Beauty

Haarverzorging met de kracht van Afrikaanse ingrediënten

Haarverzorging: Verzorg je haar met de kracht van Afrikaanse ingrediënten
Haarverzorging! Verzorg je haar met de kracht van Afrikaanse ingrediënten
De Hair Care lijnen van het Zuid-Afrikaanse merk Africa Organics ontlenen hun kracht aan inheemse gewassen als Baobab, Marula en Mongongo. De drie lijnen voor verschillende haartypen bieden alles wat je nodig hebt voor mooi, gezond en glanzend haar! Ideaal voor iedereen die op zoek is naar oprechte, natuurlijke haarverzorging.

Liefde voor je haar. Haarverzorging

Verzorg je haar met de liefde die het ethische merk Africa Organics heeft voor natuurlijke ingrediënten uit planten en bomen die in het wild worden geoogst. Daardoor bevatten ze hogere concentraties aan werkstoffen dan wanneer ze worden gekweekt. De formules zijn 100%natuurlijk, uiterst mild voor haar en hoofdhuid en bevatten geen conserveringsmiddelen. Omdat de shampoos en conditioners geen siliconen en synthetische polymeren bevatten, schuimen zij minder intensief dan we gewend zijn. Het kost ook iets langer om de textuur uit te spoelen, maar het effect op de kwaliteit van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid zijn verbluffend!

Marula Shampoo:

vederlichte formule voor normaal tot vet haar. De Marula Shampoo heeft een lichte, milde textuur en is gebaseerd op Marula-olie uit de zaden van de Marulavrucht. De formule is zacht verzorgend en versterkt het haar zodat het minder snel afbreekt. De formule is rijk aan antioxidanten uit Rooibosextract die zorgen dat het haar ende hoofdhuid worden beschermd tegen schade van buitenaf. Een vleugje muntolie zorgt voor een fijne, frisse geur. Consumentenadviesprijs: € 13,- (210ml)

Marula Conditioner:

verzorgt, maar verzwaart het haar niet. Deze lichte conditioner voor dagelijks gebruik is ideaal om fijn haar te verzorgen, zonder het te verzwaren. Marula-olie zorgt ervoor dat het haar mooi soepel valt en maakt het haar niet vet.Met de prettige, frisse geur van kokos en mint. Consumentenadviesprijs: € 13,- (200ml)NB: De conditioner laat zich niet zo gemakkelijk door het haar verdelen als standaard conditioners, maar het resultaat is fantastisch

Baobab Shampoo:

verzacht en verzorgt droog en beschadigd haar.De rijke formule met Baobab is een weldaad voor droog, beschadigd en gestresst haar. De shampoo verzacht en verzorgt het haar direct en geeft het weer een gezonde glas dankzij Baobab en Inuline. Marula-olie zorgt ervoor dat het haar sterk wordt en niet uitdroogt. Baobabshampoo kan ook worden gebruikt als 2-in-1 shampoo & conditioner voor normaal haar. Met de verkwikkende geur van sinaasappel. Consumentenadviesprijs: € 13,- (210ml)

Baobab Conditioner:

ideaal bij droog en sterk krullend haar. Deze zeer rijke conditioner is ideaal wanneer je zeer droog of sterk krullend haar hebt dat de neiging heeft om te pluizen. Droog en dof haar krijgt weer glans en valt soepel in model. Ook sterk krullend, pluizend haar wordt weer handelbaar. De krachtige verzorging van Baobab wordt gecombineerd met de bescherming door antioxidanten uit Rooibos. Consumentenadviesprijs: €13,- (200ml)NB: De conditioner laat zich niet zo gemakkelijk door het haar verdelen als standaard conditioners.

Mongongo Shampoo: beschermt gekleurd haar tegen UV-schade. Deze shampoo is ideaal voor de verzorging van gekleurd haar. De oersterke Mongongo boom groeit in de zandgronden van de Kalahari woestijn en kan jarenlange droogte overleven. De olie die wordt geperst uit de Mongongo zaden bevat eleostearinezuur dat onder invloed van UV-licht een beschermend polymeer filmpje vormt dat elke haar beschermt tegen kleurverlies en UV-schade. Consumentenadviesprijs: € 13,- (210ml)

Mongongo Conditioner:

krachtig beschermend, niet vet. Mongongo-olie werkt als een natuurlijke beschermende conditioner. De olie vormt een natuurlijk beschermlaagje rond elke haar zodra het wordt blootgesteld aan zonlicht zonder dat het haarvet wordt. Geeft het haar een prettige, warme geur. Consumentenadviesprijs: € 13,- (200ml)NB: De conditioner laat zich niet zo gemakkelijk door het haar verdelen als standaard conditioners.

Ethisch merk. Behalve 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd (Ecocert) is Africa Organics vegan encruelty free (PETA). Bovendien is het merk goedgekeurd door Phytotrade Africa dat Fair Tradegemeenschapsprojecten in Zuidelijk Afrika ondersteunt. Africa Organics is vrij van schadelijke chemicaliën waaronder parabenen, petrochemische stoffen, sulfaten, siliconen en andere door Ecocert ‘red flagged’ stoffen. Ook biologische afbreekbaarheid en duurzame productieprocessen behoren tot de aandachtspunten.Alle kennis omtrent huid- en haarverzorging ontleent Africa Organics aan de producenten van zusterbedrijf Esse, het wereldwijd bekende salonmerk op basis van probiotica. Dit staat garant voor de hoge kwaliteit van alle producten van Africa Organics.

Voor productinformatie, consumentenadviesprijzen en verkrijgbaarheid: Africaorganics.nl 


Vind jij goede haarverzorging belangrijk?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply