Beauty

Vaarwel valse wimpers

Vaarwel valse wimpers en welkom voor dé ultieme oogcontouren

Vaarwel valse wimpers en welkom voor dé ultieme oogcontouren met twee nieuwe producten van INSTANT EFFECTS

Instant Effects is een baanbrekend beautymerk, dat bedoeld is voor échte mensen met een pure huid die ook prachtig is zónder mooimakende filters of make-up. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en vrijwel direct zichtbare manier te verbeteren. Met de Lash & Brow Voluminiser en het Triple Comlex Eye Lift Serum komt het merk wederom tegemoet aan veel voorkomende schoonheidswensen, als het gaat om een mooie oogopslag op meerdere fronten!

Vaarwel valse wimpers en welkom voor dé ultieme oogcontouren met twee nieuwe producten van INSTANT EFFECTS.

De formules van Instant Effects zorgen voor een gezonde, stralende huid die gewoonweg niet hoeft te worden bedekt om op haar mooist te zijn! Deze unieke gepatenteerde huidverzorgingsoplossingen zijn geschikt voor alle huidtypes en ze leiden zowel tot direct zichtbare resultaten als spraakmakende effecten bij langduriger gebruik.

Over het ontstaan van Instant Effects

Instant Effects werd ontwikkeld door Richard Mears, die het zat was om te werken met producten die hun beloften niet nakomen. Hij wilde een merk met snelle resultaten leveren, waar consumenten zo intens naar verlangen. Hij vond het dus de hoogste tijd voor verandering en ontwikkelde daarom zijn eigen merk. Na jaren van onderzoek ontstond Instant Effects: een wetenschappelijk onderbouwd merk met direct zichtbare effecten als belangrijkste uitgangspunt. Alle producten van Instant Effects ondergaan onafhankelijke klinische proeven om hun werkzaamheid te bewijzen. Het baanbrekende onderzoek van Richard Mears naar gepatenteerde en actieve technologieën heeft ertoe geleid, dat de Instant Effects-producten reeds binnen enkele minuten zichtbare resultaten bieden, die bij langer gebruik bovendien langdurig vastgehouden kunnen worden.

Hét grote geheim…

Hét grote geheim van alle producten is de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof ín de huid, verbetert de cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel direct zichtbaar én voelbaar. De producten zijn verder geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, waaronder  hyaluronzuur en plantaardige actieve werkstoffen.

Klinisch bewezen, dierproefvrij & vegan-vriendelijk

De baanbrekende formules van Instant Effects zijn klinisch bewezen. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van dierproefvrije, vegan-vriendelijke en natuurlijke technologieën, om snelwerkende, échte en vooral betrouwbare resultaten te kunnen garanderen. De resultaten van deze klinische onderzoeken worden door Instant Effects openlijk en eerlijk gedeeld. Tot op heden meet 100% van de testpersonen in de klinische proeven significante verbeteringen die reeds in enkele minuten zichtbaar zijn en die bij langdurig gebruik dus eveneens aanhouden.

Vaarwel valse wimpers en welkom voor dé ultieme oogcontouren

NIEUW! Lash & Brow Volumiser: vaarwel valse wimpers!

Zeg vaarwel tegen valse wimpers en extensions en maak een einde aan alle schade die deze aan je natuurlijke wimpers veroorzaken. De nieuwe Lash & Brow Volumiser van Instant Effects is een zachte, intensief conditionerende én diepgaand hydraterende formule die zelfs gevoelige ogen niet irriteert. Dit serum kan ook perfect worden gebruikt als primer vóór het aanbrengen van mascara, om zo maximaal volume te genereren voor direct zichtbaar vollere wimpers.

Wat nog meer te verwachten?

In slechts 2 minuten verdikt dit serum zichtbaar de wimpers (en wenkbrauwen) met maar liefst 20%. De gepatenteerde OX2-technologie infuseert de haartjes met zuurstof om de wimpers en wenkbrauwen te verdikken.   

Na meer dan twee weken gebruik nemen de wimpers en wenkbrauwharen qua dikte zichtbaar met 40% toe en hebben ze tevens zichtbaar 20% meer lengte.

Vaarwel valse wimpers en welkom voor dé ultieme oogcontouren

NIEUW! Triple Complex Eye Lift Serum: dé ultieme oogcontour corrector

Vergeet instafilters en photoshop! Breng in plaats daarvan het Triple Complex Eye Lift Serum van Instant Effects aan en in slechts 5 minuten krijgt de oogopslag een heldere, jeugdige uitstraling. Alsof de vermoeide blik is weggetoverd met behulp van airbrush. De gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met hyaluronzuur werkt snel om de doorbloeding van de ooghuid te verbeteren en fijne lijntjes, donkere kringen en wallen in een oogwenk optisch te wissen. De ‘anti-pollution’-werking van de formule beschermt de tere ooghuid tegen schadelijke externe invloeden.

Wat nog meer te verwachten?

Deze ultieme ‘eye-corrector’ vermindert ook donkere kringen en wallen, verzacht fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een stevigere en opvallend heldere huid rondom de ogen.

Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd met 36% in slechts 5 minuten. Langere termijn-effecten nemen toe bij elke nieuwe toepassing.

Distributie en adviesverkoopprijzen:

De producten van  Instant Effects worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

Advies verkoopprijzen:

  • Instant Effects Lash & Brow Volumiser                € 29,95/7 ml.
  • Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum € 34,95/8 ml.

De producten van Instant Effects zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos en Bol.com vanaf heden.

Voor meer informatie is er de website: myinstanteffects


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply