Fashion

Les Georgettes armbanden en ringen, de trend uit Parijs

LES GEORGETTES ringen en armbanden is een Franse creatie van sieraden, versierd met een verwisselbaar en omkeerbaar leder. Door deze bijzondere ontstane band tussen sieraden en leer, biedt de Les Georgettes collectie je de mogelijkheid om je eigen unieke collectie van Les Georgettes te maken. Binnen enkele seconden kun je de armbanden aanpassen naar jouw eigen smaak.

Mijn eerste kennismaking met Les Georgettes was bij The Image Factory. Ik was uitgenodigd voor een persdag en kwam ik in aanraking met allemaal hele mooie producten en beauty musthaves. Één daarvan was het voor mij onbekende maar veelbelovend Franse Merk. Ik was op slag verliefd toen ik de collectie zag.

Les Georgettes, de trend uit Parijs

Les Georgettes armbanden zijn in Frankrijk een grandioos succes, nu ook populair in Nederland! Ieder zijn eigen stijl, ieder zijn eigen Les Georgettes.  Momenteel, hét meest innovatieve sieradenconcept in fashionland!

De armbanden en ringen zijn speciaal ontworpen voor hippe en trendy dames. Super makkelijk, mix en wissel met een leren band in je favoriete kleur! Vandaag rose,  morgen liever wit, blauw of zwart? alles is mogelijk. De keuze is reuze! De armbandleertjes zijn aan twee zijden te dragen. Vind je ook niet dat deze armbanden en ringen design uitstralen!

Een complete armband in de maat small, met een leren binnenkant die je kunt omdraaien, heb je al vanaf € 79,-. De meest brede, de large van 40 mm, heb je volledig voor € 119,-.

Het materiaal

Alle armbanden van Les Georgettes zijn gemaakt van edelstaal. Verkrijgbaar dus in 3 breedtematen: small, medium en large. Leverbaar in drie kleuren, in rosé, zilver en gouden plating, in glanzende afwerking. Sommige modellen zijn ook in gematteerde uitvoering.

Het leer

Het leer is verkrijgbaar in basic en trendy kleurencombinaties. Het leer voelt lekker zacht aan. De armbandleer is dubbelzijdig te dragen. Clip-en klem het leren bandje in enkele seconden in de armband om je eigen Les Georgettes armband uit Parijs aan te passen aan je eigen stijl en mood. Om je armband een kleur te geven, gebruik je de losse leertjes.  De prijzen van de armbanden zijn afhankelijk van de maat van de armband.

Een leren vulling in alle kleurtjes voor een smalle armband van 14 mm breedte kost € 17,-
De leertjes voor een medium armband van 25 mm breedte kost is €19,-
De armbandleertjes voor de breedste armband  kost € 23,-

Claudia en de kleurrijke collectie van Les Georgettes

Sieraden zijn de belangrijkste accessoire vind ik.  Wil jij je imago of simpelweg je outfit verbeteren of wil je een herinnering vereeuwigen om nooit meer te vergeten, dan kun je dat het beste met sieraden doen. Zoals ik al eerder noemde in dit stuk ben ik verliefd geworden op dit merk.  Elke dag draag ik trouw en met trots mijn armband en ring en krijg ik erg veel complimenten over mijn jewelry goals. Les Georgettes is voor mij de ontdekking van 2017 en dé ideale summer musthave. Sieraden zijn de belangrijkste mode-accessoires in de garderobe van een vrouw. Als je op zoek bent naar iets speciaals dan heeft Les Georgettes een indrukwekkende collectie waar je U tegen zegt. Je zult zeker het perfecte stuk vinden om je uitstraling te verfraaien wat zeker een verschil zal uitmaken.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden van dit merk En wil je zelf je eigen stijl creëren? Neem dan gerust eens een kijkje op de webshop van Les Georgettes


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van Les Georgettes?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Michelle Dutoit
  juni 7, 2017 at 12:01 pm

  Dit merk kende ik nog niet. Niet echt mijn stijl, ik hou eerder van eenvoudige en rustige ontwerpen. Maar het is wel heel leuk dat je ze volledig kunt personaliseren.

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  juni 7, 2017 at 12:40 pm

  Ik kende het merk niet want ik draag zelden armbanden maar deze zijn wel heel leuk.

 • Reply
  Marijke
  juni 7, 2017 at 1:40 pm

  Ze zijn leuk! Maar hoe vallen ze? Ik heb een extreem smalle pols en ik pas de meeste armbanden niet. Dus daar ben ik wel benieuwd naar.

  • Reply
   Claudia Struijck
   juni 8, 2017 at 10:09 am

   Dan zou ik kiezen voor de small. Je kan de armband ook nog buigen totdat je de juiste vorm hebt gevonden. Moet ik even voor je na vragen hoe small de smalle armband is?

 • Reply
  Maaike
  juni 7, 2017 at 2:30 pm

  Wat leuk! Ik hou van de combinatie leer en edelstaal en kunnen varieren is nog leuker! Ik ga ze onthouden!

 • Reply
  Sandra
  juni 7, 2017 at 4:19 pm

  Oe, wat zijn die leuk! Ennnn, ik ben bijna jarig. Ik ga eventjes een paar hints rondstrooien… 😉

 • Reply
  Jolien
  juni 7, 2017 at 10:06 pm

  Ik heb er zelf ook een armband van. Heel mooi en uniek vind ik ze!

 • Reply
  Dewi
  juni 8, 2017 at 10:04 am

  Ik vind ze heel mooi. Heel orgineel en uniek. Ik kon Les Georgettes nog niet. Zal eens een kijkje nemen op hun site. Benieuwd naar de collectie

 • Reply
  Jolanda
  juni 8, 2017 at 10:10 am

  Mooi zeg! Zowel de armbanden als de ringen. ??

 • Reply
  Amylia - Cookameal
  juni 8, 2017 at 10:12 am

  Heel mooi! Ik heb ze in de winkel ook al eens gezien en ben fan, helemaal summer proof ook hé!

 • Reply
  hillybillybeauty
  juni 8, 2017 at 10:13 am

  Wat gaaf! Ontzettend leuk de combinatie van leer en sieraden. Heel gaaf concept!

 • Reply
  Astrid
  juni 8, 2017 at 10:16 am

  Onwijs mooi! Leuk ook dat de stalen hulzen in verschillende designs te verkrijgen zijn. Vind vooral de armbanden erg mooi!

 • Reply
  Cassandra
  juni 8, 2017 at 12:14 pm

  Wat een prachtige armbanden! Ik ben fan! Wat raad je aan bij smalle polsen?

  • Reply
   Claudia Struijck
   juni 8, 2017 at 12:32 pm

   Dan zou ik kiezen voor de small. Je kan de armband ook nog buigen totdat je de juiste vorm hebt gevonden. Moet ik even voor je na vragen hoe small de smalle armband is?

 • Reply
  Liset
  juni 8, 2017 at 7:34 pm

  Wat een leuk concept! Ik ken dit helemaal niet, maar het idee is super. Ik vind je gouden armband met leertje echt prachtig, staat je mooi!

 • Reply
  Laura | It's a Food Life
  juni 12, 2017 at 12:17 pm

  Wat bijzonder zeg! Ideaal dat je de leren bandjes kan wisselen, zo kan je het mooi aanpassen naar je stijl! Ik vind die ring met het blauw heel mooi!

 • Reply
  Lonneke
  juni 12, 2017 at 3:25 pm

  Wat een prachtige en unieke sieraden, ik draag graag iets opvallend en goud en roze zijn altijd goed

 • Reply
  Magda Brans
  september 9, 2018 at 5:02 pm

  Helaas moet ik afscheid nemen van mijn mooie armband. Ik heb het twee keer gedragen en helaas is het armband twee keer van mijn pols gevallen. Toen ik met die klacht terugkwam bij de Bredase Juwelier van Gurp op de hoek van de Grote Markt en de Korte Brugstraat gaf men niet thuis. Natuurlijk druk ik die armband goed aan maar als het dan toch los gaat zitten is dat een probleem. Ik heb niet gevraagd mijn geld terug te krijgen, dat is niet mijn bedoeling. Ik wilde dat geld ook best bij hen besteden, maar het was nul op rekest. Ik ben hier heel verdrietig van. Hoe lossen wij dat op???

 • Leave a Reply