Beauty Lifestyle

Recept: Voor biet lovers, rode biet met blauwe druif en blauwe bes

rode biet bloem (Medium)

I love gezonde sapjes, zoals je weet. Voor mij de ideale oppepper van de dag. Ik vind de combinatie van fruit met groente heerlijk. Een sapje van alleen groente vind ik niet zo lekker. Fruit erbij is dus essentieel voor mij. Get sneaky met groente en maak deze prachtige bieten met bessen sap. Vandaag op het menu: rode biet met blauwe druif en blauwe bes.

Kan (Medium)

Rode biet of zoals ik ze zelf noem beautiful beet. Wie lust ze niet? Het smaakt heerlijk en het verlaagt op natuurlijke manier de hoge bloedruk. Rode biet is heerlijk in combinatie met fruit en super gezond, zoals ik al eerder heb verteld in mijn vorige blog.


Ingredienten (Medium)

Ingrediënten voor twee glazen:

  • 2 rode biet
  • grote hand vol blauwe druif
  • 200 gr blauwe bes
  • shot of citroen

Alles in de slowjuicer of sapcentrifuge doen en  klaar is deze prachtige gekleurde en smaakvolle juice.


 

Ken jij nog lekkere recepten voor bietensap?

Blog you zoen

 

Claudia

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply