Beauty Lifestyle

Gastblogger: Marjan van de Bult-Gelukfabriek

In ons mooie kikkerlandje is het besef om meer te onthaasten, ontstressen en meer balans te vinden steeds belangrijker aan het worden. We zijn ons meer en  meer bewust dat daar een verandering van de levensstijl voor nodig is. Door een beter bewustzijn creëer je rust, luisteren naar gevoel boven verstand, het loslaten van dwingende opvattingen en het streven naar perfectie. Er moet meer evenwicht komen tussen lichaam en geest. Ik ben zelf een enorme voorstander van meer uit het leven halen dan piekeren. En geluk past dan het beste bij Beautytag. Mijn gastblogger voor deze maand is powervrouw en stralende persoonlijkheid Marjan van de Bult. Eigenaresse van Gelukfabriek. Wat een heerlijk woord, vind je ook niet?  Lees snel verder wat Gelukfabriek voor jou kan betekenen!

Ik ben gevraagd door Claudia om een gastblog te schrijven voor Beautytag en ik was direct ontzettend enthousiast, want we weten allemaal dat geluk en beauty samengaan.

foto

Ik ben Marjan van de Bult en de trotse eigenaresse van Gelukfabriek. Ik ben ruim twee jaar geleden gestart met Gelukfabriek. Mijn missie is om 10.000’en mensen te helpen om erachter te komen wat ze nou écht gelukkig maakt en ook daadwerkelijk voor hun geluk te gaan. Gelukfabriek en alles wat ik doe is echt mijn grote geluk en ik gun dat geluk echt aan iedereen! Daarom heb ik zelf programma’s ontwikkelt en kunnen mensen naast de VIPdagen, waarin je een hele dag in een select groepje mensen gaat werken aan jouw eigen geluk, ook deelnemen aan de online trajecten en de trajecten om een eigen bedrijf op te starten.

Hoe ziet een VIPdag eruit?

Tijdens deze pittige, maar vooral effectieve én leuke VIPdag ga je werken aan de basis van jouw geluk. Je gaat veel over jezelf te weten komen. Je ontdekt op een leuke manier wie je bent en waar je naar toe wilt. Dit kun je tijdens een heerlijke lunch op je in laten werken en daarna ga ik jou mijn tools vertellen die je gaan helpen om echt te gaan doen wat jij wilt. We maken samen een concreet actieplan waar je thuis mee aan de slag kunt gaan.

Waar ga je mee naar huis?

* Je weet wie je bent en waar je naar toe wilt

* Je hebt ondervonden dat jouw leven om jou draait

* Je weet weer hoeveel kracht en energie in jou zit

* Je zelfvertrouwen is terug

* Een concreet actieplan met tips die jou gaan helpen om jouw ultieme geluk te gaan fabriceren.


Omdat ik het geluk iedereen gun, wil ik je nu al een aantal tips meegeven:

1. Droom groot. Ik hou ervan als mensen groot kunnen denken en groot durven te dromen. Laat je niet beperken door wat anderen van je vinden of wat anderen vinden dat je zou moeten doen. Maar bedenk je wat je zelf graag zou willen en volg écht jouw hart!

2. Durf ‘out of the box’ te denken.Tijdens het groot denken en dromen is het ook belangrijk dat je ‘out of the box’ gaat denken. Leg jezelf geen kaders of beperkingen op. Juist door ‘out of the box’ te gaan denken zal je zien dat er veel meer mogelijk is en er veel meer mogelijkheden zijn dan je in eerste instantie dacht.

5 tips1 (Medium)

3. Ga doen, doen en doen. Eigenlijk spreekt dit wel voor zich. Als je niets doet, zal er ook echt niets gebeuren! Je moet stappen zetten, dingen doen om jouw ultieme geluk te gaan fabriceren.

4. Vraag jezelf wijs. Het is zo belangrijk om met mensen te praten om zo jezelf wijs te kunnen vragen. Weet je wat zo leuk is, mensen zijn eigenlijk altijd wel bereid om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

5. Investeer in jezelf. Misschien is dit wel het belangrijkste en doe dit vooral ook op alle gebieden. Investeer in jezelf! Van voeding tot kleding en van tijd voor jezelf tot ontwikkeling, zorg ervoor dat jij goed voor jezelf zorgt.

logo (1) (Medium)

Neem deze tips goed in je op en pas ze toe in je dagelijks leven. Als je er nog vragen over hebt, of als je ergens met mij over door wil praten, vraag jezelf dan wijs en stuur mij een mail: marjan@gelukfabriek.nl. Wil je meer weten over de VIPdagen, de online trajecten of de trajecten om een bedrijf te starten? Kijk dan snel op Gelukfabriek.nl of vraag een Geluksessie met mij aan via: Gratis Geluksessie

Download nu het gratis E-book via de website: Gelukfabriek

Liefs Marjan


Ik ben enorm benieuwd wat jullie van dit artikel vinden? en waar word jij gelukkig van? Let me know.

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kim
  maart 11, 2016 at 1:19 pm

  Jaa, zo leuk!

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 11, 2016 at 1:38 pm

   Dankjewel lieve kim!

  • Reply
   Marjan
   maart 11, 2016 at 6:46 pm

   Wat leuk Kim! 😀

 • Reply
  Han-Paul van Westing
  maart 13, 2016 at 10:15 am

  Hallo Kim!
  Behalve naam (12 jaar de Contactfabriek) hebben we ook aanpak en drive gemeen. Mensen met zichzelf en elkaar in contact brengen! Daar worden we blij van en OOK resultaten worden er beter van. Ik help MKBers aan een jaarplan die ze helpt (ook persoonlijk) groeien! Keer ervaringen uitwisselen?!
  Groet Han Paul van Westing
  De Contactfabriek

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 13, 2016 at 11:19 am

   Hi Han-Paul, even een vraag. Ik ben Claudia en ik ben de trotse oprichtster van deze blog, beautytag. Marjan van de Bult is de eigenaresse van Gelukfabriek en was deze maand mijn gastblogger. Kim is ook een blogger die gereageerd heeft op dit artikel. Met wie wil jij nu in contact komen? Ik hoor graag van je. Hartelijke groet, Claudia

   • Reply
    Han-Paul
    maart 13, 2016 at 1:41 pm

    Hi Claudia,

    Met Marjan! Maar ik was idd abuis door Kim te noemen. Jij bent Groninger, en Marjan?

    • Reply
     Claudia Struijck
     maart 13, 2016 at 4:47 pm

     Marjan komt uit Assen. Ik zal haar met jou in contact brengen.

  Leave a Reply