Beauty

Good Natured Cereal bowl: dé nieuwste ontbijthit op TikTok

Good Natured Cereal bowl: dé nieuwste ontbijthit op TikTok

Misschien sta jij iedere dag voor de spiegel te oefenen op je TikTok moves, en zet je wekelijks de feta pasta op tafel. Of start je de dag met een schuimende Delgona koffie? TikTok food trends gaan razendsnel en zijn niet te missen.
Zo heb je vast ook al de Nature’s Cereal bowl gespot op je ‘For You’ page. Niet? Nou snel uitchecken dan, want dit is dé nieuwste ontbijttrend die viral gaat. Zelfs zangeres Lizzo is fan en deelde de frisse combi met haar 13 miljoen TikTok volgers. Aan de slag dus!

Cereal wattes?

Deze fancy breakfast bowl is een lekker en gezond alternatief voor je dagelijkse ontbijtgranen.
TikTok food creator ‘Nature’s Food’ deelde zijn versie van ontbijt cereal; een bakje met vers fruit in plaats van granen, én kokoswater in plaats van melk. Natuurlijker kan niet! En je wilt ook wel eens iets anders.
In het originele recept worden blauwe bessen, granaatappel pitten en bramen gebruikt. Omdat de seizoenen in Nederland anders lopen, gebruiken wij voor de Good Natured Cereal zacht roodfruit van het seizoen. Super vers, super gezond, super makkelijk, en -het allerbelangrijkste natuurlijk- mega lekker.

Berry happy cereal bowl

Waarom is deze bowl dan zoveel beter dan normale cereal? Nou, verse bessen zitten vol met goede voedingstoffen. Denk aan antioxidanten, vitamine C en vezels. Dat is goed voor je darmen en houd je cholesterol op peil. Plus, het is vrij van geraffineerde suikers! Wist je dat wanneer je fruit mixt in een smoothie al de vezels verloren gaan en alleen de suikers overblijven? Kortom: niet meer doen en vooral de hele bes, braam of aardbei opsnoepen.

Good Natured Cereal bowl: dé nieuwste ontbijthit op TikTok

Recept

Om de ultieme Good Natured Cereal bowl te maken heb je nodig:

  • 100 gram Good Natured blauwe bessen
  • 100 gram Good Natured aalbessen
  • 6 Good Natured aardbeien
  • 400 ml Kokoswater (ongezoet)


Het is een kwestie van de ingrediënten mengen in je mooiste ontbijt bowl en smullen maar!

Good Natured Cereal is fris en zoet. De aalbessen geven het een licht zuurtje met crunch en het kokoswater maakt het geheel heerlijk romig. Wedden dat dit je favoriete ontbijtje wordt! Enne…wel even delen natuurlijk op TikTok, dan ben je weer helemaal bij.

Good looking, Good tasting, Good Natured

Good Natured is een zacht roodfruit merk. Het assortiment bestaat uit verschillende bessen waaronder frambozen, bramen, aardbeien, rode bessen, kersen en blauwe bessen. Bij Good Natured is gezondheid en gemak van groot belang. Ze werken hard om ervoor te zorgen dat hun bessen altijd de lekkerste en verste bessen in de supermarkt zijn. Good looking, Good tasting, Good Natured.

Verkrijgbaar bij o.a. Hoogvliet en Poiesz


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply