Beauty

Huidverbetering speciaal afgestemd op je huid-Beautypoint

Ellen Valk eigenaresse, skinexpert en ontharingsspecialist bij Beautypoint. Uit pure passie is ze in 2005 gestart met BeautyPoint. Met inmiddels meer dan 18 jaar ervaring in de beauty branche én door vele trainingen heeft ze zich gespecialiseerd in huid, huidverbetering en IPL ontharing. Ze vindt het belangrijk dat klanten zich welkom voelen in haar salon en samen met jou werkt ze er aan om jouw huid in topconditie te krijgen. Behandelingen geven is maatwerk en je zult dan ook niet snel steeds  dezelfde behandeling ondergaan bij haar. Ellen werkt al jaren met Image Skincare, een huidverzorgingslijn waar ze echt heel enthousiast over is en zelf ook al jaren gebruik. Ik gebruik zelf ook al jaren Image Skincare, zelfs al voordat ik ging bloggen. De huidverzorgingsproducten van Image Skincare zijn Medisch-cosmetisch en bevatten zeer hoge percentages actieve werkstoffen. Image Skincare is ontwikkeld door huidspecialisten en artsen.

Observ 520

Op 22 augustus jl schreef ik een artikel over mijn eerste kennismaking met de observ 520.  Met de Observ 520 worden huidfoto’s in 6 verschillende lichtmodi gemaakt. Problemen of aandoeningen van de huid beginnen vaak al in de diepere huidlagen die je aan de buitenkant nog niet ziet. Met de Observ 520 worden de diepere huidlagen ook geanalyseerd en kunnen deze problemen in beeld brengen. De analyse duurt slechts 15 minuten en op basis daarvan wordt er een passend behandelplan en productadvies geven.

Naar aanleiding van deze analyse van 29 juni jl., heeft Ellen van Beautypoint voor mij een huidverzorgingsadvies samengesteld met de producten van Image Skincare. Daarnaast hebben we samen een behandelplan ontwikkeld om pigmentvorming, roodheden, huidverslapping en anti-aging tegen te gaan. Deze behandelingen bestaan voornamelijk uit peelings( Vitamine c en Lightening Lift) ook van Image Skincare.  Ik krijg er vier. De peelingen geven in kuurverband het beste en mooiste resultaat.

Een huidscan met passende huidverzorging biedt je een unieke methode en fantastische resultaten voor een optimale huidconditie. Je huid is uniek en verdient de beste zorg! Ik kreeg naar aanleiding van de huidanalyse van Ellen van Beautypoint passende huidverzorgingsproducten van Image Skincare, daar ben ik 1 juli jl. mee begonnen en op 15 november jl. heb ik mijn tweede huidanalyse scan gehad. En ik was echt omver geblazen toen ik samen met Ellen het resultaat ging bekijken. Ik had nog nooit eerder gezien dat de juiste huidverzorgingsproducten speciaal afgestemd op de behoeftes van je huid en aangepaste behandelingen, zoveel effect konden hebben op de conditie van je huid.  Ik kan dan ook niet wachten op de voor-en na foto’s met jullie te delen. Deze foto’s komen rechtstreeks van de Observ en zijn absoluut niet gefotoshopt. Bianca van Pink it heeft een artikel geschreven over 3 heerlijke producten van Image Skincare, benieuwd welke producten ze onder de aandacht brengt, check dan even haar blog Pink It. 

Observ Foto Woods

Onder woodlight krijgen we een goed beeld van de huidafscheiding zoals talgproductie en de propionibacterie (acne). De lichte puntjes zijn een gezonde talgafvloeing, de oranje puntjes geven verstoppingen aan. Op deze foto kun je ook heel goed zien dat de huid onder de ogen erg dun is (donker)

Op deze foto zie je heel duidelijk een verandering in talg, minder verstoppingen (oranje) en minder talg (geel)

 

Observ foto Cross Polarized

Op deze foto zie je de dunne en gevoelige delen van de huid naar voren komen. Bij Claudia zie je duidelijk dat de huid bij de neus en kin erg gevoelig is voor roodheden en zie je aanleg voor couperose (rode adertjes). Ook is de huid onder de ogen dun en gevoelig.

Op deze foto, die gespiegeld is, zie je pigmentvermindering op de wang en minder rode vlekken. Rechts is van november gespiegeld aan juni

 

Observ foto daglicht

Wat is de status van je huid op dit moment?

Op deze gespiegelde foto zie je duidelijk minder pigment en een fijnere huidstructuur.

Claudia, het laatste woord

Onze huid is een afspiegeling van ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Een huidscan met passende huidverzorging biedt je een unieke methode en fantastische resultaten voor een optimale huidconditie. Jouw huid is uniek en verdient de beste zorg! Ik wil Ellen bij deze heel erg bedanken voor haar kennis en professionaliteit. Jij hebt echt bewezen dat het heel erg belangrijk is om huidverzorgingsproducten te gebruiken die afgestemd zijn op jouw huidtype.  En door het aanbieden van efficiënte beautybehandelingen, behandelingen waarvan men direct het resultaat kan zien,  daar onderscheidt ze zich echt in. Een persoonlijk op maat gemaakte behandeling.

Wil jij ook een behandeling met vooraf gaand een analyse met de Observ?  Ellen heeft een hele mooie aanbieding die geldig is tot 16 februari a.s . Neem dan contact op, op nummer 0505281377 of online via Beautypoint

 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vinden jullie van het resultaat? Laat het a.u.b. weten in de comments.

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Linda
  januari 24, 2019 at 1:02 pm

  Wauw dat maakt wel veel verschil zeg! Ik ga dit onthouden!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  januari 24, 2019 at 1:31 pm

  Jeetje, dat lijkt me nog best confonterend zeg. Ik huiver bij de gedachte wat ze bij zullen zeggen aangezien ik niets aan verzorging doe…

 • Reply
  Girls-Things
  januari 24, 2019 at 7:58 pm

  Het lijkt mij best interessant om dit allemaal te weten over je gezichtshuid.

 • Reply
  Marsha
  januari 24, 2019 at 11:38 pm

  Wow, dat is echt cool zeg! Maar inderdaad echt confronterend haha. Ik heb een slechte huid dus ik denk niet dat ik het graag zou willen zien haha.

 • Reply
  lodi
  januari 25, 2019 at 9:40 am

  Wat goed zeg, ik denk zeker dat elke huid anders is en dus ook anders behandeld zou moeten worden.

 • Reply
  whitley Heijmans
  januari 25, 2019 at 12:44 pm

  Wat een verschil, echt niet normaal! Je huid straalt xx

 • Reply
  Marjolein
  januari 25, 2019 at 1:32 pm

  Jeetje dat is echt wel een heel groot verschil, Wat heb je het tof gedaan met de voor en na foto’s

 • Reply
  Sanne
  januari 27, 2019 at 4:19 pm

  Je ziet echt wel verschil. Maar dit kende ik nog niet.

 • Reply
  Verena
  januari 28, 2019 at 10:43 pm

  Oh wauw! Mooi resultaat. Leuk dat je alle foto’s laat zien 🙂

 • Reply
  Eline
  januari 29, 2019 at 6:16 pm

  Dat lijkt mij heel boeiend om te laten doen. Zo een huidscan lijkt me altijd duur te zijn.

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 30, 2019 at 5:25 pm

   Hi Eline, nu is er een actie bij Beautypoint waarin de huidscan gratis is en je krijgt naast een heerlijke behandeling ook nog een gratis product mee naar huis! X

  Leave a Reply