekijken en heb voor jullie enkele fijne outfits samengesteld. Kijken jullie mee?

Voor vele soorten dames jassen kun je terecht bij OTTO. Bescherm jezelf tegen kou, wind en regen. Voel je fantastisch in een heerlijke, comfortabele jas! Meer dan 2970 jassen. Van donsjassen tot winterjassenHet is tijd om een nieuwe winterjas te scoren! Nu het buiten weer een stuk kouder is, verlang je al snel naar een extra laag kleding. Ben je benieuwd welke jassen deze winter nou echt populair zijn.

Fluffy and Furry

Aaibare jassen zijn ook een echte musthave. Ga voor een Faux Fur of een ander fluffy materiaal. Heerlijk om in weg te kruipen! Qua kleur is alles geoorloofd. Van pastel tot zwart, van minimal tot een hysterische panterprint. Er is dus altijd een bontjas en teddyjas die perfect bij je past.

 

 

Vesten zijn er in allerlei modellen en materialen. OTTO heeft een ruime keuze uit verschillende soorten mooie Vesten. Dames vesten zijn echte allrounders en musthaves in elk seizoen! De mode van tegenwoordig heeft het vest in een nieuw jasje gestoken. Waar vroeger de vest werd gezien als warmhouder zijn er naast de de eenvoudige klassieke breisel nu ook lange vesten met aparte patronen en prints en met opzichtelijke pasvorm.

 

Overknee laarzen  zijn stijlvol en sexy. Bij OTTO kun je kiezen uit Overknee laarzen in verschillende materialen en kleuren.  De gewaagde over-the-knee laarzen zullen ook in 2017 bovenaan het favorietenlijstje staan van menig it-girl. Ook ik ben  dol op deze opvallende laars. Want eerlijk: hoe edgy het model ook is, de laars is heel wearable dankzij het materiaal en de zwarte uitvoering.


 

Ik denk dat ik met het uitzoeken van deze winter fashion items toch wel kunt genieten van het dichtgesneeuwde landschap. Natuurlijk zijn er nog meer items verkrijgbaar bij de OTTO, de juiste bewapening tegen het oer-Hollandse strenge winterweer. Laat je fashion hart sneller kloppen door een kijkje te nemen op de website van OTTO. Heel veel shopplezier en laat de winter nu maar komen! Ik ben er helemaal klaar voor!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat is jouw favoriete winter item?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Ilona
  december 1, 2017 at 5:29 pm

  Die bontjas is echt mooi en die botjes zou ik ook zeker durven dragen 😀
  En wat een leuke foto van jou!

  Ilona

 • Reply
  Vera
  december 1, 2017 at 5:30 pm

  Vooral de jas en de laarzen vind ik erg leuk. Maar ik heb een beetje te dikken benen voor zulke laarzen haha

 • Reply
  querine
  december 1, 2017 at 5:34 pm

  me verslaving van dit seizoen is zeker de over de knie laarzen.
  ik ben er echt fan van!
  leuk om te zien dat ik niet de enige ben haha

 • Reply
  Sanne
  december 1, 2017 at 5:57 pm

  oh die schoen is prachtig, ik kan niet zonder de winter laarzen, met aan de binnenkant die pels, zalig.

 • Reply
  Dhini
  december 1, 2017 at 6:16 pm

  Ik ben opzoek naar fluffy jassen. Ze zien er heerlijk warm uit.

 • Reply
  Debbythechocoholic
  december 1, 2017 at 6:20 pm

  Ik ben al enige tijd op zoek naar dé perfecte fluffy of teddy jas, misschien moet ik eens een kijkje nemen bij Otto.
  mijn favo winter item: de oversized wollen sjaal en winterbotjes (zoals die in de afbeeldingen).

 • Reply
  Debbythechocoholic
  december 1, 2017 at 6:20 pm

  Ik ben al enige tijd op zoek naar dé perfecte fluffy of teddy jas, misschien moet ik eens een kijkje nemen bij Otto.
  mijn favo winter item: de oversized wollen sjaal en winterbotjes (zoals die in je afbeeldingen).

 • Reply
  Patricia
  december 1, 2017 at 6:30 pm

  Ik ben zo gek op van die fluffy jassen, maar ik lijk er nooit stylish in, maar alsof ik een enorm behaard beest ben hahaha

 • Reply
  Natalie
  december 1, 2017 at 6:31 pm

  Die furry jas lijkt me echt heerlijk om te hebben! Ik ben echt helemaal klaar voor de winter dankzij de kerstspulletjes van Lush! Heerljike geurtjes bij voor in bad!

 • Reply
  Malou
  december 1, 2017 at 7:20 pm

  Ik vind die fluffy jassen inderdaad ook heel erg leuk!

 • Reply
  Ellen
  december 2, 2017 at 12:49 am

  Oorwarmers! Ik kan echt niet zonder ze in de kou!

 • Reply
  bychristiana
  december 3, 2017 at 11:34 am

  Ik heb zelf nog een fluffy vestje van vorig jaar (zara uiteraard;-)) en die draag ik nu weer heel graag. Ook mijn overknee laarzen heb ik weer tevoorschijn gehaald. Die zijn net zoals de laarzen die jij hier laat zien ook zonder hak waardoor ik het niet ’too much’ vind.

 • Reply
  Sofie
  december 3, 2017 at 7:56 pm

  Die jas vind ik echt ontzettend leuk. Ik zie ze de laatste tijd steeds vaker voorbij komen en ik denk dat ik er zelf ook maar eens naar ga kijken.

 • Reply
  Lotte
  december 3, 2017 at 9:39 pm

  ooh die fauw fur is heel mooi! Ik ben alleen echt te zwaar nu en ben zo bang dat als ik dat aan doe ik helemaal dik lijk haha.

 • Reply
  Judith
  december 3, 2017 at 10:43 pm

  Leuke foto van jou zeg! Ik wil zo een fluffy jas hebben deze winter

 • Reply
  Florentine
  december 11, 2017 at 7:47 pm

  Super leuk artikel. Ik houd altijd heel veel van die faux fur jasjes, heerlijk!
  Wat heb je een mooie blog :-))
  Liefs! ❁

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 14, 2017 at 10:49 am

   Wat lief Florentine! Dankjewel! liefs xxxx

  Leave a Reply