Beauty

De nieuwe lavera zonnebrand producten

De nieuwe lavera zonnebrand producten

De nieuwe lavera zonnebrand producten. Voldoet aan ieders eisen!
Er worden anno 2020 steeds meer eisen gesteld aan de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van zonnebrand. We willen zonnebrand die beter is
voor het milieu en zonnebrand die goed is voor de huid. Ook moet het waterbestendig zijn en ontzettend goed zijn werk blijven doen.
Om die reden introduceert lavera een nieuwe lijn zonverzorging die aan al deze wensen voldoet en is geschikt voor de hele familie.

De nieuwe lavera zonnebrand producten

De nieuwe samenstelling bestaat uit biologische zonnebloemolie en biologische kokosolie die ervoor zorgen dat het product makkelijk uitsmeert en de huid zijdezacht achterlaat. De zonnebrand van lavera is zeer geschikt voor de gevoelige huid en is dermatologisch getest. De speciale formule zorgt voor een hogere tolerantie van het product op de gevoelige huid. Deze formule minimaliseert de kans op zon-gerelateerde allergieën en huidirritatie. Ook beschermt de zonnebrandcrème van lavera tegen UVB en UVA straling. Waar UVB straling voorkomt in de zomermaanden en verbranding kan veroorzaken, heb je het hele jaar door met UVA straling te maken. Deze straling werkt huidveroudering in de hand.

De nieuwe lavera zonnebrand producten

 

Witte waas? Ja, want… .
In biologische zonnebrandcrèmes zitten mineralen die als een spiegel het zonlicht weerkaatsen. De zonnebrand van lavera biedt onmiddellijke bescherming door een innovatieve formule die gebaseerd is op een combinatie van minerale UV-filters met zinkoxide en titaniumdioxide. De krachtpatsers beschermen op een natuurlijke manier tegen de zon en laten een hele lichte witte waas op de huid achter. Om de witte waas compleet te verwijderen uit natuurlijke zonnebrandcrèmes, wordt er gebruik gemaakt van nano-technologie. Bij deze technologie zijn de filterdeeltjes dusdanig klein dat er geen witte waas meer achterblijft. Aangezien er weinig bekend is over de lange termijn gevolgen van deze technologie op de mens en natuur, kiest lavera er bewust voor om geen gebruik te maken van deze technologie. De zonnebrandcrèmes van lavera laten dus een minimale witte waas achter. Deze is zó licht, dat het nauwelijks zichtbaar is.

Sensitive Sun Spray SPF 20 & SPF 30
De nieuwe lavera Sensitive Sun Spray SPF 20 is 100% natuurlijk en veganistisch met biologische ingrediënten. De lichte formule
zorgt ervoor dat de spray direct wordt opgenomen in de huid, soepeler uitsmeert en de huid beter beschermt tegen de krachtige
straling van de zon. De zonnebrand is zeer geschikt voor de gevoelige huid, minimaliseert het risico op zon-gerelateerde huidirritaties en wordt aanbevolen als er sprake is van neurodermatitis.
Gebruik: Smeer de huid in met een royale hoeveelheid zonnebrand. Breng dit aan voordat je de zon ingaat. Herhaal dit meerdere keren per dag, zeker bij transpireren en na het zwemmen. Met het oog op de natuur De zonnebrand van lavera is veganistisch en voldoet voor 100% aan de eisen van gecertificeerde natuurlijke cosmetica. In overeenstemming met The Hawaiïan Coral Reef Conservation Act is de zonnebrand van lavera tevens koraalrif-vriendelijk De focus ligt voor lavera op duurzaamheid, ook als het gaat om de verpakking. Alle verpakkingen van lavera zijn klimaatneutraal geproduceerd door middel van CO2 compensatie. Door bomen te planten op plekken waar dat hoognodig is, wordt de uitstoot gecompenseerd. De zonnebrand flessen zijn gemaakt van 97% gerecycled materiaal en de verpakkingsdozen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De flessen After Sun Lotion zijn gemaakt van 99% gerecycled materiaal en de verpakkingsdozen van de Tanning Cream zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Anti-Aging Sensitive Sun Cream SPF 30
De lavera Anti-Aging Sensitive Sun Cream SPF 30 is een betrouwbare bescherming speciaal ontwikkeld voor het gezicht. Het bevat
biologische zonnebloemolie en biologische kokosolie. De zonnebrand zorgt ervoor dat rimpels door de zon, pigmentvlekken en
hyperpigmentatie voorkomen kunnen worden. Het beschermt de huid tegen zongerelateerde huidirritaties en is dermatologisch
en oogheelkundig getest.
Gebruik: Smeer de huid in met een royale hoeveelheid zonnebrand. Breng dit aan voordat je de zon ingaat. Herhaal dit meerdere keren per dag, zeker bij transpireren en na het zwemmen.

KIDS’ Sensitive Sun Lotion SPF 50+ .
De nieuwe lavera KIDS’ Sensitive Sun Lotion SPF 50+ biedt een onmiddellijke en betrouwbare bescherming speciaal voor de fijne kinderhuid. De zonnebrand bevat minerale UV-filters, biologische zonnebloemolie en biologische kokosolie. Het product is waterbestendig en biedt een hogere bescherming tijdens het zwemmen. De lotion is parfumvrij en minimaliseert het risico op huidirritatie door de zon.
Gebruik: Smeer de huid in met een royale hoeveelheid zonnebrand. Breng dit aan voordat je de zon ingaat. Herhaal dit meerdere keren per dag, zeker bij transpireren en na het zwemmen.

After Sun Lotion .
De lavera After Sun Lotion verzacht de huid en biedt een 24- uur durende hydratatie door lavera’s unieke formule. De biologische aloë vera, sheaboter en vitamine E zorgen samen voor een langdurige intensieve hydratatie voor de huid na blootstelling aan de zon. De lichte formule wordt snel door de huid opgenomen en heeft een aangenaam verkoelend en verzachtend effect. Geniet van een zijdezachte en verzorgde
huid met een langdurige teint.
Gebruik: Breng aan op een schone huid na het zonnen.

Self Tanning Lotion .
De lavera Self Tanning Lotion zorgt voor een natuurlijke, hydraterende en langdurige teint door lavera’s unieke formule met biologische zonnebloemolie en biologische macadamia-olie. Het product bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde, natuurlijke samenstelling van sachariden.
Gebruik: Verspreid gelijkmatig op een schone huid. Licht aanbrengen rond de ellebogen, knieën, enkels en voeten om zo verkleuring te voorkomen. Was de handen grondig na het aanbrengen. Het bruiningsproces duurt ongeveer vijf uur. Breng één of twee keer per week aan voor een gelijkmatige teint.
Waarschuwing: Bewaar onder de 30 graden Celsius. Let op: zelfbruiners beschermen niet tegen de zon. Om je tegen de zon te beschermen, raden wij aan om de lavera Sensitive Sun Spray SPF 20 of SPF 30 te gebruiken in combinatie met de lavera Self Tanning Lotion.

Self Tanning Cream .
De lavera Self Tanning Cream is speciaal ontwikkeld voor het gezicht. De formule met biologische zonnebloemolie en biologische macadamia-olie geeft het gezicht een egale en natuurlijke teint. De teint is long-lasting en hydrateert de huid.
Het product bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde, natuurlijke samenstelling met sachariden van natuurlijke oorsprong.
Gebruik: Breng gelijkmatig aan op het gezicht na het reinigen. Vermijd de haarlijn en wenkbrauwen. Was de handen goed na aanbreng. Het bruinen duurt ongeveer 5 uur. Breng het product één tot twee keer per week aan voor een egale blijvende teint.
Waarschuwing: Bewaar onder de 30 graden Celsius. Zelfbruiners beschermen niet tegen de zon. Om je tegen de zon te beschermen, raden wij
aan om de lavera Anti-Aging Sensitive Sun Cream SPF 30 te gebruiken in combinatie met de lavera Self Tanning Cream.

Waarschuwing: Vermijd contact met de ogen. Wegens mogelijkheid tot vlekken, vermijd het contact met textiel.
– Sensitive Sun Spray SPF 20 & 30
– Anti-Aging Sensitive Sun Cream SPF 30
– KIDS; Sensitive Sun Lotion SPF 50+
– Self Tanning Lotion
– Self Tanning Cream

De distributie van lavera wordt in de Benelux uitgevoerd door Holland Pharma en de producten zijn onder andere verkrijgbaar bij bewustwinkelen.nl, DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply