Fashion

Jeans trends om nu aan je kast toe te voegen

Jeans trends om nu aan je kast toe te voegen

De catwalk van 2022 brachten ons tal van frisse nieuwe trends die we komende maanden zullen overnemen. Zoals altijd hebben ik tijd besteed aan het ontdekken wat ons te wachten staat in de mode, waaronder een van mijn favoriete categorieën: denim. Ik leef praktisch in jeans, dus ik ben altijd op zoek naar modellen en wassingen die op het punt staan ​​groot te worden. Voor 2022 zijn er vijf belangrijke denimtrends waarvan ik voorspel dat ze hun weg zullen vinden van de catwalks naar onze kasten. Van slouchy vormen tot donkere wassingen tot een focus op maatwerk, er is veel nieuws in de wereld van denim. Vooruit, de 2022 denimtrends om nu aan je kast toe te voegen.

Ballonvorm

Ballon jeans (Het is een broek met pijpen in een ballonvorm.)zijn in opkomst en we zien dat ze populair blijven. Het draait allemaal om een ​​wijde pijpenvorm met een lange binnenbeenlengte die de grond raakt. Beschouw dit als de belangrijkste spijkerbroek om in te investeren als je dat nog niet hebt gedaan.

Donkere wassing

Vervaagde/donkere wassingen uit de jaren 90 zijn enorm populair geweest, maar voor 2022 kunnen we verwachten dat donkere indigo-denim een ​​comeback maakt. Overal op de catwalk, bewijzen slanke donkere wassingen dat ze de coolste manier zijn om je jeans meteen gepolijst te laten aanvoelen.

Op maat gemaakte kleding

Van ingesnoerde jacks tot bustiers, er waren zoveel voorbeelden van op maat gemaakte denimkleding op de catwalks. Als je je denim naar een hoger niveau wilt tillen, dan is dit de trend die je in je kast wilt hebben.

Kop tot teen

Een geweldige jeans is een geweldige bouwsteen voor allerlei looks, maar ziet er vooral cool uit in combinatie met een bijpassend jack. Er is werkelijk niets gemakkelijker dan een bijpassende set aan te trekken voor een look met maximale impact.

Midi-rokken

Midi-rokken zijn het. Voeg gewoon een bijpassend jack en hakken toe voor een gerichte kijk op denim. De denim midi-rok is zo’n hit dat de modegoden hebben besloten dat hij ook in de herfst/wintermag blijven! Dat past prima bij mij, want het is toevallig een van de meest flatterende modetrends die ik in tijden heb gezien. Mijn favoriete manier om een ​​denim midi-rok te stylen voor deze overgangsperiode zou zijn met een oversized trui in een soortgelijke stof als de rok, als zodanig color blocking, maar met contrasterende texturen. Ik hou van de lengte, hou van de split op dat licht A-lijntje en de perfecte denim wassing. Als je nostalgisch bent, vind ik het heerlijk om een ​​snufje van de jaren 70-trend toe te voegen aan mijn midi-rokken met bruine kniehoge laarzen en een rolkraag. Of als je in een veel zonniger klimaat bent, combineer dan met een witte golvende boerenblouse die losjes is weggestopt om je taille te definiëren.

Jeans trends om nu aan je kast toe te voegen

Ik heb een aantal favoriete webshops, waar ik regelmatig iets bestel. bonprix, Zalando, ASOS, About You en Ulla Popken Tijdens mijn zoektocht naar lente- accessoires stuitte ik op de webshop Zalando. Zalando heeft een groot aanbod van verschillende labels. Hierdoor kan er voor een complete, hippe outfit worden geshopt bij slechts één onlineshop. Dat klinkt mij als muziek in de oren. Als echte fashionista ben ik nog op zoek naar een high waisted jeans want die ontbreekt nog in mijn kast. Een jeans met een hoge taille kan het hele jaar door een geweldige keuze zijn. Deze stijl geeft je een uitgebalanceerd silhouet, waardoor ze voor bijna iedereen ultraflatterend zijn en eigenlijk geschikt zijn voor elk lichaamstype.

Ik heb niet echt 1 bepaalde stijl. Ik draag wat ik mooi vindt want dan voel ik me goed en zelfverzekerd en dat straal ik dan ook uit naar de ander.  En die look is de ene dag lekker casual en comfy maar heb ik een event of een gezellig avondje uit, dan kies ik vaak wel voor iets met een glitter of een beetje glamour want dat past ook weer heel goed bij mij.  In de zomer draag ik veel maxi rokken en jurken en zie je me niet snel in een korte broek bijvoorbeeld.  Ik heb veel gehad aan het boek van Bastiaan van Schaik. Hij schreef het boek Dress to impress,  Een stijlgids voor ambitieuze vrouwen, hij geeft praktische tips over het kiezen van kleding om te dragen op het werk. Zorg ervoor dat je kiest voor kleding in de juiste pasvorm en wees niet bang om nieuwe combinaties toe te passen.  Want je mag jezelf best trakteren en geluksmomentjes creëren. Mooie kleding heeft niet zo zeer met je leeftijd, je maat of je figuur te maken als wel met het kiezen van de juiste kleur en stijl die bij je persoonlijkheid past. Belangrijk is dat je jezelf prettig voelt in wat je draagt en dat de kleding je zelfvertrouwen geeft. 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply