Beauty

Glowskin Get your Skin Glowing Sheetmaskers + Gave Winactie

We hebben het denk ik allemaal weleens meegemaakt. Je scrolt door Instagram, gewoon lekker bezig met je eigen ding, waarbij je vervolgens stuit op een van je favoriete celebs die een sheet masker selfie deelt. Volledig overrompeld omdat je  slechts twee seconden geleden, op zoek was naar een foto van het nieuwe hondje van je zus/vriend. En voor je het weet zit je in een een of andere film van Hannibal Lecter uit The Silence of the Lambs. Voor een tijdje, leek het alsof deze selfie trend was teruggelopen, maar het lijkt erop dat het langzaam weer terugkomt. Zoals jullie weten zijn maskers en Claudia een onlosmakelijk duo en vandaag neem ik jullie mee in de wereld van Glowskin……. Neem een kopje thee, put on your favorite mask and enjoy!

 

Sheetmaskers zijn niet meer weg te denken uit onze huidverzorgingsroutine. Vandaag ga ik jullie laten kennis maken met de  sheetmaskers gemaakt door het Nederlandse merk Glowskin. Eerder was daar de ‘I woke up like this’ slash no make-up look selfie, maar nu laten we massaal de stap ervoor zien, namelijk de huidverzorging.  In Azië zijn sheet masks alle vele jaren een absolute “must have” en wordt nu ook door de westerse wereld eindelijk opgepakt. Ik werd benaderd door de sympathieke en behulpzame Daphne van Glowskin en vroeg of ik een paar sheetmasks wilde proberen. Ik kon daar natuurlijk geen nee tegen zeggen als echte masker addict. Wat deze samenwerking extra leuk vindt, is dat ik een zwak heb voor Nederlandse merken,  chauvinistich als ik ben hahahahaha. In deze post zal ik de Treat yourself as a queen & Dreamcatcher  beoordelen. Geweldige namen en past helemaal bij mij!

Sheetmasker

Sheetmaskers zijn eigenlijk vitamine bommetjes voor je de huid, het geeft de benodigde vitaminen en mineralen voor een gezonde en levendige uitstraling. Een sheet mask, in het Nederlands ook wel vliesmasker genoemd, is gemaakt van een dun materiaal (vaak papier, tissue of katoen) dat doordrenkt is met een vloeistof van werkzame stoffen, voor een snel en effectief resultaat voor een mooiere huid.

Glowskin

Glowskin combineert unieke effectieve serums met revolutionaire technologieën op het gebied van gezichtsmaskers. De sheetmaskers van Glowskin worden gemaakt van 100% natuurlijke vezels. De sheetmaskers zijn gedrenkt in een sterk geconcentreerd serum met bomvol vitaminen en bouwstoffen. Na het ontwikkelen van het basisserum voegen ze speciaal ontworpen ingrediënten aan elk masker toe, om specifieke huidproblemen aan te pakken waar elke prachtige vrouw mee te maken kan krijgen! Dat klinkt mij als muziek in de oren! Want mijn huid is eigenwijs en leeft soms haar eigen leven en is erg onvoorspelbaar. Pffffff.  Elk masker van Glowskin hydrateert je huid! De sheetmaskers van Glowskin zijn efficiënt, anti-bacterieël en geschikt voor de gevoelige huid(door de zijdezachte oppervlak de gezichtsmaskers).

Treat yourself as a queen

intensly nourishing smooting restoring boosting lifting

Ik koos dit masker niet alleen vanwege de pakkende naam maar ook omdat dit een versterkend masker is met meervoudige werking dat de eerste tekenen van huidveroudering helpt voorkomen en bestrijden, terwijl het tegelijkertijd je huid voedt. Mijn tere huidje is inmiddels 45 jaar en heeft toch andere aandacht nodig dan een huidje van 18. Het zorgt voor een diepe hydratatie. De uitgebalanceerde hoeveelheid anti-verouderingsingrediënten helpen om de fijne lijntjes te verminderen en je jeugdige stralende huid weer naar voren te brengen. Ik zag na 25 minuten dat mijn droogtelijntjes heel mooi waren opgevuld en dat mijn huid er gezond, schoon en gevoed uitzag. Ik zie een levendige en frisse huid. Het masker wat bij mij volledig opgenomen in mijn huid. Dus mijn huid had deze vochtboost ook echt nodig. Love it.

Ingrediënten

Malus domestica fruit cell culture extract*, sodium hyaluronate**, hydrolyzed milk protein**, chamomile recutita flower/jasminum officinale flower extract, algea extract, rosemary extract, aloe barbadensis gel, vitamin E, carbomer, phenoxyetanol, water.

*Malus Malus domestica fruit cell culture extract wordt gebruikt in huidverzorging om de huidbarrière te vernieuwen en maximaliseert de kracht van de huid voor een jonger, strakker en stralend uiterlijk. En de twee soorten hyaluron** zorgen voor een megavocht boost. 

Dreamcatcher

nourishing hydrating refining enchancing lifting

Dit masker koos mijn vriendin Janet met wie ik een meiden- masker- avondje had. Dit masker is namelijk special ontwikkeld om op een zeer effectieve manier de vorming van rimpels tegen te gaan en te zorgen voor ultieme hydratatie van de huid. Het vernieuwt je huid en stimuleert de productie van collageen en elastine. Mijn vriendin Janet heeft een dunne huid waardoor rimpeltjes bij haar best wel zichtbaar zijn. Je kunt nooit beginnen te vroeg met het voorkomen van de rimpels! Dus was ze heel erg benieuwd wat dit masker voor haar kon betekenen. We schonken een wijntje in en na 25 minuten gingen we naar boven om het masker eraf te halen. Ze merkte gelijk dat haar huid veel meer gehydrateert was en dat haar huid veel meer ontspannen en “bouncy” was. Ik zag ook echt verschil met voor – en na. Haar huid zag er fris uit en niet meer dof! Ze had nog een klein beetje serum over en die masseerde ze nog echt in de huid en ze smeerde haar armen er mee in! Ze was echt blij met het resultaat, net alsof je een heerlijke gezichtsbehandeling had gehad!

Ingrediënten

Astaxanthin*, acetyl tetrapeptide-5**, elastin, seamollient, liquorice concentrate, hydrolyzed yeast protein, vitamin E, carbomer, phenoxyetanol, water.

*Astaxanthine is hele krachtige antioxidant:het heeft onder meer een ontstekingsremmende en afweerversterkende werking. En de peptiden** sporen cellen aan om om nieuw collageen te produceren.

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1

Reinig je gezicht en dep je huid droog met een handdoek. Het masker moet op een droge huid worden aangebracht.
Voordat je de verpakking opent, verdeel je met je vingers zorgvuldig het serum gelijkmatig over het masker.
Verwijder het masker voorzichtig uit de verpakking en vouw het uit.

Stap 2

Het masker heeft twee lagen. Verwijder de beschermende laag van het masker. Het masker is zo dun en delicaat, het heeft de beschermingslaag nodig om de substantie te behouden.
Plaats het masker op je gezicht. Pas de oog-, neus- en mondopeningen aan en zorg ervoor dat het goed aansluit.
Strijk het masker glad, zodat het overal in contact komt met je huid.

Stap 3

Laat het masker 20 – 25 minuten zitten.
Relax, lees een boek, lak je nagels, ga even liggen, bloggen of doe lekker waar je zelf zin in hebt.

Stap 4

Verwijder het masker en gooi het weg. Spoel het overgebleven serum niet af, maar masseer het zachtjes in je huid tot het volledig is opgenomen.
Vergeet niet om het serum dat nog in de verpakking zit te gebruiken. Ideaal om je nek, borst, armen, benen of waar je maar huid hebt, mee in te smeren. Het zou zonde zijn om het weg te gooien.

Claudia en Glowskin.

Zoals we allemaal weten, heeft een rijpere huid behoefte aan extra zorg om er op zijn gezondst uit te zien. Kijk naar je lichaam, zoals je naar je huis kijk: het krijgt karakter als de jaren verstrijken, maar het heeft na verloop van tijd ook een beetje meer aandacht nodig. We hebben het niet over anti-aging crème (iedereen weet dat we uiteindelijk oud worden), we hebben het over dat extra duwtje dat je huid nodig heeft om stevig en vol te blijven als ze ouder wordt. En die extra verzorging kan je krijgen door af te toe een masker te gebruiken. Ik ben heel erg enthousiast over deze maskers van Glowskin. Het materiaal van deze sheetmaskers zijn zoooo dun en licht en voelt lekker verkoelend aan, als een tweede huid. Het masker is erg makkelijk toepasbaar, je drukt het aan op je huid en het blijft zitten. De kwaliteit is echt goed, geen scheuren maar sterk materiaal. Echt een verwenmasker voor iedere huid.  Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ze na slechts één keer zo effectief zijn. Ik ben echt onder de indruk van dit Nederlands merk en eigenlijk ook best wel trots dat ze iedereen mee willen laten genieten van deze super effectieve sheet maskers. Ik ben heel erg blij dat ze mij benadert hebben zodat ik mijn positieve ervaringen met jullie kunnen delen.

Er zijn in totaal 5 maskers speciaal ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Mijn favoriet is Treat Yourself As A Queen, omdat deze helemaal bij mijn huidtype past.  Het richt zich echt op mijn rijpere huid die wat extra verzorging en liefde nodig heeft en die mijn tere velletje een instant boost geeft.

Deze maskers van Glowskin kosten €9,95 en is elke cent meer dan waard.

De andere drie maskers heten: Wake up and be awesome, Morning after the night before and Let’s party. Weet je wat zo leuk is is mag 1 pakket met 5 maskers weggeven!!!!! Is dat niet geweldig!

Wat moet je doen om deze sheetmaskers van Glowskin te winnen?

 • Iedereen mag meedoen maar als je facebook en/of instagram hebt zou ik het erg leuk vinden dat je @beautytag volgt op Facebook en instagram, delen hoeft niet maar mag wel. ♥
 • Volg Glowskin op Facebook en instagram
 • Meedoen kan tot maandag 10 april en de winnaar krijgt een persoonlijke mail van mij.
 • Laat een berichtje achter dat je mee doet!
 • Suc 6 iedereen!!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!!

 

Doe jij ook gezellig mee met deze winactie?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply
  Blog & Beauty
  april 3, 2017 at 11:14 am

  Wat een super leuke winactie. Ik sla alleen even over omdat ik al deze 5 maskers met elk hun eigen waanzinnige naam nog op mij heb liggen wachten. Ik wens iedereen die meedoet veel succes. Mooi artikel is het geworden Claudia.

 • Reply
  Nikki
  april 3, 2017 at 1:16 pm

  Wat een super leuke post! Erg veel goed uitgelegde informatie, love it! Natuurlijk doe ik mee ?

 • Reply
  Silke De Pauw
  april 3, 2017 at 1:20 pm

  Goed artikel! Ik doe mee!

 • Reply
  Ling Choi
  april 3, 2017 at 2:39 pm

  Ik ben dol op sheetmaskers en zou deze graag willen testen!

 • Reply
  gea
  april 3, 2017 at 2:41 pm

  Wayw wat een verwennerij!
  Graag……
  Ook leuk om mijn dochter cadeau te geven ze is 4 april jarig?
  ??????

 • Reply
  Shana
  april 3, 2017 at 2:49 pm

  Ik doe super graag mee omdat mijn huid wel eens een boost kan gebruiken!!!

 • Reply
  Sabine
  april 3, 2017 at 3:23 pm

  Super leuke actie en fijne review over de maskers! Ze klinken goddelijk, wie weet knapt mijn +30 huidje er ook van op ?
  Volg je overal en Glowskin ook meteen even toegevoegd, leuk!!

 • Reply
  Moniek jansen
  april 3, 2017 at 3:31 pm

  Ik doe mee…. ben benieuwd hou wel van sheetmaskers, veel makkelijker ook dan mud maskers vind ik, maar beide net zo lekker boor de huid

 • Reply
  Anne-Marie
  april 3, 2017 at 3:32 pm

  Ik hartje maskertjes, dus ik doe mee! Ze klinken stuk voor stuk super, en met mijn 48-jarige huid kan ik wel een boost gebruiken 😉

 • Reply
  Anita H.
  april 3, 2017 at 6:49 pm

  Al veel goeds over gelezen. Wordt tijd om het zelf te testen. Ik doe dus mee.

 • Reply
  Miranda
  april 3, 2017 at 6:51 pm

  Wauw klinkt zalig. Samen met een vriendin uitproberen op vakantie wat een pret. Ik doe mee

 • Reply
  Melissa van oostveldt
  april 3, 2017 at 8:36 pm

  Ik doe mee lieverd ?

 • Reply
  hillybillybeauty
  april 3, 2017 at 8:36 pm

  Gaaf! Ik doe gezellig mee 🙂

 • Reply
  Yvonne
  april 3, 2017 at 8:54 pm

  Ik doe graag mee! Ik hou ontzettend veel van maskertjes ?

 • Reply
  Tania
  april 3, 2017 at 8:58 pm

  Ik ben gek op maskertjes. Dit merk kende ik nog niet. Doe dus graag mee.

 • Reply
  Kim
  april 3, 2017 at 9:16 pm

  Oooh Claudia, dit klinkt echt goddelijk! Heerlijk om zo’n intense verzorging voor je huid te krijgen. Ben nu zo benieuwd. Doe graag mee!

 • Reply
  Sonja
  april 4, 2017 at 9:01 pm

  Wat leuk! Ik zou het ook erg fijn vinden! En ja hier een bijna overrijp huidje! ?

 • Reply
  chucky1012
  april 5, 2017 at 1:59 pm

  Leuke winactie en hier ben ik zo benieuwd naar…..
  Ik doe heel graag mee 😉

  Xoxo

 • Reply
  Gonny
  april 5, 2017 at 9:58 pm

  Ik wad ook graag een kansje. Binnenkort een meidenuitje met overnachting. Zou leuk zijn om voor het slapen gaan zo’n heerlijk maskertje te nemen!!!

  Liefs
  Gonny

 • Reply
  Grete Karina
  april 6, 2017 at 10:12 am

  Ik zou graag eens zo’n sheetmasker uitproberen!
  Op mijn leeftijd kan mijn rijpere droge huidje wel een vitamine bommetje gebruiken.
  Nu maar duimen…..
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 • Reply
  Sanne
  april 7, 2017 at 5:57 pm

  Ik doe mee

 • Reply
  Tamara TS
  april 9, 2017 at 1:01 am

  Dat lijkt me fijn spul! Mijn velletje kan best wat hulp gebruiken, dus ik doe graag mee. Volger was ik natuurlijk al!

 • Reply
  Linda Smeets
  april 9, 2017 at 3:47 am

  Owww heerlijk! Ik ben zeer benieuwd naar deze maskers en zou ze graag zelf eens willen proberen. Ik doe daarom dan ook graag mee. Volgen doe ik via Facebook, Instagram heb ik niet.

 • Leave a Reply