Beauty Lifestyle

Decoratie: Met de veelzijdige posters van Desenio

Het bericht van vandaag zal worden gewijd aan mijn huidige absolute favoriete interieurmerk. Naar mijn mening maakt mooi interieur het grootste verschil in gevoel van thuis. Als je tevreden bent met wat je doet, ben je waarschijnlijk productiever – en ook gemotiveerder en over het algemeen beter gehumeurd. Tenminste, dat is hoe het met mij gaat. Naar mijn mening zijn posters tegenwoordig iets wat tegenwoordig niet in een trendy huis mag ontbreken. Ik denk gewoon dat het geheel er zoveel beter uitziet als de muren versierd worden met een paar citaten, gave tekeningen en accentkleuren. Als onderdeel van de samenwerking met Desenio kreeg ik de kans om een ​​paar favorieten uit hun online winkel te kiezen, die ik je in dit bericht zal laten zien.

En omdat dit een samenwerking is, deel ik een kortingscode met  jou. Gebruik de code “Beautytag” om 25% korting te krijgen op de online winkel Desenio. De code is 3 dagen geldig, van dinsdag 22 t/m donderdag 24 januari  2019 en is niet geldig op lijsten of op posters uit de categorie “handpicked” en “collaboration” dus schiet op! Veel plezier met winkelen. ?. Volg @desenio voor meer inspiratie.

Mijn drie keuzes

Voor mij was het heel belangrijk dat alle posters bij elkaar passen en tegelijkertijd een boodschap overbrengen. De eerste poster die ik koos was van de mode-categorie. Ik ben gewoon verliefd op de afdrukken van de zwarte lippen, ik ben echt dol op beauty en dit was mijn startposter om de rest van de posters er omheen te zetten. Ik ben ook een groot liefhebber van citaten en positiviteit dus was mijn tweede poster  “Make today amazing” , om me te herinneren om van  het leven te genieten en het motiveert me om elke dag aan mijn doelen werken.   En als derde poster koos ik de poster met elegante illustratie van een lippenstift van Chanel. Een poster die helemaal bij mij past als beautyblogger. Deze kan natuurlijk niet ontbreken bij mij aan de muur. Al deze posters inspireren me in mode-keuzes. De poster waren erg goed verpakt, in een ronde koker, ingepakt in papier en ook nog eens in een kartonnen doos, samen met de lijsten.  Ik koos voor twee zwarte lijsten en 1 gouden lijst, gewoon omdat ik zo van goud houd.

Desenio posters

Op de Desenio-site hebben ze veel verschillende opties, posters in verschillende grootten van 13 x 18 tot groot op 70 x 100 en de prijzen zijn ook geweldig, posters vanaf slechts €3,95 per afdruk, dus een zeer goedkope en effectieve manier om je huis versieren. De posters omvatten bijvoorbeeld; typografie, kunstafdrukken, foto’s, zwart en wit, metallic goud en dieren. Desenio heeft een ruim assortiment je kunt de muurposters helemaal afstemmen op jouw stijl en smaak. En ik vind het ook zo leuk om met posters te laten zien wie ik ben. Ze zijn een perfecte aanvulling op je interieur. Als je zin hebt om je keuken op te frissen, dan hebben ze een paar schitterende biefstukken en wijngidsen die er perfect uitzien. Bekijk de perfecte combinaties, voor sommige ideeën als je een inspiratieblok hebt.

 

Wat vind je van de posters die ik heb uitgezocht? Laat het me weten!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  whitley Heijmans
  januari 25, 2019 at 12:43 pm

  Wauw wat mooi! En je hebt helemaal gelijk, posters moeten bij elkaar passen anders wordt het echt een chaos. Love deze drie posters bij elkaar <3

 • Reply
  bychristiana
  januari 30, 2019 at 8:42 am

  Ik shop ook altijd graag bij Desenio, maar ik word soms wel een beetje overweldigd door het gigantische aanbod, #luxeprobleem. Ik vind het altijd vooral heel fijn dat je daar van alles kan filteren, bijvoorbeeld formaten en of je een staande of liggende print wilt. Ik ben soms namelijk heel specifiek op zoek naar een print voor in een bepaalde lijst op een bepaalde plek, en dan is dat filteren heel handig.

 • Leave a Reply