Food Lifestyle

Interview: Rineke Dijkinga ‘alles draait om je hormonen’- AlleenPuur

 

Rineke Dijkinga is orthomoleculair en natuurgeneeskundige, en dat merk je goed. Ze weet enorm veel over gezond eten, en ik heb dan ook erg veel geleerd door het boek ‘alles draait om je hormonen’. Deze heb ik aangeschaft nadat ik bij het boekenfeest van Rineke aanwezig was. Toen ik haar lezing bijwoonde over het boek ‘alles draait om je hormonen’ was dat voor mij een feest der herkenning. Er werden allerlei hormoon-gerelateerde onderwerpen besproken, zoals stemming, slaap, energieniveau, snelheid van verouderen, spijsvertering en gewicht. Alles viel op zijn plaats voor mij. Het is een inspirerend boek dat op een hele goede manier inzicht geeft in je hormoonhuishouding en wat dit te maken heeft met eten, drinken én je leefstijl.

Ik was zo enthousiast over wat ze vertelde dat ik een afspraak met haar maakte voor een interview. Nieuwsgierig wat ze allemaal te vertellen had? Lees dan snel verder want ik schreef een artikel op de site van  AlleenPuur.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply