Beauty

World of Wellcare bacteriewerende handgel

World of Wellcare bacteriewerende handgel

World of Wellcare bacteriewerende handgel

Self-care is not a luxury, it’s a necessity. Stay healthy wherever you go!
World of Wellcare is een nieuw Nederlands luxe lifestyle merk dat gespecialiseerd is in bacteriewerendheid. Transparantie, traceerbaarheid en veiligheid van de inhoud van de producten en de verpakkingen is voor World of Wellcare essentieel en daarom gaan zij altijd op zoek naar de bron. Het eerste product dat World of Wellcare lanceert is een bacteriewerende handgel waarmee je je handen veilig kunt reinigen zonder water en zeep. De World of Wellcare Handgel bestaat uit 70% alcohol en plantaardige glycerine om je handen te verzorgen, is vegan en verpakt in een mooi en handzaam formaat dat makkelijk doseert.

World of Wellcare bacteriewerende handgel

World of Wellcare bacteriewerende handgel

Het unieke is dat de handgel in Nederland wordt geproduceerd door een familiebedrijf, is geregistreerd conform de Europese cosmeticawetgeving en voorzien van een veiligheidsinformatieblad (MSDS). Bescherm jezelf en elkaar met een handgel die doet wat hij belooft.
Richard ter Horst (56), founder van World of Wellcare, is een frequent traveller. Hij vertelt: “Tijdens mijn reizen werd ik mij steeds meer bewust van mijn omgeving. Ik ondervond dat er weinig hygiëne is en dat er veel ongewenste bacteriën zijn. Dit was de start van het ontwikkelen van innovatieve producten om het reizen comfortabeler en hygiënischer te maken met als voorwaarde dat alle producten bacteriewerend zijn. Omdat self-care geen luxe is, maar een voorwaarde om gezond te blijven, waar je ook bent. Later dit jaar lanceren we een bacteriewerende spray gericht op het ontsmetten van telefoons, toetsenborden en thuiswerkplekken en een bacteriewerend, zeer comfortabel wollen en wasbaar reiskussen in een luxe reistas.”

Prijs, verkrijgbaarheid en social media
World of Wellcare Handgel (125 ml) kost € 6,99 en is verkrijgbaar via worldofwellcare.com.
Volg World of Wellcare op Instagram en Facebook.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply