Beauty

Africa Organics is de ethische verzorgingslijn voor body en hair uit Zuid Afrika

Africa Organics is de ethische verzorgingslijn voor body en hair uit Zuid Afrika

Africa Organics is de ethische verzorgingslijn voor body en hair uit Zuid Afrika,is gebaseerd op de krachtige ingrediënten van wilde inheemse planten en bomen als Baobab, Marula, Mongongo en Kalahari melon. Met vier lijnen voor verschillende huid- en haartypen biedt Africa Organics de ideale routine in de badkamer voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk alternatief.

Africa Organics is de ethische verzorgingslijn voor body en hair uit Zuid Afrika

Out of Africa

Wist je dit? Maar liefst een kwart van alle op de wereld voorkomende flora groeit in Zuid-Afrika.Hieronder bevinden zich talloze planten die een scala van schoonheidsgeheimen in zich dragen. Hun power komt samen in het ethische merk Africa Organics, dat niet alleen het beste wil bieden voor je lichaamshuid en haar, maar dat ook uiterst zorgvuldig te werk gaat bij het ontwikkelen van de producten. Een van de bijzondere kenmerken van het merk is dat de ingrediënten gecontroleerd in het wild worden geoogst. Daardoor bevatten deze een hogere concentratie aan werkstoffen.

Kalahari melon bodycare

De Kalahari meloen is een van de belangrijkste bronnen van vocht voor het San nomaden volk dat leeft in de Kalahari woestijn. Uit de meloenpitten wordt een rijke olie geperst die dankzij de hoge levels aan phytosterolen en omega-6 de huid intensief voedt en de vochtbalans herstelt.

Kalahari melon douchegel

is een zacht verzorgende douchegel voor de normale en gevoelige huid. De lichte textuur bevat milde, biologisch afbreekbare reinigende ingrediënten en antioxidanten van Rooibos en Honeybush. Omega-6 uit de pitten van de Kalahari meloen voedt de huid intens en herstelt de vochtbalans. Een fijne geur van de natuurlijke aroma’s van sinaasappel en Frankincense (Boswelia) zorgen voor een verrukkelijke douche-ervaring.Consumentenadviesprijs € 12,- (210ml)

Kalahari melon bodylotion

voelt heerlijk licht aan op de huid en hydrateert intensief en langdurig dankzij omega-6 en phytosterolen uit Kalahari meloenpitten. Toegevoegde inuline optimaliseert de micro-flora op de huid en ondersteunt daarmee de natuurlijke huidfuncties. Kigelia fruitextract zorgt ervoor dat een doffe huid weer op leeft. Geniet van een zachte en gladde huid die glanst van gezondheid! De body lotion is ideaal voor de verzorging van de normale en de gevoelige huid. Consumentenadviesprijs € 12,- (200ml)

De overige lijnen van Africa organics

De Baobab lijn heeft een herstellende Shampoo en Conditioner voor droog en beschadigd haar en een bijzondere Clay Wash die de lichaamshuid licht exfolieert en ontgift tijdens het douchen

De Marula lijn biedt een lichte, verfrissende Shampoo en Conditioner voor normaal haar. De Marula douchegel heeft een verkwikkend wake-up effect en is mild voor de huid.

De Mongongo lijn bestaat uit een Shampoo en Conditioner voor gekleurd haar. De ingrediënten vormen een beschermend filmpje over het haar zodat de kleur langdurig behouden blijft .
Geen siliconen, geen wolken schuim
Omdat de shampoos en conditioners geen siliconen en synthetische polymeren bevatten, schuimen zij minder intensief dan we van andere shampoos gewend zijn. Het kost ook iets langer om de textuur uit te spoelen, maar het effect op de kwaliteit van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid zijn verbluffend!
Do-good brand
Behalve 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd (Ecocert) is Africa Organics vegan en cruelty free (PETA). Bovendien is het merk goedgekeurd door Phytotrade Africa dat Fair Trade gemeenschapsprojecten in Zuidelijk Afrika ondersteunt. Africa Organics is vrij van schadelijke chemicaliën waaronder parabenen, petrochemische stoffen, sulfaten, siliconen en andere door Ecocert ‘red flagged’ stoffen. Ook biologische afbreekbaarheid en duurzame productieprocessen behoren tot de aandachtspunten.Alle kennis omtrent huid- en haarverzorging ontleent Africa Organics aan de producenten van zusterbedrijf Esse, het wereldwijd bekende salonmerk op basis van probiotica. Dit staat garant voor de hoge kwaliteit van alle producten van Africa Organics.

Voor productinformatie, consumentenadviesprijzen en verkrijgbaarheid: Africaorganics.nl 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,
Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply